Nu esti singuru' care pateste chestii naspa cu canistrele Tetra. Au aparut acum vreo trei ani, pareau excelente si ....... de-o vreme numa' de probleme aud - si pe forum si printre amicii din viata reala

....... si asta nu-i de loc in regula

. Daca erai un caz izolat nu era nici o problema .......
cichlidu wrote:Serviceul....cel mai apropiat e la Timisoara...o duc la profipet o las acolo o luna si sigurat dupa o luna imi zice ca nu se poate face...ca a iesit din productie...etc...gasesc ei motive.Asta e traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
Textele cu "
nu se poate face...ca a iesit din productie" o sa se transforme in scuze politicoase, chiar o sa-ti ofere alt filtru echivalent pe perioada reparatiei daca le spui ceva de protectia consumatorului

. Daca le si tragi o reclamatie scrisa cred c-o sa-ti manince din palma

. Da' poate ma insel io si-o sa te trateze cu respect si-o sa aiba o garnitura de schimb.
cichlidu wrote:Ma gindem ca in Henerle (sau cum i-o zice) se va gasi o garnitura care sa se potriveasca cit de cit.
Am indoieli serioase ca se va potrivi o altfel de garnitura, locul garniturii e foarte "fix" ....... daca e mai subtire va curge, daca e mai groasa nu se va inchide.