[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Garnitura capac tetratec ex1200  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
cichlidu
Member
[Avatar]

IP:

Dupa cum scrie si in topic cumpar garnitura noua din jurul capacului la canistra Tetratec EX1200

Ofer 30ron+taxe expediere

ad augusta per angusta chit ca de cele mai multe ori SHIET HAPPENS
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Nu vreau sa te dezamagesc crunt da' se pare ca Profipetu' nu intentioneaza sa aduca asa ceva. Cunoasc citiva acvaristi care au comandat asa ceva si-au fost tratati ca o idiferenta specifica .

Daca filtru' tau e in garantie inca iti sugerez s-o folosesti, daca nu e in garantie io stiu ca-s obligati sa-ti asigure service (contracost) .

Se pare ca aceste canistre Tetra incep sa dea rateuri ....... si pareau asa de reusite .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
cichlidu
Member
[Avatar]

IP:

@Porcu canistra e superreusita ,o recomand oricand oricui cu incredere ;
a tinut cu brio peste trei ani(si eu sunt al doilea utilizator).Ma gindeam ca se va duce axul , se va arde motorul ,va crapa plasticul ,dar nu ca ma voi impiedica de o amarita de garnitura Serviceul....cel mai apropiat e la Timisoara...o duc la profipet o las acolo o luna si sigurat dupa o luna imi zice ca nu se poate face...ca a iesit din productie...etc...gasesc ei motive.Asta e traim in romania si asta ne ocupa tot timpul

Ma gindem ca in Henerle (sau cum i-o zice) se va gasi o garnitura care sa se potriveasca cit de cit.

Mai asteptam...

[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Nu esti singuru' care pateste chestii naspa cu canistrele Tetra. Au aparut acum vreo trei ani, pareau excelente si ....... de-o vreme numa' de probleme aud - si pe forum si printre amicii din viata reala ....... si asta nu-i de loc in regula . Daca erai un caz izolat nu era nici o problema .......

cichlidu wrote:Serviceul....cel mai apropiat e la Timisoara...o duc la profipet o las acolo o luna si sigurat dupa o luna imi zice ca nu se poate face...ca a iesit din productie...etc...gasesc ei motive.Asta e traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
Textele cu "nu se poate face...ca a iesit din productie" o sa se transforme in scuze politicoase, chiar o sa-ti ofere alt filtru echivalent pe perioada reparatiei daca le spui ceva de protectia consumatorului . Daca le si tragi o reclamatie scrisa cred c-o sa-ti manince din palma . Da' poate ma insel io si-o sa te trateze cu respect si-o sa aiba o garnitura de schimb.

cichlidu wrote:Ma gindem ca in Henerle (sau cum i-o zice) se va gasi o garnitura care sa se potriveasca cit de cit.
Am indoieli serioase ca se va potrivi o altfel de garnitura, locul garniturii e foarte "fix" ....... daca e mai subtire va curge, daca e mai groasa nu se va inchide.

Poze: smilie ... Poze cu plante
cichlidu
Member
[Avatar]

IP:

Fix my ass...pe linga ea mai sunt 2-3mm
Daca ar fi mai groasa ar fi chiar bine...cu asta intra fara forta...de aceea cred ca si curge.Oricum sistemul e complect idiot....macar de ar fi fost conic sa fie unpic de presiune pe garnitura smilie

[Yahoo!]
dreammer
Junior member

IP:

http://www.aquatics-online.co.uk/catalogue/tetratec-ex-external-aquarium-filter-spares-cartridges.asp
http://www.fishandfins.co.uk/aquarium-spares-tetra.htm

N-am cumparat de la ei, nu stiu cum sunt (seriozitate, celeritate, etc.)
Merita vazute site-urile, mai au si alte componente, preturi bune, primul site mai ieftin.
[Email]
cichlidu
Member
[Avatar]

IP:

De la fish and fins a venit azi , 12.Comanda a fost facuta pe 9
Mai rapid ca cu posta romana
Cu tot cu taxe...10 lire

Recomand cu incredere magazinul...e super serios

[Yahoo!]
cichlidu
Member
[Avatar]

IP:

Uitasem...a venit si din germania ,prin cineva, (comandat in germania de un prieten-daiar domnu` sanatate).Sunt preturile cele mai mici care le-am gasit...dar din pacate nu trimit in RO

http://www.aquaristik.de/shop5/02c6d598f40e97e15/500908968a07bc126/index.php

[Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: