[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MARCO555
Forum Index » Profile for MARCO555 » Messages posted by MARCO555
Mai omule ma refer la porcu, tu ai cea mai mica notiune despre pc -uri sti ce este acela un ip ?(intreaba un prieten sau pe altcineva si o sa iti explica ca ip-ul este individual precum si buletinul sau codul numeric personal) acum sunt sigur ca o sa am ignore dar deja nu mai pot suporta prostia care te macina , ti-am trimis nr meu si a lui dan eu sunt nicu el este dan . Insa pentru tine este prea greu sa intelegi ca suntem doua persoane nu una singura , oare este atat de greu .Ai avut vreodata in viata ta un prieten, sti ce este acela un prieten ,doar pentru simplu fapt ca avem aceiasi terminatie 555 nu inseamna ca suntem unul si aceiasi persoana ( probabil ca daca ai gandi putin logic ti-ai da si u seama ca suntem 2 pesoane diferite numai prin simplu fapt ca suntem de acord sa iti dam nr noastre de tel si sa ne intalnim cu tine in orice fel de imprejurari si oriunde vrei u).
Acum sunt sigur ca ai sa imi dai ignore insa crede-ma nu mai suport sa repeti u aceasi fraza CLONA o sa imi para rau pentru simplu fapt ca au fost o groaza de oameni draguti pe acest forum care m-au ajutat si probabil care puteau sa ma ajute cu parerile si sfaturile lor in continuare dar sunt om si ca orice om am si eu o limita
Multa bafta tuturor persoanelor de pe acest forum si inca o data va multumesc ( chiar si tie porcu pentru ca eu nu sunt o persoana care sa caute scandal asa cum faci u)
Bacopa monnieri ,Limnophila aromatica ,hygrophila corymbosa. blixia japonica sau cam asa ceva anubias , alta precum mararul si ultima cryptocoryne-balansae acestea sunt toate astept ajutor in continuare. Ce sfaturi imi mai dati?
VA MULTUMESC MULT PENTRU SFATURI MAINE AM SA MERG SA IAU SUBSTRAT DE LA JBL SI O SA REVIN SI CU DENUMIRILE PLANTELOR
OK scuze mi s-a parut probabil ,ideia este ca macar pt o perioada de timp ma interesa sa imi pun un substrat mai ieftin.
Nu am deloc si nu as vrea sa mi se duca plantele , am cumparat mai dvreme sera florena dar banuiesc ca nu ajuta f tare din moment ce in acvariu am doar pietris . Iar plantele nu au fost chiar f ieftine de aceia ma gandeam la o metoda mai ieftina pana in momentul in care o sa cumpar un saculet dintracela de la ADA care am vazut ca este in jur de 1 milion
Eu am un acvariu de 72 de litri cu dimensiunile 60lungime 30 latime 40 inaltime ai ideie cam cat substrat mi-ar trebui?
multumesc mult
Iti multumesc pentru sfat si data viitoare incearca sa fi mai putin ironic
O zi buna
Salut ma puteti ajuta va rog cu idei de substrat ,pentru ca eu unu nu prea am inteles care este substratul Nisipul se poate numi substrat sau ce
As dori sa stiu care este cea mai ieftina metoda de substrat
imi trimiti te rog niste date de contact
se poate inchide multumesc
Vreau aceste 2 speci de plante la mine in acvariu, asa ca daca cineva are de vanzare va rog sa imi dati un bip la nr 0768345721 sau mesaj aici
Va multumesc mult
Da mie unul asa mi se pare, am intrat pe jbl si cred ca este fin rot. Daca ar fi sa fie asta ce credeti este bun sera baktopur?
Salut va rog frumos cine ma poate ajuta sa identific aceasta boala la un conconius. Specifc ca deja am inceput tratamentul cu Sera Baktopur pentru ca eu banuiesc ca ar fi vorba de fin rot doar banuiesc nu sunt sigur
Astept mesajele voastre si cu eventuale tratamente
Multumesc o zi buna
Revin si subscriu ,mai am si 2 gurami la fel intre 5-7 cm
Schimb 2 pleco intre 5-7 cm si 3 ancistrusi intr 5-7 cm cu palti pesti sau ceva plante dragute
Numarul meu de telefon este 0768345721
salut imi poti dona mie acesti pesti?
k multumesc
Salut cum pot afla daca am carbuni activi sau nu?
Multumesc pt ajutor, topicul cum fac sa il inchid?
Va multumesc pt ajutor, am reeditat prezentarea mea .
Astept in contiunuare ajutor de la voi

MULTUMESC
Sall tuturor am si eu o intrebare care ma macina verdele de malachit este toxic imi recomandati sa il folosesc impotriva grisului , deja l-am folosit si mi-au murit neoni si sanitari
Sunt disperat in ultimele 3 zile am pierdut cred ca 15 pesti ce-i de facut? Este a patra zi cand le-am pus cate 5 ml de verde de malachit in apa, temperatura o am la 27 de grade mai mult nu urca nu stiu de ce
Astept sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi

MULTUMESC

Sall sunt incepator am un acvariu de 77 de litri facut de mine, am doua fitre nu sunt f performante sau cel putin asa cred. Sunt chinezesti niste date tehnice despre ele ar fi urmatoarele power 2 w h-max0,6m output 300l-h weigt 0,18 kg. Dupa aceia mai am o pompa de aer dintra-ceia gen perdea cu bule, un incalzitor de 100 de w, termometru. Plante sincer stiu ca am una care am impresia ca se numeste elodea si mai am un tip de suprafata si inca un alt tip care nu stiu cum se numeste, scuze dar sunt incepator si de aceia nu stiu denumirea lor exacta.
Pesti am 2 caraseii, 2 tetra zoni care vad ca nu ii ataca pe celalti ,specific ca cei 2 tetra au fost primii in acvariu, mai am 1 mascul de gup 2 felele dintre care una mi-a nascut 9 puiuti, 3 xifo , mai am 5 de moly sunt f f jucausi si activi 2 guramy 2 botia 4 zebre 2 pesti galbeni cu un punct negru spre coada si inca 2 pestisori mici rozali cu aripioare negre.
Faptul ca am schimbat in totalitate apa le ridic temperatura sper pana la 28-29 de grade si le pun 5 ml de verde de malachit 4 zile credeti ca ajuta la ceva?
La acvariu i-am facut eu un capac din plastic cu un neon de 12 wati in centru lui , am luat din horbach pietricele rosi si altele alb galbui,si mai am 2 nuci de cocos taiate in 4 jumatati cu gauri in ele
MULTUMESC

ape limpezi si pesti voinici

Forum Index » Profile for MARCO555 » Messages posted by MARCO555
Go to: