| Message |
|
|
|
Astepata sa se termine ciclarea. Citeste articolul dspr ciclare,acolo vei vedea ce trb sa se intample.
|
 |
|
|
|
Cand se termina ciclarea no2 trebuie sa fie 0 iar no3 maxim 30.
|
 |
|
|
|
Eu am auzit ca Tetratec sunt cele mai proste,plasticul este prost si casant,se roade in timp si apar scurgeri rapid si des...
|
 |
|
|
|
Prea frumos... Peisaj de vis!
|
 |
|
|
Suna a anunt de vandut droguri,poate "piatra vie" este o porecla pentru etnobotanice 
|
 |
|
|
|
Pe lemn este normal,dar pe planta nu am auzit.
Il mananca guppy si melcii?
|
 |
|
|
|
Icrele acestea sunt fertilizate si sanatoase?
|
 |
|
|
|
Astazi kribii mei mi-au facut o surpriza:
|
 |
|
|
Foarte bine,acum vei deveni "sanitarul" acvariului 
|
 |
|
|
Foarte bine,ai grija ca temperatura apei de schimb sa fie similara cu cea a apei din acvariu.
Furtunul de acvariu il folosesti sa schimbi apa si sa aspiri cacateii si mancarea neconsumata de pe fundul acvariului (acvariul este prea mic pt sanitari,asa ca trebuie sa faci treaba lor
Un filtru mai bun te-ar ajuta sa faci aceste operatiuni mai rar.
Chestiile pt acvariu nu le spala cu detergent sau alte substante si foloseste-le DOAR pt acvariu!
|
 |
|
|
|
E mai bine sa-l bagi in ala mai mare,dar trb sa faci schimburi dese de apa,ca sa nu fie otravit in timpul ciclarii (cam 20 la suta pe zi).
Sa nu speli niciodata filtrul,doar il clatesti in apa din acvariu cand scade debitul.
Vezi ca filtrul care il ai acum este prea mic si se va murdari ff repede,niciodata nu o sa poti sa ai apa "cristal"
|
 |
|
|
|
Acvariul este prea mic,incap doar 2 guppy si melci.
Lampa mi se pare cam slaba,ar trebui sa ai macar 5 W.
Un aquael fan mini ar fi de preferat...
|
 |
|
|
|
Ca pesti poti sa tii:
-un betta + melci
-2 guppy +melci
-creveti
-un banc de microrasbora galaxy/boraras/rasbora
|
 |
|
|
|
Filtrul acela este ok,umple-l cu medii de filtrare bio (siporax este ff bun) si lasa cativa bureti la inceput.
Acvariul arata bine,asteptam sa creasca plantele mai tare sa-l mai umple.
Neonii aceia sunt adaugati recent (sunt cam decolorati)?
|
 |
|
|
|
Pune o poza cu ele...,poate sunt pietricele argiloase sau silicoase.
|
 |
|
|
|
Cati W are?
Ce pesti vrei sa pui in noul acvariu?
Daca vrei betta,iti recomand un filtru hang on,ca aquael fzn 1 (nu face curenti care sa-l streseze )
Daca vrei alti pesti,ar trebui sa adaugi un filtru mai puternic,ca aquael fan mini.
|
 |
|
|
|
Arata mult mai bine,bravo!
Ce lumina ai la acvariu,poate este prea slaba si de aceea iti mor plantele.
|
 |
|
|
|
E ok asa cum este,acvariul e prea mic pt inca un sanitar.
In plus pietrisul este cam mare,iar acestor pesti le place sa sape in substrat.
|
 |
|
|
|
Salut,acest filtru este ok pt un acvariu de 80 L,dar te-as ruga sa-ti faci propriul tau topic la "coltul incepatorului" ;)
|
 |
|
|
|
Nu stiu,eu am acvariu de 54 l de la hornbach si e super ok.
|
 |
|
|