[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: robygym
Forum Index » Profile for robygym » Messages posted by robygym
Daca va uitati la prima poza din topic vedeti sumpul meu si compartimentarea lui. Sunt tentat sa-l decompartimentez deoarece lipsa de spatiu ma cam obliga . Mi-am comandat un skimer mai mare ,adica unul nu de jocarie ca al meu si nu prea am loc sa-l pun. Mai am varianta de a intoarce circuitul din sump, dar atunci apa va trebui sa URCE dintr-o camera in alta...
Ce parerea sau solitii credeti ca trebuie sa iau ???
Dupa ceva timp de cand nu am mai postat ,deoarece ultimul uppdata nu mi-a placut, acvariul era cam chelut si din cauza marinului l-am cam neglijat, azi revin cu o poza care sper sa va placa.
Uitandu-ma la ea imi dau seama ca -mi atrebuie 1-2 discusi de calitate.
Va salut si sa aveti o saptamana frumoasa
ai adunat ceva in 3 ani ...bravo ! Ce-i acolo e si de vanzare ?
Deci nu circula apa sarata prin acel filtru, asa am avut si eu si dupa jumatate de an am omorat un acvariu intreg. Cand am facut testul de cu , am picat pe spate. Filetul interior e tot din alama, deci apa trebuie sa atinga filetul

CatalinBarbu wrote:Poza cu CO2 scrubberul

Filetul la acest filtru nu e din alama, si partea din exerior la fel ???
Intreb ca eu am patit-o rau cu un asemenea filtru, s-a colamtat alama si mi-a aruncar Cu in display, apoi nu tre sa mai spuna ce s-a intamplat.
Te salut Robert
MS baieti, de azi are si sumpul program de somn !!!
Azi am mai invatat ceva, ca in sump nu trebuie sa fie lumina continu, deci de maine schimb programul.
Am lumina in sump, 24 din 24.interesan ca algele , gen feeriga le vad ca se dezvolta in acelasi loc cu cele care nu merg.
Va salut ,
Cu ceva timp in urma am cumparat un Sarcophyton elegans, care vad ca este ok si am primit ceva alge verzi pentru a le pune un sump.
Am fost plecat 4 zile de acasa si la intoarcere algele din sump nu prea mai erau, mai sunt ceva urme ,dar niste chestii transparente ,nu verdele acela intens. Faptul ca unde le-am pus este ceva cutrent de apa poate influneta cresterea lor ,sau care e cauza ce nu le lasa sa traiasca ???
Va salut,
Robert
Va salut,
Duninica trebuie sa plec la un concurs in tara, stau pena joi. Intrebare: daca nu hranesc acvariul atatea zile se intampla ceva?
nu vreau sa fiu nesimtit ,dar daca e de dat, si la cat de gol e displayiul meu , poate mai ai ceva xenia!!!
Acum, am luat la pas toate postarile mele din prima zi de cand am plecat la drumul asta. Am vazut cat am invatat ,cat am grasit ,sigur o sa mai gresesc dar ce vad dupa aproape un an de marin ca am suparat pe unii dintre voi, sarind la gatul vostru ,dar dintr-un singur motiv : eram foarte derutat de informatie. Deci azi imi cer scuze celor care chiar stiu acvaristica marina ca poate am fost incisiv, ca de exemplu de la Shubi pe care l-am cunoscut personal si cu care din cate vad, cu el am avut cele mai multe discutii in contradictoriu. El sracu-mi vroia binele eu BATMAM ,BATMAN...
Va salut si sa aveti o seara placuta
e silicon de acvarii
am terminat si noile reactoare, deocamdata banii si spatiul din sump ma obliga sa mai fac eu cate ceva si nu profesionistii ,ca am vazut cativa baieti care stiu cum se face un reactor profi.
ei fi tu comunist ,dar acvariul tau nu e ..tot apa sarata are in el
vezi dan.pavelescu ca eu am un prieten bun ,Dumenzeu, si-l rog sa-ti dea numai cyano zi si noapte, ...te bucuri de raul altuia, ce rau esti
deci nu -i fac nimic ,nu ma pun sa curat pietrele ,nu ma pun sa arunc acvariul....glumesc. Coralii sunt ok toata lumea e fericita inauntru
Merci ptr ajutor
va salut,
Azi dimineata in acvariu era totul ok , cand m-am intors de la munca am gasit pe una din pietre plin de bule ca de o2 dar sincer nu stiu ce sunt.
Rog putin ajutor de la cunoscatori
Va multumesc.
deabea l-ai facut si-l vinzi ???
Am inteles acum , la poshguard am redus pompa casa nu se mai miste mediul. Si asa e cum ai zis , in primul reactor am bipellet si in al doilea phosguard. Ciudat ca biopellet-ul pe care-l am eu are o consistenta mai mare , bille sunt destul de grele fata de alte tipuri de biopellet, de ex ale lui Elven.
O seara placuta va doresc

Forum Index » Profile for robygym » Messages posted by robygym
Go to: