[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dragosmdf
Forum Index » Profile for dragosmdf » Messages posted by dragosmdf
astia is ...ms acuma stiu si eu ce nume au
din familia Characidae face parte dupa caracteristici dar un nume exact oricat as cauta tot nu gasesc nici unde ...
spre uimirea mea si a voastra nu am gasit nici un peste care sa fie la fel ca si ei pe tot netul la nici una din denumirile posibile pe care mi leati sugerat ...in concluzie cred ca face parte din familia Hyphessobrycon dar nu am gasit o poza cu un peste care sa fie cu extremitatzile rosi si corpul galben
Multumesc pt ajutor
seamana cu ce ai zis tu doar ca nu au coloratia caracteristica nici unu peste de acolo..au extremitatile rosi si corpul galben si nu am gasit in specia respectiva nici unu asemanator
am cumparat de la cineva de acasa 2 pestisori pe care eu unu nu iam mai vazut si nu reusesc sa le gasesc numele speciei ...mi sa spus doar ca fac parte din familia neonilor ..poate stie careva numele si imi spune si mie
da de la co2 au aparut si mai exact doar in portiunea unde era reactorul de co2
sunt sigur ca de la co2 deoarece pana cand nu iam dat drumu nu am avut nici o urma de alga ...oricum asta nu e o problema asa mare ca sau ocupat de zona respectiva ancitrusi

Imi pare rau daca team nerespectat pe tine si pe retul prin folosirea unui limbaj mai putzin formal sau prin gresirea intentzionata sau nu a unor cuvinte (ar putea fi si de la mes) ;)
te inteleg si nu e o problema algele ca am niste ancitrusi albino foarte activi ..oricum miau aparut alge de la folosirea co2 dar dupa ce o saptamana de la data cand iam bagat in avariu leau curatzat pe toate

Ati folosit careva fertilizant de la tetra in forma de pastile ce se pun in substrat la radacina ? numele exact nul stiu ii undeva la 35lei cutia are diametrul cam 4cm si inaltzimea 10cm
ok ..ms fishyman ..un raspuns de genul asteptam
cam asa cv ... eu nu am mai folosit nici un fel de fertilizant pt plante singurul lucru care lam folosit si stiu despre ii co2... miar fi de folos sa sa imi spuna careva ce fel de fetilizant ce cantitate daca se pune cu pesti in acvariu si niste pretzuri ..daca imi pot spune cei care il folosesc detalile astea mici si cv pareri personale despre fertilizatorul respectiv
care imi poate spune si mie mai multe despre fertilizatori ...ca nu gasesc nimic concret cum se foloseste si din astea sau un link unde gasesc indicatzi ar fi ok
primesc co2 am uitat eu sa specific ...ok sa zicem ca lumina si fertilizantul dar atunci dece cele mici care ar trebui sa fie cele mai sensibile nu au nimic chear le merge bine si numa cele mari au problema cu frunzele .. ar putea fi cauza mutarea lor in acvariul meu din acvariul *vanzatorului* ca si el le tinea direct in substrat plantate
nu. nu leam dat nici un fertilizator ... dar atunci cum se explica ca cele mai mici din aceceasi specie sunt bine iar cele mari pierd frunzele dar nu mor doar le pica frunzele pana la varf unde mai raman 4-5
Hygrophila polysperma asta cred ca este planta ...
ok .acvariul respectiv are 40L are un neon de 18W incalzitor de 50W reglat la 24grade un filtru intern de 300l pe ora un decor 3D granulatia substratului are cam 1m diametru si grosimea substratului are cam 4cm iar plantele problematice sunt direct acolo plantate nu mai sunt in ghivecile in care leam cumparat si o radacina cu moss pe ea ...momentan nu am nici o poza in comp
de curand am achizitionat 5 plante dintre care 2 mai mari la vreo 20cm 20+...iar 3 mai mici de vreo 5cm ... intrebarea mea ii dc la plantele mari le cad aproape toate frunzele pana la varf ramanand vreo 4-5 iar cele mici nu par deloc afectate ...inca o problema nu stiu numele plantei cele mari seamana cu un bambus daca suna cunoscut pt cineva ..au frunze lunguiete tot la 2cm pe tulpina
mai ii valabila oferta ? ...eu am golden retriver dar sunt din arad...miai putea spune si dimensiunile acvarilor? sa vad daca leas putea transorta cu masina mea
ok ms pt sfaturi ...mam mai lamurit si eu acuma, sper ca la urmatoarea"fatare" sa am si eu pui vi in acvariu numai surprize ciudate
stiu cum arata un molli si stiu ca e molli ..singura problema ii ca nu inteleg de ce in loc de pui vi am avut in maternitate 6 chesti ca si niste icre transparente si nici unrma de vre un pui si plus ca ia scazut burta ...si stiu ca face pui vi tocmai de asta am intrebat poate stie careva care ii treba sau ce is alea
care imi poate explica dc in maternitate in loc de pui de molli am gasit un fel de icre galbue transparente cam cu raza de 1mm ..si app sunt 100% sigur ca femela ii molli

Forum Index » Profile for dragosmdf » Messages posted by dragosmdf
Go to: