[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Puffyk
Forum Index » Profile for Puffyk » Messages posted by Puffyk
Pestele a fost donat primului care a trimis mp.
Se poate inchide topicul.
Cu multumiri...
Este negru, mare, super, are aproape un kg.....
Incapatanat, face numai ce vrea, te ignora si a inceput sa vorbeasca si prostii....
Sunt din Bucuresti si il pot aduce oriunde in oras. Singura conditie este sa il luati ca sa aveti grija de el, nu pentru revanzare sau altceva....
Va multumesc si astept doritori.
PS
Bonus o bere.....fara alcool!
Cam tarziu cu acest sfat, deja i-am luat de cateva ori pe conducta. Asta ca sunt foarte curiosi.....
Haios este ca atunci cand ii iei se umfla si raman intepeniti.
Mersi mult pentru tot! Nu raman dator de cinste(adica fac cinste ).....
Baieti, am rezolvat cu totul....
Initial am introdus cativa gupi, avand 100% convingerea ca vor fi mancati. Atacurile au inceput imediat dar, surpriza, fara finalizare. Asta deoarece guppy sunt permanent in miscare iar masculii ii zapacesc pe atacatori prin cozile lor voluptoase. Nu numai ca nu s-a inregistrat nici macar o victima, dar deja 4 pui cresc vazand cu ochii alaturi de micile fiare!
In rest, asa cum ii stiti....fie slabi ca in lagarele de concentrare, fie rotunzi precum grasii de la TV....depinde cand au chef sa manance! Cand va fi gata cu totul, voi poza acvariul si-l voi arata cu proletara mandrie!
Mai fratilor, mai bine nu va mai intrebam....
Pai eu nu mai stiu cum sa economisesc si voi ma bagati la JBL 1500?!? Ok, asa sa fie....
Dar sa nu aud comentarii cand voi castiga acvariul lunii si o sa va trezesc milioane de unitati de invidie....
Acum...am cautat pe toate site-urile de profil si am gasit la minim 570 ron. Stiti pe cineva care le da mai bine?
250 l brut, 100/50/50....
Da, dar IPhone nu folosesc....
Pana la urma care-i mai ok?
Pe el scrie ...Made in China...!
Astazi am fost sa imi cumpar JBL E 900 si s-a scumpit cu 40 ron. S-a facut cat un Resun 1600. Amandoua chinezesti, amandoua la acelasi pret, Resun cu UV Light, debit mai mare....
Care-i mai bun?
Bucuresti....scuze, abia acum am vazut!
Ii mai tin un pic, intre timp am sa lucrez la aranjamente. Poate se vor simti mai in siguranta peste ceva timp....
Pestii astia sunt foarte inteligenti si cred ca au ramas cu ceva amintiri. Efectiv nu se vad prin acvariu, stau foarte retrasi si nu mananca. Pana acum le-am dat chironomus. Le-am facut un bazin de 110 litri, in plus am riscat bagand doua ciclide africane in bazinul de pesti pasnici, numai ca sa stea ei ok. Si totusi nu se simt bine. Ma gandesc ca singura varianta ar fi sa mai iau vreo 5-10 bucati, ca sa arate mai a gasca....
Sa incerc si cu ceva carnita, melci nu am. Am vrut sa ii bag in acvariul mare, numai ca acolo i-au ciupit pe ceilalti de i-au zapacit!
Ma gandesc ca mai bine le-ar fi la altul ce are deja un acxvariu consacrat de asa ceva....
Rugaminte mare....
Am salvat doi tetraodoni dintr-o sticla de plastic a unui baiat care nu a fost suficient informat despre ei cand i-a cumparat, numai ca nu reusesc sa ii acomodez sub nici o forma. Le-am facut cateva bazine, am incercat un decor mai special, etc., etc.....
Din pacate nu mi-a iesit incercarea, asa ca le-am face un mare favor daca am gasi un stapan mai experimentat. Ii donez cu mare drag!
Cu toate ca exista un topic pt. donatii, rog moderatorii sa nu se supere pe mine.
@ Brown
Multumesc mult pentru raspuns. Desi aia cu roz bombon a fost cam picanta...
Am cumparat un Daylight!
Aseara eram pus pe sotii....
Dupa ce am terminat acvariul, a trebuit sa iau lumina. Primul neon de 21 W T5 l-am luat din Hornbach si am crezut ca va fi ok pentru mine. Tubul avea asa zisa lumina calda, asa ca trebuia schimbat. Cu unul avand lumina.... rosie. Super! Dar cand l-am luat pe al doilea zica-se cu lumina rosie, am observat ca primul tot cu lumina alba era, deoarece al doilea era cu adevarat rosu. Si pana ieri am avut doua tuburi speciale, unul pe alb si unul pe rosu. Spre marea mea dezamagire, nu a fost de ajuns.
Acvariul este 100x50x50...
Am mai rupt niste bani si am mai achizitionat al treilea corp. Momentan este cu lumina rece, ca toate tuburile din comert. Avand deja un tub cu spectru alb si unul rosu, al treilea ce nuanta ar trebui sa fie?
Asta este cat de cat varianta inteligibila a primei intrebari!
PS
Tuburile sunt de la Hailea, scrie pe ele "Spectrum Chart" ; unul e SUN SHINE iar al doilea SUPRA RED. Mai sunt niste matrice desenate dar e prea dimineata pentru asa ceva....Ba nu, uite ca exista si pe albastru, varianta EXTRA REEF. O fi bine sa iau EXTRA REEF?
La inceput au fost toate albe. De fapt, doar unul...si acela alb! Dupa ce am citit atat de multe, m-am hotarat sa schimb ceva. Si a devenit rosu. De fapt era tot alb, desi eram sigur ca e rosu. Abia la al doilea mi-am dat seama ca e nu e rosu, pentru ca lumina mai alb....Ce culoare ma sfatuiti sa folosesc pentru al treilea?
Va multumesc mult pentru raspunsuri, sunteti niste simpatici...motivul adevarat este ca am fost sa ma interesez de un filtru extern, eu fiind impotriva filtrarii externe. Dar pentru look-ul unui acvariu, filtrul extern e musai. M-am dus intr-un magazin si baiatul de acolo mi-a zis ca nu se compara ca si calitate E900 cu cel de la Tetra. Eu insumi fiind comerciant si avand bonusuri pe anumite produse, am preferat sa ma interesez inainte sa dau banii...
Mercik mult!
Care merita mai mult, mai ales ca imi calc tare pe inima sa imi iau un filtru extern....
Amandoua au cam acelasi pret.
Nu accept nici un fel de aluzie rautacioasa!
Baieti, va multumesc de primire....La acvariu se lucreaza din greu, de fapt la primul proiect, ca al doilea urmeaza peste un pic de timp....Am sa va arat ultima poza in care arata cat de cat bine, sub rezerva ca anumiti pesti nu sunt compatibili. Asa ca nu trageti....Ignorati buretii, desi eu sunt un adept al acestui stil de filtrare...Saptamana viitoare imi iau si eu un filtru extern....
Si....ca sa ma dau mare.....totul e home-made!...
Iar pentru prietenii pescari care m-au deconspirat....
Acvariul l-am facut ca sa ma antrenez pe timpul sezonului rece....
Mihai Straulescu, 32 ani, experienta de 10 ani in domeniul acvaristicii...
Partea proasta este ca experienta s-a desfasurat intre 13 si 23 de ani, iar la revenire subsemnatul a constatat ca multe dintre cele care le stia el sunt acum depasite. Astfel, readaptarea este mult mai dificila decat era de asteptat...
Pestele preferat - Tetraodon.
Am vazut chiar ca exista un Fun Club la care as dori sa ma raliez.
In rest...bine v-am gasit si spor la treaba!

Forum Index » Profile for Puffyk » Messages posted by Puffyk
Go to: