[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: corneliu_braila
Forum Index » Profile for corneliu_braila » Messages posted by corneliu_braila
adriancalotescu wrote:" putin alungat de ceilalti fratiori de-ai lui"

Adica tii mai multi betta la un loc?

Da.Am 2 femele si 2 masculi.Poate se pare ciudat dar va rog sa ma credeti ca nu exista nici cea mai mica problema intre ei cu agresivitatea.I-am cumparat pe toti 4 simultan,dintr-un acvariu cu cel putin 60 de pui de betta si am inteles ca daca sunt frati nu se ataca,lucru care s-a cam confirmat in ultimele 3 luni.Inainte de a-i cumpara m-am documentat intr-o oarecare masura despre cresterea lor si am si vazut filmulete cu acvarii doar cu betta maturi.De aici am dedus ca nu ar fi vre-o problema.Daca totusi gresesc va rog sa ma corectati si daca se poate sa ma sfatuiti in legatura cu cresterea lor pe viitor.
@Humbert: multumesc foarte mult pentru sfaturi.
Salut prieteni.Ieri am observat ca betta meu e cam retras si putin alungat de ceilalti fratiori de-ai lui, dar nu am dat importanta prea mare.In aceasta dimineata am observat cu stupoare ca pe partea dreapta o lipsesc o parte din solzisori si are in acea zona un fel de puf alb, pe toata suprafata ranii. L-am separat de ceilalti si am observat ca i-a disparut puful acela.Acum e apatic si sta cumintel intr-un loc.
Puteti sa radeti de mine sau sa ma certati, dar va rog, dati-mi sfaturi pentru a-l putea salva.

Forum Index » Profile for corneliu_braila » Messages posted by corneliu_braila
Go to: