[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: benic
Forum Index » Profile for benic » Messages posted by benic
Dar am postat...chiar 2 mesaje... rog administratorul sa le posteze ...si dupa cum spuneam doresc sa mi se inchida si contul de pe acest forum de "detectivi" prost documentati. Multumesc pentru ultima oara!!! ( dar nu multumesc!)
S-a dat. Se poate inchide. Multumesc
Discusii nu-i vinzi separat? mersi
cateva poze cu capacul, la cererea unui domn:

Si este rezervat pana vineri
Mai te intereseaza un acvariu de 60 de litri complet utilat? daca da da-mi un tel la nr: 0761645554
te intereseaza un Eheim complet echipat de 60 de litri? transport gratuit la Mures
300 negociabil

UN numar de tel: 0761645554

IN ca 2 poze:
Dimensiuni L 60, l 30, h 35. 65 litri
Fara zgarieturi, lipituri negre, filtru intern Eheim aquaball, incalzitor Jager 50 W, capac MP 1 neon 15 V, termometru, pietris maroniu si o cioata de abanos.
Mobilier:dulapior din pal culoarea ciresului, dimensiuni: L60, l 30, h 72.
Acvariul a fost cumparat din Horbach in urma cu 11 luni.
Deasemena ofer bonus cele necesare intretinerii acvariului( pompa de curatare sol,mincioc de prins pestii, etc.
Ofer transport ...depinde de destinatie...gratuit

Pret NEGOCIABIL: 300 Lei

Cumpar capac acvariu L 100, l 40...preferabil NU home made.

Tel:0754044858
Mai este valabila oferta? Mersi
salut. Te rog un nr de tel pe pm...sunt din BV...mersi

De cat timp il ai ? Sunt chiar interesat...dar sunt din Brasov. Mai vb de pret? te rog un pm sau un nr de tel. Este exact ce caut...mersi
Are si capac...masa sau mobilier?

Si te rog...se poate o poza? Mersi
Salut. eu sunt din Brasov.... cu toate accesorile si cu transport la cat ar ajunge pretul...adica mai negociezi? sau livrezi in Brasov? Mersi frumos
Mai este valabila oferta? Multumesc

Forum Index » Profile for benic » Messages posted by benic
Go to: