[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: flaviusmirel
Forum Index » Profile for flaviusmirel » Messages posted by flaviusmirel
Acvariu e de 80l, filtrare(pai mi la dat tanti de la pet shop, mia dat un filtru pentru acavariu intre 80 - 100l) si mancare tot de acol mia dat cevea granule mici, pesti nu au pete sau chesti de genu, dar nu sunt vioi deloc, si mancare le dau de 2-3 ori pe zi cat mananca, nu le dau prea multa mancare.
Nu i-am tinut in carantina, dar mai am in acvariu un neon si o zebra si nu au nimic,
aveam 12 guppy, mai am 9....cred ca am adus o boala ceva in acvariu. acum doua saptamani, am cumparat o zebra si un neon care au murit dupa o saptamana, si de 3 zile au inceput sa imi moara guppy, azi a murit al 3lea.si ceilalti nu sunt vioi deloc ,mananca dar stau intr-un loc, si parca sunt pe duca toti guppy, restu nu au nimic ca mai am o zebra un neoun si doi sanitari...nu stiu ce sa mai fac am schimbat apa, ...va rog ajutatima
vreau sa mut carasu si sanitaru care ii am intr-un acvariu foarte mic, vreau sa ii mut intr-un acavariu de 80l dar nu stiu cum sa incep, ma refer la substarat, si ce plante ar fi potrivite si as mai adauga alti pestisori...nu stiu care ar fi potriviti ....sau ar trebui sa renunt la caras?
...
nasol...io asha iam primit....nu am scoici ca am citit pe aici pe undeva ca nu sunt bune,....sunt niste chesti de sticla rotunde de 3cm...si nu nu am margele asha sunt pietrele alea marunte de diferite culori....castelu ce are?...in fine am scos tot ce atzi zis...,,,
tot eu sunt....revin cu un alt mesaj...:
PS....Am primit un acvariu recent cu 4 pesti(unu sanitari, doi negri mici da nu stiu cum se numesc,si unu portocaliu cu cateva picatzele mai rotunjor,dintre cei 2 negri unu a murit), pe langa acvariu am mai primit si o pompa cu filtru, astazi am cumparat si 2 plante(1ceratopteris,1elodea),idea e ca acvariul e foarte mic 10l, peste aproximativ 1luna am sa imi fac unul mult mai mare...am pus intai pe fundul acvariului nisip foarte bine spalat, pietricele marunte, si cateva mai mari....
Sunt Flavius, am 19ani, sunt din timisoara, student la facultatea de medicina Victor Babes, Tehnica Dentara...
mia murit un peste....cred ca stiu de ce....am schimbat apa din acvariu toata, nu 30% cum zicea pe sit.....da nu asta e problema....problema e ca am primit acvariu si pesti cadou si o pompa cu filtru...dar cine mi la facut cadou si el e incepator si nu prea stie ceva de pesti de acvariu...deci as vrea sa imi dea cineva niste sfaturi pentru incepatori...acvariu e destul de mic 10l, si inca o problema nu stiu ce pesti am...aveam 2 negri mici maxim 4cm(unu a murit azi) unu sanitar(e gri cu picatzele) si unul portocaliu cu niste picatzele negre e asha mai rotund cu putzina burta are cam 5cm, le-am pus in acvariu nisip spalat foarte bine, cu pietricele si doua pitre mai mari de rau sa se ascunda, apa e limpede, curata deocamdata,nu leam pus neon(nu stiu daca le trebe neaparat lumina au dar nu stiu daca destula ,as vrea sa le iau o planta, dar PROBLEMA E: ca nu stiu ce planta e compatibila cu pesti(nu stiu ce pesti am) care ii am, si cu marimea acvariului, sau daca mai pot sa imi iau vreun peste si care ar fi cel potrivit....as fi multumit si cu pesti astia da sa stiu ca nu mai moare vreunu....vreau cateva sfaturi cum sa imi amenajez acvariu pentru pesti mei...

multumesc

Forum Index » Profile for flaviusmirel » Messages posted by flaviusmirel
Go to: