| Message |
|
|
La mine buretii o duc OK, fara a face nici un efort in sensul asta.
Din pacate campion este unul crem-gri, din care voi fi nevoit sa tai ... Citeam ca buretii sunt critici in perioada de aclimatizare la Zanclus
|
 |
|
|
Vlad27 wrote:Ne vedem 100% . Ma bucur ca mai e cineva din Ploiesti. Cand am adus tura trecuta creaturi i-am dat si doamnei de sta pe langa Bulevard(in spatele fostei casa casatoriilor). nu stiu cum o cheama. M-as fi bucurat sa intru in legatura si cu Dansa
LauraP presupun ...
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Si asa ...per sa imi iasa bine (o fac eu )
M-as zgarci si as pune leduri china dar totusi is mai bune cree....
Reciteste-ti postarile cu pataniile tale si roaga-te ca Shubi sa-ti citeasca acest post, sa-ti dea un pret ...
|
 |
|
|
Ce am vazut, era doar o fatza ... sau l-ai facut si pe el cu mai multe fetze ...
|
 |
|
|
Si asa face nota discordanta cu restul mobilei, cere-i aluiaia ce va restaura mobila spaga niste fete din lemn sa imbraci un schelet solid din metal, cum se poarta pe aici ...
|
 |
|
|
Sigur ca nu ... acum se bucura de ei

|
 |
|
|
Nici nu prea ai ce face altceva, vad pe radar ca ploua la Constanta
|
 |
|
|
Multumim si de astea, dar acum vrem film, lung si cuprinzator, fara sonor de televizor ...
|
 |
|
|
Da' cu o poza-doua, graitoare, cand ne mai incanti, ca m-am saturat sa tot dau pe paginile din spate ...
|
 |
|
|
|
Eu o tin p`a mea, penatii sunt superbi in Thassos.
|
 |
|
|
Mai ales daca pestii sunt mici, coralii par mari ...  gen Avatar
|
 |
|
|
|
Ala nu e damsel, e chiar un cardinal.
|
 |
|
|
|
De rau n-are cum fi ...
|
 |
|
|
Eu tot ce am avut de zis ti-am zis  , dar bine faci ca ceri parerea tuturor celor avizati ...
Acu` c-o fi cu ciortani, nu m-oi supara chiar tare, incep sa ma obisnuiesc ...
Nici n-am apucat sa tastez si a aparut cu majuscule ce intuiam eu ...
Musai reactor la picatura, pe mine m-a lasat somer al meu, nu mai ce face la acvariu ...
|
 |
|
|
Nu se pune problema cat poti manca ci mai exact ce, Suri are are niste gusturi mai alese ...
Adica daca nu esti toxic, tepos, urzicant, iritant, respingator la miros nu te va savura cu placere ....
|
 |
|
|
paradoxx wrote:Acvariul nu e facut de mine.....,dimpotriva acvariul pare lipit profesional.
Si totusi de ce nu are intarituri longitudinale?
|
 |
|
|
|
Zakynthos e departe tare, am fost anul trecut, fix la caretta-caretta acasa, dar avantajul e ca este mai apropape de ocean si poti gasi chestii mai exotice.
Personal recomand si as vrea viermi penati si gorgonieni (mai usor de transportat), posibil sa dai si de alti corali.
Cu doi copii dupa mine nu am avut nici cum sa caut, nici cum sa car ...
Ia uite ce apa te asteapta ...
|
 |
|
|
Nu-l provoca ...
Si mai are una ...

|
 |
|
|
" target="_blank" rel="nofollow">
Macar jumate model Blue ...
|
 |
|
|
La cat de domn e, Batman primeste orice din lemn natur ...
|
 |
|
|