Message |
|
Momentan se retrag de la vanzare.
Am descoperit ca femela respira cu o singura branhie si o sa-i tratez contra viermilor intestinali.
|
 |
|
Scot la vanzare perechea mea de discusi de 17 cm din cauza ca apa mea de la robinet nu le place si lor si nu s-au acomodat cum ma asteptam eu.
Pestii mananca si sunt vioi/ foarte activi.. In plus m-am apucat de un plantat .
Masculul: Pigeon
Femela: Blue Cobalt
Provenienta discusmaniac
Pret 400 lei!
|
 |
|
De ce nu il faci putin mai inalt?
Cu 10-15 cm si se vede mult mai bine.
Bafta
|
 |
|
Ti-am lasat mesaj la ciclide...
|
 |
|
Ii iau eu daca ii poti trimite pana in Sibiu.
|
 |
|
Il iau eu daca ai cum sa il trimiti la Sibiu!
|
 |
|
Nisipul sau pui de kingsizei + un acvariu(40x30x30) din Hornbach si un filtru Hailea - 100ron M-ar interesa pe mine daca ii mai ai!
|
 |
|
Care e suma minima/numarul de pesti pentru care trimiti in tara?
Numai bine!
|
 |
|
Si eu am un corry exact la fel.
S-a facut bine?
|
 |
|
Salut.
Poti trimite si la Sibiu niste plantute?
Numai bine!
|
 |
|
Am luat o pereche de scalari impreuna cu ~200 pui de o saptamana de la un prieten in urma cu 4-5 saptamani. A 2-a zii erau ok dar femela a inceput sa mananca puii pana nu a mai ramas nimic.... Am zis ok lasa ca depun ei si la mine. Femela nu a mancat nimic(sau aproape nimic) de atunci si a depus la 2 saptamani de cand a mancat puii. Icrele au rezistat pana a 2-a zii cand le-au mancat impreuna. Acum dupa inca 2 saptamani in care nu a mancat femela nimic a depus iar un numar foarte foarte mic de oua. Nici 50 nu cred ca erau. Acum sunt ~30 ore de la depunere si au mai ramas 2-30 icre. Ce sa aiba femela mea?
|
 |
|
Pretul se reduce cu 10%
|
 |
|
Dimensiuni: 60lx38hx26l Acvariul are 2-3 saptamani maxim de cand a fost umplut prima oara. Are lipit autocolant albastru turcuaz dar la cerere se poate da jos. Mentionez ca este home made. Atasez si niste poze:
Trimit doar celor care isi asigura transportul! Pot oferii si teava PVC pentru depunere! Pret 60 lei
|
 |
|
Dau la schimb un filtru tetratec ex600 impecabil pe alt filtru mai mare. Ofer diferenta!
|
 |
|
Si pe mine tot discusii ma intereseaza. Dar aia maturi 
|
 |
|
Ai pm!
|
 |
|
ce model e?
|
 |
|
Are cineva un filtru extern mai mic in plus?
|
 |
|
Pai scalari.... Mai incolo discus e bine? Ponta aceasta nu o voi separa de parinti pana nu "se pun pe picioare" Acum am 3 acvarii:
55l cu 4 scalari, 84l 2 scalari, si 100l in asteptare steril.
|
 |
|
Am si eu 2 tipuri de apa: cea de la robinet moale si cea din fantana care este foarte dura. Eu in acvariu am ph 6-6.5 si ma mai chinui sa il ridic pana pe la 6.5-7 o data la 2-3 saptamani
|
 |
|