[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: skodaoctavia 82
Forum Index » Profile for skodaoctavia 82 » Messages posted by skodaoctavia 82
alexa pe 30 luna asta ajung in buc se poate sa ii ti si as vrea si eu ceva poze
trimiti la constanta?
are cineva o idee asta cum o improvizam?
superb
e cineva la ct care doneaza aveam s eu dar nu mai am vezi la dobrogea
Cine este din constanta si vrea pomacea cu cea mai mare placere.id de yahoo skodaoctavia82
misto sper sa iti iasa asa cum vrei
dar nu vad cat are acvariu cati litri?
cxarol wrote:Doresc sa cumpar pesti garra rufa, Poate ma ajuta cineva in acest sens cu unele informatii.

am cautat si eu si nu am gasit daca gasesti sa imi zici si mie te rog sunt curios tare eu ptr acasa vreau
filtru aquael fan 2 plus ,ori fluval 3 plus pe un acvariu de 25-30 l cu tot ce tine de un acvariu complet de preferat din constanta
ce filtru este,cat a costat ma bate si pe mine gandu sa fac ceva la fel ptr la birou si lampa cat a costat
deci azi dimineata am bagat femela iar langa el si stau amandoi sub capacul de celuloza, nu o bate mai degraba ea pe el, si se tot imbratiseaza dar nu au cuib
alber wrote:Cred ca ai vrut sa zici:
Am pus celuloza. Spatiul dintre ea si luciul apei este de 1-1.5 cm si este ca un capac. Plante sunt. Femela am scos-o.
Corect, sau am gresit undeva? Pune si tu niscaiva semne de punctuatie, ca d'aia le avem
Insist totusi sa citesti articolul. Ai respectat regulile referitoare la temperatura, inaltimea coloanei de apa, iluminare, etc?

da alber corect si am respectat
am pus celuloza spatiul dintre el si lucu apei este de 1-1,5cm si este ca un capac plante sunt femela am scoso
masculu nu poate face cuibul,bulele nu stau ,nu se leaga pentru a forma cuibul aveti idee ce pot face cum sa il ajut .(daca scot femela?)?
caut si eu o femela de ancistrus albino ori voalat are cineva din constanta ?
a matura sa se defineasca ce este nu veniti cu 1-2cm ofer ancistrus normal
dar este de apa dulce?
daca da imi poate da mai multe detali despre ei si modul de viata si inmultire???
poate si ceva preturi pe familie?
multumesc anticipat
nu la pret extra
Riccia si marsilea
si daca are cineva un filtru extern (tip cascada)pentru un acvariu de 20l
astept oferte si multumesc anticipat
pot fi tinuti impreuna si daca se pot inmulti red din cauza melcilor
ar fi suficient un tetratec ex700 ptr ca acum am un fan2plus intern si nu sunt multumit am ceata in acvariu
si ar fi un pret bun ptr ex 700 ''un filtru extern tetratec ex700 folosit 5 luni garantie inca 19 luni. mediile filtrante nu le mai am, coturile de plastic le dau doar daca vanzarea se face in constanta(sa ma pot duce intre timp sa iau altele). filtrul nu are probleme(scurgeri sau zgomotputernic ) pret 180 ron ''?

Forum Index » Profile for skodaoctavia 82 » Messages posted by skodaoctavia 82
Go to: