[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pentru un acvariu de 180l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
skodaoctavia 82
Junior member

IP:

ar fi suficient un tetratec ex700 ptr ca acum am un fan2plus intern si nu sunt multumit am ceata in acvariu
si ar fi un pret bun ptr ex 700 ''un filtru extern tetratec ex700 folosit 5 luni garantie inca 19 luni. mediile filtrante nu le mai am, coturile de plastic le dau doar daca vanzarea se face in constanta(sa ma pot duce intre timp sa iau altele). filtrul nu are probleme(scurgeri sau zgomotputernic ) pret 180 ron ''?

This message was edited 1 time. Last update was at 01/11/2009 20:26:18

[Yahoo!] [MSN]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

E suficient pentru un acvariu de 180. Si pretul e oarecum ok (putin mai mult de jumatate din pretul lui nou), dar tine cont ca specifica faptul ca nu mai are mediile filtrante, deci astea le vei cumpara tu.

Mare grija la EX700, tetratec-urile sunt cunoscute ca si filtre cu probleme. Si asta o spun eu care am exact un filtru din acesta care mi-a mers si inca imi merge impecabil, nu a curs si nu a avut nicio problema absolut niciodata. Dar cazurile cu probleme totusi sunt cam multe...

Poti sa detaliezi putin ce vrei sa spui prin "ceata in acvariu"? Eventual o poza.

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
Dragosdiscus
Junior member
[Avatar]

IP:

Rezolvarea claritatii apei trebuie cautata in alta parte. Fan 2 poate"duce" un acvariu de 180 l, la o populare rezonabila si o intretinere corecta. Un filtru canistra este intotdeauna de preferat datorita spatiului generos pentru mediile de filtrare si deci activitate superioara a bacteriilor denitrificatoare (termenul nu este tocmai corect dar a intrat in vocabularul curent).
Tetratec-ul nu se poate lauda cu calitatea materialelor. Majoritatea necazurilor pleaca de la interventii prea dese, ceea ce solicita piesele si asa cam subrede.

Hope the best, expect the worst.
[Yahoo!]
Matteo
Junior member

IP:

Sa ai in vedere ca mediile filtrante nu sunt ieftine dai vreo 30 de lei pe unset de 2 bureti si iti trebuie 5 sau 6 mai ai asa numitele bio balls si inelele de ceramica cam tot pe acolo daca nu mai scump plus ca e greu sa le gasesti.Mai bine iti iei nou s-ar putea sa ai probleme cu gasirea mediilor filtrante.Daca nu ai bani e bun dar o sa te chinui cu "reconstiutuirea" mediilor si o sa iesi cam tot pe acolo.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: