Message |
|
Vand acvariu Juwel Lido 120 impecabil, este ca nou (nu este zgariat), folosit cateva luni pentru discusi care au crescut si nu mai au loc in el, asa ca am trecut la Vision 260. Am la el reflectoarele originale si fundalul Juwel. Se da cu tot cu stand (este un corp de la Ikea modificat cu intarituri plus inca un blat de pal, totul megru). Pret : 1000ron

|
 |
|
Dimensiuni : 80Lx35lx45h, sticla 10mm, fara zgaraieturi, colantat pe spate. Capac cu 2 neoane (2x18w) Aquarell. Se dau impreuna (plus masa), pret 400ron.
Se poate vedea/ridica din zona Ambrozie, Nicolae Grigorescu.
Adrian, 0754075496
|
 |
|
100 ron (12-14cm) :
60 ron (10-12cm) :
Hraniti cu Tetra Discus si mancare congelata.
Telefon : 0754075496 Adrian, zona Nicolae Grigorescu
Merci
|
 |
|
Vand discus 10cm, hranit cu TetraDiscus si mancare congelata. Pret 80ron

|
 |
|
Vand discus 10cm, hranit cu TetraDiscus si mancare congelata. Pret 80ron

|
 |
|
Ce dimensiuni are si cat vrei doar pe acvariu ?
|
 |
|
Da-mi un numar de telefon te rog. Merci !
|
 |
|
Cati bani ? Dai doar acvariul separat ?
|
 |
|
Cumpar discusi intre 5-10cm. Astept oferte !
Multumesc.
|
 |
|
Cumpar Plante. Astept oferte.
|
 |
|
Ma intereseaza 2-3 melci asasini (pui) Anentome Helena.
Multumesc.
|
 |
|
Salutare,
In dimineata asta am vazut coada uni caras aratand ca in pozele de mai jos .. Arata de parca e rupta/smulsa/mancata .. E vreo boala ?! Anomalie ?! Ce sa-i fac ?!
Va multumesc !!
|
 |
|
Ce frumosi sunt carasii .. Hehe
|
 |
|
S-a dat .. Se poate inchide. Multumesc !!
|
 |
|
Nu mai am partea de IN, tzeava prin care trage apa din acvariu, am spart-o .. Partea de OUT, cea prin care baga apa in acvariu o am .. Daca le vrea cineva si p-astea le dau nu e problema .. Acelasi pretz
|
 |
|
Ultimul pret pentru filtru : 120RON
|
 |
|
Se vinde filtrul extern Tetra EX400, in garantie 2 ani .. Este perfect functional (nu curge, sau alte probleme), a fost folosit 1 luna si ceva .. Se da fara kit-ul de IN/OUT .. Il dau pentru ca este prea mare pentru ce imi trebuie mie
Pret : 140 RON
Telefon : 0753.235.038 .. YM : adi_xp
Produsul se poate ridica de la statia de metrou Nicolae Grigorescu
|
 |
|
Asta e cel mai bun raspuns care l-am putut primi .. Iti multumesc mult !!
|
 |
|
Unii zic ca e bine, unii zic ca nu e bine .. Nici nu mai stiu ce sa cred !! .. Fiecare spune parerea lui
|
 |
|
Am scos pompa de aer de tot .. Acum sunt doar cele 2 filtre
Tot tulbure e apa, asta in conditiile in care are 1 sapt jumate de cand am pus prima data apa in el
|
 |
|