Message |
|
Cine imi poate explica unde mi-a disparut sanitarul din acvariu de aseara pana dimineata ?! L-au mancat carasii ?!
Foarte ciudat !!!
|
 |
|
Salut, am luat un e700 acum o saptamana, e super silentios (nici nu se aude cand merge) si merge fara probleme .. Recomand JBL
|
 |
|
E perdea de aer in spate nu ?! .. De unde ai luat-o ?!
|
 |
|
Eu zic ca merita sa tragi o fuga pana acolo. Ai sa vezi ca am avut dreptate !!
|
 |
|
In Hornbach sunt acvarii de toate marimile la diferite preturi .. Iti recomand sa te duci acolo !!
|
 |
|
Am mai pus azi o "perdea de aer" pe spatele acvariului de 60cm .. Se vede super !!!
|
 |
|
Am gasit in Hornbach, profil de pvc 15mmx15mm negrumat .. am mai luat si un lipici Bison si o sa ma apuc sa fac lipesc pe cele 4 colturi ale acvariului. Iar pentru partea de jos am luat profil de 20mmx10mm negru mat sa fac un fel de rama .. Deci am rezolvat si asta  .. Toate au costat in jur de 30ron
O sa pun poze cum a iesit ..
|
 |
|
Pune autocolant .. Asta albastru care l-am pus se vede super la acvariu !
|
 |
|
Mersi pentru idei  .. Sa vad ce gasesc prin magazine sa cumpar. Tot ma gandesc cum sa fac, ca as vrea in partea de jos sa-i pun o rama din aceea de plastic dar nu gasesc nicaieri .. Am primit cateva sfaturi sa vad ce iese .. Sa-i pun sa nu-i mai pun ?!!
|
 |
|
Da-mi o idee ce ar merge sa mai pun in acvariu, sa aiba un design frumos sa zic asa ..
|
 |
|
.. Prin ce au trecut carasii mei, pfff .. Mi se par ca sunt cei mai rezistenti pesti !!
|
 |
|
Si gandul meu pe viitor e sa strang bani sa cumpar si un chiller pentru el .. Asta cred ca pe la primavara (totusi costa ceva)
|
 |
|
Riukyn
|
 |
|
Va multumesc pentru sfaturi/idei ..
|
 |
|
Acu saracii locuiesc intr-un acvariu de 30L, deci stiu cum sunt si ce fac (am si citit mult pe internet despre ei, si ce am vazut si la mine) .. Cred ca va fi super pentru ei in noul acvariu (care e putin mic pentru ei) .. Dar atat pot sa ofer deocamdata !
Filtrul extern (e700) va avea si un UV de 5W tocmai pentru alge .. Deci nu cred ca voi avea alge in el.
|
 |
|
Am scris sus .. 4 carasei
Distanta intre calorifer si acvariu e de vreo 60cm, care nu prea merge nici iarna .. Treaba e ca nu prea am unde sa-l pun acum in camera !!
|
 |
|
In locul unde e pus acum, nu bate soarele deloc, plus ca are autocolantul albastru pus iar pe spatele autocolantului mai e unul negru .. Deci nu trece pic de lumina prin el chiar daca ar fi .. Iar geamul nu-l deschid decat pe vertical cateodata, in rest am clima in camera ..
O sa mai pun cate ceva prin acvariu, nu va ramane asa ..
|
 |
|
Chiar daca e in dreptul geamului nu bate lumina in el !! .. Multumesc
|
 |
|
Acesta este noul meu acvariu :
80x35x50 (sticla 10mm) .. Total 125L
Capac - 2x18w T8
Fundal - autocolant albastru
Pietris negru 2-3mm
Termometru JBL Premium
Filtru extern JBL e700 (in viitor va veni si un UV de 5w)
L-am pus la ciclat timp in care voi face schimburile normale de apa !!
In el vor locui cei 4 carasei ..
Sper sa va placa,
|
 |
|
Cand ajung acolo o sa caut mai atent, are cineva alta idee ?!?!
|
 |
|