| Message |
|
|
|
la cite necazuri ai avut cu setupul asta eu as da reset.
|
 |
|
|
tyna wrote:Am citit ca Althernathera ar fi planta emersa ... submers nu prea creste
nu e adevarat. uita-te la mine in jurnal sa vezi cum creste.
|
 |
|
|
|
Plantele s-au dat. O sa revin cu noutati in 1-2 saptamini. Rog adminii sa nu inchida topicul.
|
 |
|
|
|
substratul nu i-a priit.
|
 |
|
|
|
O noua reducere: 30 ron+ taxe postale.
|
 |
|
|
|
Actualizare stoc si pret:
1. Rotala macranda green- 6 fire- 20 cm
2. Ludvigia repens red- 9 fire- 25 cm
3. Ludvigia glandulosa- 2 fire- 20 cm
4. Blyxa japonica- 8 buc- 10 cm
5. Christmass moss- 2 mingi de tenis
6. Flame moss- 3 bile
7 Staurogyne repens- 10 plante
Pret : 35 ron+ taxe postale
|
 |
|
|
|
Reducere de pret: 45 ron+ taxe postale
|
 |
|
|
Salut!
Scot la vinzare urmatorul pachet:
Pachetul este format din:
1. Rotala macranda green- 6 fire- 20 cm
2. Ludvigia repens red- 9 fire- 25 cm
3. Ludvigia glandulosa- 2 fire- 20 cm
4. Blyxa japonica- 18 buc- 10 cm
5. Ludvigia cuba- 5 fire- 20 cm
6. Christmass moss- 2 mingi de tenis
7. Flame moss- 3 bile
8 Staurogyne repens- 10 plante
Pret pachet: 50 ron+ taxe postale (7-8 ron cu posta romana)
|
 |
|
|
|
fara sonda de ph controlerul este inutil. prin intermediul acelei sonde controlerul masoara valoarea ph din apa si comanda o electrovalva pentru aditia de co2. deci practic fara sonda este inutil. e ca si cum ai avea o masina care nu are roti.
|
 |
|
|
E alegerea ta, dar gindeste-te ca nu te poti intilni cu radek, cibserg, sergiu sau .....cu mine  . Pentru asta exista posta si firme de curierat. Repet, nu vreau sa te influentez, e alegerea fiecaruia.
|
 |
|
|
|
De ce cumperi plante din hornbach? Suntem multi colegi pe forum care avem plante, iar pretul si calitatea nu se compara cu hornbach.
|
 |
|
|
tyna wrote:
bobiciupe wrote:si eu il sustin pe alber. nu cred ca silicatii sa fie problema ta. cunosc multi acvaristi bucuresteni care banuiesc ca folosesc aceeasi apa ca si tine, deci dupa parerea mea, exclus.
ti-am citit cu interes topicul, dar n-am vazut nicaieri scris ce dimensiuni are bazinul, de cit timp e setat, si cu ce-l luminezi.
eu din experienta proprie iti spun ca linia easy life e mult prea scumpa si proasta pentru ce stie sa faca. 
Bazinul este setat de pe data de 16 Ianuariu anul acesta.
Dimensiunile bazinului 80X35X40 , geamul din fata oval , aproximativ 135 L brut. Cam 100 - 110 L net.
Iluminare, 2 lampi PL 36 W lumina alba daylight 7500K , 8 ore pe zi. aproximativ 0 Intervalul de iluminare este 17 - 24.
initial am fertilizat cu Ferropol si ferropol 24 . fara macro dar , nu am avut rezultate.
Acum incerc Easy Life in speranta ca Easy Carbo ma va ajuta in lupta cu algele.
De ce zici ca Easy Life e scump si prost ? eu am citit despre ei numai de bine :-)
in primul rind, desi nu are legatura cu bba eu iti sugerez sa bagi o pauza in perioada de iluminare, wikipedia zice ca in padurea tropicala, locul unde traiesc majoritatea plantelor din acvariile noastre exista o pauza de lumina la amizaz, cind ploua . eu am folosit profito pe post de micro profito si am dat in alge. a ajuns in wc. nu cred ca merlin are vreo dovada sau vreo experienta referiotare la nivelul silicatilor si la aparitia bba, pentru ca daca ar avea ar primi premiul nobel. simple speculatii. feropol nu e un fertilizant rau pe post de micro, l-am folosit si am fost multulmit. am renuntat la el pentru ca trace mix e mai bun si mai ieftin.
|
 |
|
|
si eu il sustin pe alber. nu cred ca silicatii sa fie problema ta. cunosc multi acvaristi bucuresteni care banuiesc ca folosesc aceeasi apa ca si tine, deci dupa parerea mea, exclus.
ti-am citit cu interes topicul, dar n-am vazut nicaieri scris ce dimensiuni are bazinul, de cit timp e setat, si cu ce-l luminezi.
eu din experienta proprie iti spun ca linia easy life e mult prea scumpa si proasta pentru ce stie sa faca. 
|
 |
|
|
mogo ai fost la salina?  ))
|
 |
|
|
|
pai ti-am spus doar ca eu folosesc dupla ground+root. rezultatele sunt vizibile pe forum, personal ma declar satisfacut. bine, nici nu prea am multe comparatii de factut, pentru ca inainte am folosit aquabasis+piettris
|
 |
|
|
|
Se poate sa ai dreptate, Sergiule, desi stimabilul nostru coleg Radek zicea ca e doar o etapa in evolutia noastra ca si acvaristi, nici eu nu cred ca o sa renunt vreodata la "salata " de plante
|
 |
|
|
|
Plantele s-au dat. O sa revin cu noutati in 1-2 saptamini. Rog adminii sa nu inchida topicul.
|
 |
|
|
colegule, baga dupla. trust me.
|
 |
|
|
mogo: daca vrei sa socializezi fa-ti cont pe facebook.  glumesc.....si mie mi-e dor sa ne mai vedem.
pomi: stai linisitit. dogibeer e mai sugubat si plus pe glume,
|
 |
|
|
|
1. Bacopa caroliana -11 fire- 15 cm
2. Ludvigia glanudulosa- 5 fire- 30 cm
3. Ludvigia repens- 4 fire- 20 cm
4. Rotala macranda- 8 fire-20 cm
5. Blyxa japonica - 10 buc
6. Rotala macranda green- 50 fire- 25 cm
7. Proserpinaca palustris- 6 fire- 25 cm
8. Christmass moss- 2 mingi de tenis
9. Althernathera reinicki- 2 fire- 20 cm
Pret de criza pentru evitarea mortii plantelor: 50 ron+ taxe postale.
|
 |
|
|