| Message |
|
|
|
Bruh. Ce s-a intamplat aici?
Wtf...
|
 |
|
|
|
Pestii nu patesc nimic daca stau nemancati,i-am lasat pe ai mei 6 zile si nu aveau nimic.
In plus mai gasesc ei acolo cate ceva de ciuguleala (alge,microrganisme etc.)
|
 |
|
|
Salut,ar fi bine sa pui si o poza cu acvariul.
Acum esti in perioada de ciclare,trebuie sa faci schimburi dese de apa (approx 30 la suta la 2 zile) ca sa nu iti moara pestii.
Ca sa ajuti ciclarea ar trebui sa cumperi niste bacterii starter,se gasesc la petshop.
Citeste aici despre ciclare: http://www.acvariu.ro/ciclul-azotului
|
 |
|
|
|
Salut,din cate stiu pt decor se folosea polistiren extrudat invelit in cinent simplu,fara aditivi.
|
 |
|
|
|
Inca ceva. Mi se pare mie sau acolo sunt 2 masculi si o femela?
|
 |
|
|
|
Ca sa nu reiei ciclarea,lasi ambele filtre sa mearga in paralel un timp (vreo 2 sapt),si apoi il scoti pe cel mai mic.
Daca iei filtru nou,iti recomand sa inlocuiesti o parte din burete cu un material de filtrare bio,ca sera minisiporax (am in filtrul meu si imbunatateste radical filtrarea)..
|
 |
|
|
|
Vezi ca ai o incarcatura biologica cam mare acolo,iti recomand sa upgradezi filtrarea...
Inlocuieste filtrarea actuala cu un aquael mini sau un hang on.
|
 |
|
|
|
????
Care dintre ei??
|
 |
|
|
|
Sper sa nu se intample nimic rau,de aceea am apelat la forum.
De renuntat nu renunt la ei,a fost super greu de gasit o pereche de kribensis asa frumoasa si sanatoasa.
In plus familia s-a atasat de ei....
|
 |
|
|
|
Ce parte a pestelui este afectata?
Daca este doar coada,isi va reveni cu mancare buna si conditiii ok.
Aviz amatorilor:aveti grija cand luati pestii in pungi,cand asezati punga sau o mutati...
|
 |
|
|
Nu va inghesuiti va rog,nu vreau bataie
|
 |
|
|
|
Din pacate,in urmatoarea perioada voi plecat destul de mult si nu va avea cine sa aiba grija de pesti.
Majoritatea pestilor vor fi dati in grija unui prieten.
Din nefericire,prietenul meu nu mai are loc in acvariu si pentru perechea de kribensis,asa ca ma intrebam daca ar putea si ar dori cineva sa gazduiasca temporar perechea de kribensis in acvariul lor.
Mentionez faptul ca perechea nu a manifestat agresivitate in acvariul meu,decat in fata sanitarilor corydoras (pesti de fund),si aceasta sub forma de "fugareli".
De asemenea pestii sunt sanatosi,nu au avut niciodata gris sau alte probleme.
Sper ca raspunsul sa fie pozitiv.
Cu respect,Andrei.
Valabil doar in BUCURESTI!
Voluntarii ma pot contacta pe PM
|
 |
|
|
|
Poze:
|
 |
|
|
|
Ieri a fost prima "plimbare" afara a puilor,ambii parinti au carat puii in gura afara din pestera.
Sunt asa de draguti cand pazesc amandoi puii!
Daca se apropie un alt peste de teritoriul lor imediat vine masculul si il alunga,iar puii stau nemiscati pe fundul apei.
Puietul (deocamdata doar topaie,doar cativa mai indarzneti incep sa inoate):
|
 |
|
|
|
Ai umblat recent la acvariu??
Daca nu,inseamna ca este a doua faza a ciclarii...
|
 |
|
|
|
Cu ce?
Am vazut ca colegul ti-a raspuns la toate intrebarile...
|
 |
|
|
|
Bafta cu noul proiect,poate incepi un jurnal pe forum.
|
 |
|
|
|
Toate speciile de Anubias se leaga de cv (lemn/piatra)
|
 |
|
|
Salut,poate pui si o poza cu acvariul
P.S:mi se par cam multi molly...
|
 |
|
|
Astazi parintii au sapat toata dimineatea o gaura in substrat,apoi mama a mutat puii pe rand acolo,sub privirile taticului
Puii au crescut destul de mult,maine cred ca incep sa innoate:
|
 |
|
|