| Message |
|
|
|
Va salut,
De ceva timp am dus atentia 100% spre marin, marin care e in crestere. Azi mi-am refacut si dulceagul si poate nu dati cu pietre in mine ca pun poze cu un dulceag aici.
Sa aveti o saptamana usoara!!!
|
 |
|
|
Va salut,
Azi am avut ocazia sa primesc un controler led T1000 s , o chinezarie pe care daca s-ar pute as pune-o la lampa mea de la marin.
Mai are cineva asemenea model si cum ati facut dimarea ,ca eu din softul lui mi-am prins urechile.
Modelul e asta :
http://www.kutop.com/led-light-controller/sd-card-controller/t-1000s-sd-card-rgb-led-pixel-controller.html
|
 |
|
|
Va salut ,
Azi am avut ocazia sa primesc un led controler T1000 s si intrebarea mea este daca cu asa scula pot dima si controla lampa mea cu leduri ca eu fac dimarea manual.
Eu mi-am prins urechile in chinazeria asta.
http://www.kutop.com/t-1000s-sd-card-rgb-led-pixel-controller.html
|
 |
|
|
|
MS
|
 |
|
|
|
Unde e pusa acum toti coralii pe care-i am au crescut si s-au simtit bine, o sa vad cum se comporta. Daca nu -i place acolo o sa o pun si pe centru. Vedem care e comportamentul ei. Intrebare de om ce-si ia o jucarie noua: cum se manifesta cand nu are lumina indeajuns, ca am inteles ca lumina -i place foarte tare? Eu merg deocamdat cu luminile la 75 %, asa ca daca-i mai trebuie o sa ridic nivelul luminii.
|
 |
|
|
|
Dupa drumul de o zi de la Constanta ,din acvariul lui Eleven, a aparut in micu meu acvariu un noul locuitor: tridacna clam. Aclimatizarea s-a terminat asa ca sa vedem cat de frumos se dezvolta si ce nevoi are sa fie fericita.
Va salut Robert
|
 |
|
|
|
Astazi dimineata cu ochii prin acvariu vad noii locuitori ca s-au imprietenit cu euphyllia mea, ma asteptam ca intr-o zi sa o faca micul NIMO din acavriu ,dar vad ca pentru el nimic nu e interesant acolo.
|
 |
|
|
|
de pe nevertebrate
|
 |
|
|
|
Va salut ,
Azi m-am pus sa fac niste apa de osmoza si mi se para putin ciudat ca volumul de apa osmozata parca e destul de mare, adica destul de repede mi-a facut jumatate de bidon de apa , si nu am inversat furtunele. Se poate sa se fi intimplat ceva cu osmozorul sau doar nu am sesizat eu pina acum care e volumul de apa eliberat de osmozor???
|
 |
|
|
|
Vrau sa-mi cumpar Hana pentru detectarea fosfatilor, si vad pe un siite doua variante de aparate la acelasi pret. Care dintre ele mi-o recomandati si de unde o pot achizitiona.
Va salut.
|
 |
|
|
Astazi mi-au venit noii locuitori din acvariu ,daca pe sitte-uri sunt cei mai ieftini pestisori la comportament in acvariu mi se par deocamdata superbi. Am luat doar doi sa vad cum se comporta si in aceasta ordine de ideei poat a mai avut cineva si ma poate ajuta cu un sfat, doua.. Va salut
https://youtu.be/o4idNxgH9YQ
|
 |
|
|
|
Multumesc baieti, si eu ma dadeam peste cap ca le merge rau.
|
 |
|
|
|
Va salut,
Am o mica dilema pe care inca nu pot sa mi-o explic si anume care e cauza ca zaosii mei sunt deschisi ,sunt colorati dar piciorul lor este foarte mic, sunt foarte lipiti de piatra. E o problema de iluminare sau asa trebuie?
|
 |
|
|
|
Va salu,
Maine merg pina la Sibiu, aveti idee am unde pot vizita sau cumpara oaresice ptr marin, pesti , corali etc. ?
Ceva magazine dedicate sau persoane ce detin refuri?
|
 |
|
|
Va salut, azi am refacut ceva teste de apa ,dupa ce am decis sa schimb apa la 2 saptamani si nu la o saptamana.
Paretea intersanta, pe care nu o inteleg cum e posibil ca testul de Ca sa fie mai mare decat acum o saptamana , atunci cand am pus schimbul de apa, adica saptamana trecut aveam Ca 450 azi e 475, e posibil asa ceva sau o erare de testare.
Restul parametrilor :
Salinitate -1,025
Mg-1420
No2- 0,025
No3- 1
Kh- 9,6
Salutare.
|
 |
|
|
|
Nu ,am renuntat la pompa si la reactorpentru phosfoguard, e in saculet si e ok acum. Reactor cu pompa am la matrix si la biopellet, dar si la alea m-am chinuit putin pina le-am dat de cap.
|
 |
|
|
|
Am prin casa 2 hydrometre, unul de la Sera, iar altul de la Aqua Medic pe care le dau celor care au nevoiea de ele. Doritorii ma pot contacta pe PM
|
 |
|
|
Un mic updata in display, am ridicat salinitatea la 1.025, parametrii apei sunt ok, asa ca trebuie doar sa am rabdare!!!
https://www.youtube.com/watch?v=IpZKcQSjGvg
Ce observ in filmulet ca desi lumina cand am filmat era mult mai deschisa aici e foarte albastra si multe nuante de violet...
|
 |
|
|
|
Va salut ,
Dupa o perioada in care nu am mai testat apa din acvariu, azi am reusit sa o fac. Valorile arata cam asa :
Salinitatea: 1.024
NO3: 0
KH: 9,3
Ca: 470
Mg: 1350
Valorile astea inaintea schimbului saptamanal de apa circa 10l
Intrebare: la asemenea valori nu ar fi indicat sa schimb apa la 2 satamani, neavand multi corali consumatori si nici multi pesti, ci doar 2?
|
 |
|
|
|
Nu stiu cum reusesti, dar ai niste poze care ar putea lua premii.Esti tare daca tu faci acele poze, si spun asta ca daca la acvaristica marina inca sunt varza, la poze mai stiu cate ceva. Felicitari!!!
|
 |
|
|