[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: miaunet
Forum Index » Profile for miaunet » Messages posted by miaunet
adriancalotescu wrote:Pune-l sa citeasca pe forum

l-am pus, a venit cu acvariul , dar n-a vrut
repet, poate pana la urma intelege cineva ca NU ESTE ACVARIUL MEU! nu decid eu ce pesti sunt in el, ce pesti nu sunt in el, chiar nu este alegerea mea. am inteles faptul ca sunt incompatibili, i-am explicat chestia asta tatalui meu, daca el nu vrea sa inteleaga eu ce pot sa fac?
am oprit incalzitorul pentru moment
apa este in jur de 26 de grade
momentan le-am dat tetra maruntit mult, pe care vad ca o papa foarte fericiti
mersi mult de sfat, voi incerca sa le dau putina salata sa vad ce parere au
nici eu nu ma refeream la ventuze ,stiu ca nu imi mananca plantele, dar am vazut pe net ca unii le dau tablete de spirulina, dovlecei, salata... caraseii mi-au mancat intr-adevar cateva plantute mai mici, dar pe restul le lasa in pace
ventuzele au forma lor de hrana speciala? am vazut ca sunt sanitari care mananca dovlecei , salata sau chiar hrana vie, ai lu tata n-au fost hraniti cu ceva anume, doar cu ce curata ei pe acolo pe fundul acvariului sau pe geamuri. trebuie sa primesca si ei ceva? sunt mari si frumusei

am citit pe aici ca se recomanda fierberea buturugii respective. noi cand am cumparat-o de la petshop am pus-o asa in acvariu, fara nici o alta pregatire speciala, se poate sa se fi colorat apa si din cauza asta? de asemenea stiu ca tata a folosit si ceva substante pentru epurarea apei
da , albinosul chiar este un specimen la care merita sa te uiti, este foarte mare (cel putin mie asa mi se pare) , o sa pun poze mai detaliate cu el cand reusesc sa imi recuperez aparatul. mie imi plac mult ventuzii, si pestele negru cu ochii bulbucati, nu stiu ce natie este , dar e frumos foc
nu cel de jos, cel de sus cel de jos stiu ca este un albino , cel care sta agatat de radacina e ventuzul de care vorbesc

doc_claudius wrote:
miaunet wrote:cred ca el este http://mopestiexotici.ro/pictures/Ancistrus%20Dolichopterus%204.jpg , dar nu sunt 100% sigura

Ei sunt. Nu-i asa ca sunt super!

da, sunt foarte interesant de urmarit, dupa comportament tata zice ca ar fi ambii masculi (si-au impartit teritoriul, unul are radacina, celalalt are piatra)
cred ca el este http://mopestiexotici.ro/pictures/Ancistrus%20Dolichopterus%204.jpg , dar nu sunt 100% sigura
nu stiu cum se numesc, eu le zic ventuze,
image
cam asa arata
mersi carasii au crescut foarte mult de cand i-am luat, sanitarii la fel.
cum determin daca ventuzele sunt masculi sau femele?
multumesc de urare
de umplut pana sus e exclus, nu vreau sa dau pisicilor mele motiv sa pescuiasca :p
decorul este lipit de geamul acvariului, acvariul apartinand tatalui meu, el decide ce pune pe el sau in el (a fost cadoul lui de craciun) , eu doar ma documentez si ii fac propunerea respectiva, daca asculta sau nu e alegerea lui
mersi de sfaturi
apa era proaspata, in primele poze nu avea nici o zi, nu cred ca se putea face asa in cateva ore (din cate tin minte, parea verde de cand a pus-o in acvariu). acum da, are alge (plantele s-au innegrit si apar niste chestii mici, negri si poroase pe geamul acvariului)
dar, dupa cum spuneam, nu ma pricep
http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=14193
am pus aici cateva poze cu acvariul
cateva mai reprezentative
image

image

image

image

image

image

image

si astia mici
image

image
au fost amandoua de-a dreptul fascinate de pesti, stau pe biblioteca si se uita la ei cum innoata, aia mica se urca pe acvariu (are capac) si mai face cate o tentativa de a prinde vre-un peste (acvariul nefiind plin complet, nu are sanse ) urmeaza acum si cateva poze actuale, neclare, cu telefonul din dotare
din pacate aparatul meu de fotografiat este imprumutat si nu am timp zilele astea sa il recuperez (imi fac licenta), dar promit ca atunci cand il recuperez sa vin cu poze noi pana una alta, asa se prezenta acvariul imediat dupa instalare , colocatara a fost foarte incantata de idee
image

image
si nu mai fi rau doc_claudius, nu e vina mea ca acvariul tau arata ca scos din pozele din magazine
arata foarte frumos acvariul tau, n-am observat ca face parte dintr-un concurs, sa ma scuzi
tenta verzuie este de la fundalul acvariului, apa era proaspata, plantele noi
cat despre micuti, ei abia azi au aparut, mi-a promis tata ca imi aduce un acvariu micut care il foloseste el in general ca maternitate. iar albastru de metil am folosit pentru ca era un fost borcan de gogosari

Forum Index » Profile for miaunet » Messages posted by miaunet
Go to: