[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutari din berceni  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
miaunet
Junior member

IP:

miaunet wrote:Am mai fost pe la voi prin decembrie anul trecut, m-ati ajutat sa aleg un acvariu cadou pentru tatal meu ulterior din motive necunoscute mie userul meu a disparut.
O sa revin si cu cateva poze ale pestisorilor, sunt 2 carasi aurii (unul cu ochii bulbucati, unul fara) , doi sanitari, doua ventuze, cativa xifo spada, un koi (au fost 2 dar unul a murit), si inca unul pe care nu il indentific momentan
image
image
image
azi mi-au aparut pestisori mici mici, vreo 11

am facut topicul gresit la incepatori , my bad oricum vroiam sa intreb cum sa ii cresc pe aia micii.
oricum, eu sunt Alina, 21 din bucuresti , nu detin acvariu propriu, dar am acvariu in casa si am primit insarcinarea de a avea grija de piticii proaspat aparuti
[Email] [WWW] [Yahoo!] [MSN] [ICQ]
Oscar1993
Junior member

IP:

buna , in primul rand bine ai revenit da-ne niste informatii despre acvariul tau : dimensiuni ,filtrare lumina etc. si sa stii ca zifo cu carasi nu se prea potrivesc

o zi buna
LUPmic
Senior member

IP:

Bine ai venit! Referitor la mancare, gasesti mancare specail dedicata puilor, eu am luat de la Tetra dar banuiesc ca au si altii.
[Email] [Yahoo!]
miaunet
Junior member

IP:

momentan le-am dat tetra maruntit mult, pe care vad ca o papa foarte fericiti
[Email] [WWW] [Yahoo!] [MSN] [ICQ]

Forum Index » Despre noi
Go to: