[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: miaunet
Forum Index » Profile for miaunet » Messages posted by miaunet
e foarte draguta poza cu acvariul din magazinul respectiv, dar o poza cu acvariul tau personal ar fi mult mai buna
miaunet wrote:Am mai fost pe la voi prin decembrie anul trecut, m-ati ajutat sa aleg un acvariu cadou pentru tatal meu ulterior din motive necunoscute mie userul meu a disparut.
O sa revin si cu cateva poze ale pestisorilor, sunt 2 carasi aurii (unul cu ochii bulbucati, unul fara) , doi sanitari, doua ventuze, cativa xifo spada, un koi (au fost 2 dar unul a murit), si inca unul pe care nu il indentific momentan
image
image
image
azi mi-au aparut pestisori mici mici, vreo 11

am facut topicul gresit la incepatori , my bad oricum vroiam sa intreb cum sa ii cresc pe aia micii.
oricum, eu sunt Alina, 21 din bucuresti , nu detin acvariu propriu, dar am acvariu in casa si am primit insarcinarea de a avea grija de piticii proaspat aparuti
iti recomand sa uploadezi imaginile pe un site gen www.photobucket.com sau www.tinypic.com , imageshack, etc. sunt multe optiuni, eu personal lucrez cu photobucket. uploadezi imaginea acolo si iti dau ei linkul pentru postare pe forum (cel cu img)
Bafta
img la un link de pe alt site nu merge, mai bine faci o poza la acvariul propriu si pui aici
am separat pestisorii de restul (i-am pus intr-un borcan cu apa din acvariu sterilizat cu albastru de metil), mi-a promis tata ca aduce "maternitatea" de la el de la servici. sunt atat de micuti, nici nu stiu ce sa le dau sa pape, sunt albi cu galben au aparut peste noapte. cum sa ii ingrijesc? o sa incerc sa la fac niste poze
am vazut si eu un melcisor in acvariu, dar a fost doar unul singur altii nu au mai aparut
cat despre pesti care mananca melci, tata are la servici un sanitar care mananca melci, printre altele (le-a mancat si ochii la doi carasi)
nu stiu de ce l-a umplut tata asa oricum poza este din ianuarie , de cand am aranjat acvariul
Am mai fost pe la voi prin decembrie anul trecut, m-ati ajutat sa aleg un acvariu cadou pentru tatal meu ulterior din motive necunoscute mie userul meu a disparut.
O sa revin si cu cateva poze ale pestisorilor, sunt 2 carasi aurii (unul cu ochii bulbucati, unul fara) , doi sanitari, doua ventuze, cativa xifo spada, un koi (au fost 2 dar unul a murit), si inca unul pe care nu il indentific momentan
image
image
image
azi mi-au aparut pestisori mici mici, vreo 11

Forum Index » Profile for miaunet » Messages posted by miaunet
Go to: