[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kookoo
Forum Index » Profile for kookoo » Messages posted by kookoo
as vrea si eu 1-2.cum facem?
schimb 2 carasei frumosi foc pe plante, substrat neoane.....bere daca esti interesat mail pe cucu_dan_cristi@yahoo.com
pai am luat vreo 6 zebre 8 neoni mai am 3 cory o beta....plecand de la astia ce sa mai pun?
Acvariul il vreau plantat dar ma intereseaza mai mult pestii.
acum daca tot m-ati bagat in seama sa va mai cer ceva.cu ce sa il populez.am deja 3 cory 2 zebre o beta si 2 sanitari pupaciosi de acvariu(am uitat cum le zice).ma duc zilele astea in horn si sa stiu ce iau.
Apropo donez doi carasei frumosi foc si cumintei.eventual ii schimb.
salut
dupa lungi cautari pe la n geamgii am gasit in sfarsit ceva sticla pentru un acvariu. dimensiunile trebuiau sa fie L 95,l 40,i 45.sticla este duplex de 5mm deci in total 1cm grosime.lateralele mici sunt duplex de 4mm.
voi ce credeti tine fara intarituri sau merge si asa.?
si cam ce silicon imi recomanadti?la acvariul vechi de 50l am pus silicon negru de baie si vad ca tine foarte bine
multumesc si astept raspunsurile voastre
eu nu vreau sa scap de ei. sunt chiar draguti dar nu imi dadeam seama cum au ajuns acolo. bine daca voi spuneti ca sunt daunatori ii trimit pe conducta.oricum nu sunt multi vreo 3 rataciti
i s-a mai intamplat cuiva ca sa se trezeasca dupa o luna cu melci in acvariu fara sa ii fi pus acolo?????
la mine s-a intamplat. azi i-am vazut sunt niste chestii maronii cu pete negre sau invers.... de aprox 4-5 mm care au aparut din senin in avariu.
cel de la care am luat pestii nu avea melci de vanzare!!!!
care stie sa dea un semn.daca e nevoie pun si poze
Fujito wrote:daca esti incepator 200 de litri e cam mult invata intai baza incepe de la pesti nepretentiosi (guppy , xifo , platy , moly ) si mai tarziu poti sa te apuci de lucruri mari ;)

Asa am facut doar ca am combinat cam multe specii intr-un acvariu de 50 si astia nepretentiosi au sucombat....am ramas cu doi carasei de 7cm doua beta doua zebre si 5 sanitari. Astia vad ca se inteleg bine si le merge dar vreau sa le ofer mai mult spatiu
deci am luat un acvariu si niste pesti. i-am pus impreuna si cand au inceput sa se imputineze am inceput sa citesc si eu una alta despre ce tre sa faci cand vrei acvariu.... am constatat ca am facut totul pe dos.incerc sa repar din greseli dar merge cam incet.asa ca m-am gandit sa fac un acvariu mai mare pe care sa il formez ca la carte.dar am nevoie de ajutor!!! logic nu?:d
acvariul vreau sa il fac eu sa fie undeva la 200l si nu stiu cam ce grosime ar trebui pt geam. 6 mm sunt de ajuns? apoi vreau carasei. ce pesti si ce plante mai pun acolo, cati/cate? si de unde iau filtru, incalzitor etc. mai ieftine si ce marci si modele.
multumesc anticipat

Forum Index » Profile for kookoo » Messages posted by kookoo
Go to: