[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danyalexa
Forum Index » Profile for danyalexa » Messages posted by danyalexa
Vand dozator de solutii Marine Magic folosit , 3 capete de dozare
Ofer si un motor de rezerva.

Pret: 400 ron
Vand urgent acvariu marin-acvariu+pesti , corali, nevertrebrate+echipamentele necesare intretinerii ecosistemului.Lampa 8x39w ATI dimabila/Skimmer ATI Powercone 200i/reactoare carbune/antifos/biopellets.Pompa dozare cloruri-3 capete.
Acvariul a fost reamenajat de curand intrucat nu mai incapeau coralii si contine in mare parte acropore/zoantusi.
Dimensiune acvariu :100/60/50 -300 litri
Pot asigura intretinere sau consultanta dupa vanzare.

Urgent ! Acvariu marin/recif
http://olx.ro/oferta/urgent-acvariu-marin-recif-ID1fDcB.html
Vand corali duri(montipore /milka/etc)colonii mari si fraguri si zoantusi. Nu trimit in tara , doar in Bucuresti.
Tel 0740140247
Intrucat desfiintez acvariul marin, scot la vanzare urmatoarele:
-patra vie-aprox 15 kg-50 ron/kg
-fraguri de zoantusi/palytoa/ciuperci-intre 30 si 50 ron
-acvaru sticla juwel+stand+overflow+sump+skimmer+pompe de valuri(inca nu am stabilit pretul)

Prefer sa nu trimit in tara corali sau piatra vie pentru a evita eventualele probleme.
Pretul sacade la 280 pana luni...
Vand un veliferum, are aprox 1 an si jumatate de cand e la mine in bazin, nu a avut nici un fel de boala, nic macar ich.Mananca din mana si e foarte activ.Rontaie toate algele de pe pietre.Se vinde doar in Bucuresti, sau daca vine cineva din alt oras sa-l ia personal.
Pret 280 RON.
bilele/inele ceramice/burete
salut...a fost folosit aprox 2 ani...la apa dulce +marin.Am toate accesoriile, mai putin teava in forma de U de la retur.Nu curge si nici nu are nimic rupt prin el.
Vand filtru Eheim 2226 in perfecta stare de functionare+ cateva medii filtrante.Pret fix 320 ron.
Se poate sa stea una langa alta si atunci pare ca e doar o singura anemona.
Atunci scoate coralii aia morti ca se vor umple de alge si nu ai sa ii mai poti curata...Nu ai cum sa dai gres la un bazin atat de mic...
Schimba 5l la 4-5 zile si nu iti trebuie nici un skimmer.Daca esti mai lenes 5l pe saptamana.Foloseste o sare de calitate si nu ai nevoie sa mai pui nimic in apa.
2 pesti e putin cam mult atunci cand vor creste.Am avut un bazin mic de 31l ,cub,de la aquatic nature si mergea super doar cu schimburi.Nisip cat mai putin sa pui, cat sa acopere fundul bazinului.Scoate coralii ai morti de acolo ca nu te ajuta cu nimic.Cumpara 3-4 kg de piatra vie si asta e tot....Bafta.
nu e pentru acvariul meu. Ajut pe cineva sa faca un mic acvariu cu resurse minime.
Cumpar cateva radacini pt un acvariu la un pret modic.
Destul de mareata initiativa ta, mai ales pe vremurile astea de criza.Am avut si eu ciclide malawi, si am fost foarte fericit cu ei..pana am trecut la marin.Daca te itereseaza un eheim 2226 s.h am eu..dar..esti cam departe
mosu wrote:
g.g wrote:Te asteapta la magazin o pereche de frenatus

Duminica o ridic

ce faci mos?..te apuci de crescatorie?vad ca deja ai parte de actionari la micro-ferma.
Daca e, te sponsorizez si eu cu spatiu de depozitare a puilor..
Salut.Pestele este unul din favoritii mei.Majoritatea timpului si-o petrece ascuns sub o piatra si iese doar pe jumatate afara ca sa analizeze imprejurimile.In seara cand a venit mosu, s-a intamplat minunea sa iasa cu totul afara si sa poate fi filmat in toata splendoarea.Pacat ca nu se vede foarte bine modelul de pe coada si in puls mosu parca era in sevraj,asa ii tremura mana.Este un peste foarte pasnic si are nevoie de 'colegi' pasnici.La mine se mai leaga xanturum-ul de el din cand in cand.
este primul peste din bazinul meu si are aprox. 2 ani de cand e la mine.

Forum Index » Profile for danyalexa » Messages posted by danyalexa
Go to: