| Message |
|
|
Dupa nu stiu cate promisiuni (ca o sa pun poze) si rugaminti ale prietenilor acvaristi, va atasasez cate poze, restul le puteti viziona aici: https://www.flickr.com/gp/47236990@N04/6qG16F
Vizionare placuta!
|
 |
|
|
Shubi wrote:O sa-l tin in casa la soacra-mea
Am o soacra cu inima mare, iubitoare de frumos, natura
Pestisorii fac bine, mai sunt 3 dar acum halesc congelaturi deci.....cred si sper ca e numarul final de supravietuire: 3 din 6.
50% pentru inceput zic ca-i bine
Ma bucur sa aud ca ti-au supravietuit macar 3 
|
 |
|
|
Ufff Blue...
La cum a scris cuvantul "sau" in aceea propozitie e scris gresit. Deci cratima de care zice Radu trebuie pusa la acest cuvant.
P.S. te las pe tine sa pui cratima
P.S.S. Don't let me down  (
|
 |
|
|
ionut_dt wrote:Si daca tot ne miram ca nu gasim intelegere din partea sexului frumos, cred ca s-a gasit problema
Sa fim sinceri mai intai food si apoi gas  In rest parca mi-ai descrie viata 
|
 |
|
|
WoW, ma speriati, sincer. Daca citeam aceste randuri inainte sa ma apuc nu ma mai apucam de marine 
|
 |
|
|
Se poate face acest video si public 
|
 |
|
|
|
Nu stiu de cand sunt pozele, dar credeti-ma ca Marius nu are nici o aiptasie in acel bazin.
|
 |
|
|
As zice eu cu ce seamana dar avem minori pe aici  )) asa ca ramanem cu explicatia: seamana cu o chestie din Stapanul inelelor 
|
 |
|
|
Tipul il cheama ionut ii aduce tot de la http://www.dejongmarinelife.nl/ si ii tine in carantina cat vreau eu. Fara avans fara nimic.
Site-ul este: http://echipamenteacvarii.ro/
De accord cu tine koala, ca pret sunt un pic mai mari decat pe tropheus dar macar ii tine in carantina.
AM primit intrebari cat costa loricula. Ca pret maxim e 380ron dar daca are comanda mai mare acel pret scade.
|
 |
|
|
|
Pestele a venit tot de la dejong, deci.. dar am vb cu altcineva si o sa ma ajute + carantina + pret ok mai ok decat la coralis.
Se poate inchide acest topic, iar daca vrea cineva sa mai comande sa ma anunte pe private.
|
 |
|
|
Sa nu zici ca nu am pus suflet si trup pt dragalasii tai inotatori 
|
 |
|
|
Pesti si crevetii au ajuns cu bine la destinatar. Acum Doamne ajuta  restul depinde de Dan
Se poate inchide acest topic. Multam pt sfaturi raman dator 
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Cica e o scoica, zice nea Creator 
Nu numai ca cik, dar nea Creator e si sigur 100%.
Comprendre !
|
 |
|
|
mugurel wrote:Aviz celor tineri ... Mai intai se umple acvariul cu copii (aici Caline ar mai fi loc) si apoi ne apucat de saraturi ... Priceput?
si daca nu avem copii il putem umple cu pesti si corali 
|
 |
|
|
O sa trec maine, nu stiu vreau doar sa primesc un peste sanatos e tot ce imi doresc 
|
 |
|
|
Nu am mai postat de mult aici, asa ca revin cu un rand de teste si saptamana ce vine o sa pun si poze.
Pana pun o sa pun pozele o sa postez ce valori am la teste:
Salinitate: 1.025
PH: 8.2
NO3: 3 - 4
PO4: 0
MG: 1330
Ca: 490
KH: 8
Eu zic ca stau bine cu apa  Sper sa mai scada acel NO3, nu am bagat pana acum chestii de genul NOPOX, dar daca voi ziceti ca ar fi ok atunci o sa incep sa bag.
|
 |
|
|
Salutare,
Am facut o comanda din afara de un centropyge loricula (si alti pesti) dar asta a fost singurul care o pata alba pe frunte si nu a supravietuit mai mult de o zi din pacate.
Acum mi-a ramas acest peste in minte si as vrea sa il cumpar, dar as vrea sa fac rost de la cineva care stiu ca a stat in captivitate si sa nu il mai aduc din import
Are cineva de vanzare sau ma poate indruma cineva de unde sa il cumpar? Stiu ca e un peste mai rar.
Multumesc,
Cristian
|
 |
|
|
Beau o bere pt cei care muncesc azi  .. acum sper ca nu o sa fiti prea multi ca nu vreau sa intru in coma alcoolica 
|
 |
|
|
|
La clarkii mei am avut probleme, nu vroia sa manance artemia congelata, dar in schimb au mancat super bine Formula One Marine Pellet de la Ocean Nutrition.
|
 |
|
|
Da mersi mult koala, m-a sfatuit mugurel sa pun goby intr-un nursery. Cei 2 cardinali ii las in acvariul ca se prind usor. O sa va tin la curent cu situatia, chiar sper sa ajunga bine pestii in acvariul liliacului 
|
 |
|
|