Salute,
Din cauza unor schimbari in viata profesionala (plec din tara) trebuie sa renunt la acest acvariu marin (nu si la hobby, o sa imi fac altul unde ma duc). Asa ca am la dispozitie o saptamana si ceva sa scap de el. De aceea il vand pe pachete si ieftin:
1. Pachetul piatra vie + corali:
Vand 15Kg de piatra vie cu coralina si cu o gramada viermi penati pe ele + toti coralii din acvariu: Xenia pulsing (2 tipuri), Kenia tree (gold + green), euphyllia green cu varfuri mov, anemona green bubble dimensiune mare, candy cane, galaxea, coral pipe orga, gsp, palythoa green, milka, zoasi (7 feluri), + discosoma rosie, verde, albastra, gorgonia, anemona actinia equina + alti corali care nu imi vine in minte
Pret pachet: 2000ron
2. Pachet vietuitoare:
-2x percula
-1 Nemateleotris magnifica
- 1x stea de nisip (Astropecten polyacanthus)
- 1x stea sarpe (brittle star)
- Hermit blue leg
- Hermit yellow leg
- 1x Lysmata debelius
- 1x lysmata seticaudata
-1x Lysmata amboinensis
-1x Lysmata wurdemanni
-3x Palaemon elegans
Pret pachet 700ron
3. Pachet acvariu + stand + solutii + sare + materiale filtrante (siporax + matrix + spartura de coral + AntiPhos + Phos Guard + 17 fiole biodigest + 17 fiole bioptim) + ATO (cu bidon de 10L facut foarte misto cu 2 senzori) + CO2 Scrubber (o gramada de calce sodata) + Chiller (130A)
Acvariu vine cu capac cu neoane noi schimbate de mine.
Pret pachet: 2400ron
Se da mai intai primul pachet (la care sunt dispus sa ma negociez) Al doilea pachet am deja un doritor dar daca se ia primul pachet cu al doilea, le dau la
2500ron.
Al 3-lea pachet nu sunt asa de doritor sa il dau pt ca multe le pot lua cu mine ca sa incep acvariul acolo. Acvariul merge foarte bine nu as fi renuntat la el nici daca imi construiam alt acvariu mai mare, dar daca plec nu are cine sa aiba grija de el din pacate.
P.S. Postati aici ce doriti! Primul venit, primul servit.