Message |
|
Dar ce ziceti de combinatia aquaglo cu JBL color?
|
 |
|
Maniacs wrote:daca mai ai ceva rabdare, o sa-mi achizitionez eu un agua glo si un marine glo ... poti veni la mine sa vedem cum se vad in toate combinatiile ... daylight + aqua glo, daylight + marine glo, marine glo + aqua glo ... pesti vor fi caeruleus, elongatus si membe deep ...
Lipsa de rabdare e unul dintre defectele mele si o caracteristica importanta a unui acvarist de succes
Dar aici o sa am
Cam cand crezi ca o sa-ti iei neoanele. Nu data fixa dar sa avem un ordin de marime (zile, saptamani, lunii  )
Mersi mult!
|
 |
|
Porcu wrote:
orio wrote:
orio wrote:dar pe langa acestea mai am si pesti albastri (Melanochromis Maingano) si rosii.
Exact rosu si albastru intensifica AquaGlo.
Gata m-am incurcat  . Aqua glo intensifica albastru si rosu si nu galben?
Atunci in loc de Daylight sa folosesc un alt neon mai slab?  hmm....
|
 |
|
Porcu wrote:
pomi wrote:as fi curios cum s-ar vedea cu 2 marineglo, are cineva ?
Oribil  ....... un albastru gretos. Opreste AquaGlo si-o sa vezi  .
Datorita unui mare cunoscator al pestilor si un mare har in vanzarea ciorii de pe gard, mi-a vandut un artinic(care a costat si o galagie de bani :x ), un neon pt marini, care-mi eclipseaza neonul celalat si tot bazinul are o tenta marina, apa ca ghiata frumos...  dar pestii sunt pali si lipsiti de culoare, pt prima data am zis ca-s mici si ca nu au coloritul puternic...dar....nu era asa
De aceea vreau niste neoane care intensifica culorile pestilor.
Dupa discutia care s-a mai purtat mai inainte ( http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/6180.page ) cred ca o sa pun in fata un aquaglo iar in spate un daylight (de asta tot nu-s sigur). Aquaglo intensifica galbenul la Labidochromis caeruleus si la Pseudotropheus Zebra O.B. dar pe langa acestea mai am si pesti albastri (Melanochromis Maingano) si rosii. Cu astia din urma ce sa fac? Sa pun un daylight sa fie neutru sau sa pun unul care sa-m intensifice albastrul
P.S: @Lofty: Ma gandeam la mai multe lucruri si forumulam mai multe fraze in acelasi timp  si "ei" vine din cauza ca ma gandeam la pesti
|
 |
|
pomi wrote:Si eu tot aquaglo+marineglo am, dar as fi curios cum s-ar vedea cu 2 marineglo, are cineva ?
Pai care dintre ei intensifica culoarea?
|
 |
|
Acum nu o-ti zice ca trebuie sa ma gandesc la ce culoare are nisipul ca sa-mi pun neoane
Nisipul e alb, e de la marea neagra si pietrele tot de culoare deschisa sunt (texane).
Deci sa aleg MarineGlo+AquaGlo?
|
 |
|
Porcu wrote:
orio wrote:-Aqua glo
-marin glo
Asta votez  . Sau 2xAquaGlo.
Mersi pt sfat dar din cele 2 variante care crez ca creeaza mai multa senzatie
|
 |
|
Vreau sa schimb neoanele de la acvariu deoarece sunt nemultumit de ele si nu stiu care este alegerea ce mai buna pt un acvariu de malawi si care sa le scoata in evidenta culorile lor
Eu ma gandeam la o combinatie de:
-Aqua glo
-power glo
,
-Aqua glo
-marin glo
sau 2 daylight
Care e combinatia cea mai buna?
Sau aveti voi alta combinatie in care iese coloritul africanilor mai bine?
|
 |
|
moori s-au dat.
mai raman
-4 pseudotropheus zebra ob 1m+3f -20 lei toti
-3 Labeothropheus Trewavasae Chilumba Red 1m+2f -20 lei toti
-3 melanochromis maingano 1m+2f -20 lei toti
Se pot trimite si-n tara, cu trenul dar in limita a 4-5h de mers.
|
 |
|
-4 cyrtocara moori la 5cm - 20 lei toti
-4 pseudotropheus zebra ob -20 lei toti
YM: orio_10000usd 0723211118
|
 |
|
35 lei toti
|
 |
|
Vand 2M+4F Melanochromis Cipokae 5-7cm
Se vand doar unei persoane care are acvariu peste 300L
Pret: 40lei toti
P.S: La avatar e unul dintre ei, cand erau mai mici.
|
 |
|
Cum scrie si in anunt vand un acvariu de 160L (L100 x l40 x h40) marca Swist cu garantie inca 8 luni.
El mai are un capac din PVC si un termometru JBL lipit pe el.
Pret : 250 LEI

|
 |
|
Petshopul din militari, cel din bucur obor, cel din zona veche a buc, Animax... samd. Aici gasesti ciclide.
Dar cred ca cea mai mare diversitate tot la particulari o gasesti. Uita-te la sectiune vanzari si o sa gasesti cu siguranta pe cineva care vinde.
Dar de ce vrei neaparat din bucuresti? Eu mi i-am cumparat din timisoara de la un crescator si nu au fost probleme cu transportul sau alceva...si am primit exemplare furoase si sanatoase. Si cred ca are cele mai mici preturil. Daca vrei iti pot da datele lui de contact.
|
 |
|
update: s-a facut si capacul din pvc
2.8mil pachetul
un pic negociabil
|
 |
|
Vand un acvariu de 100x40x40 cu sticla de 6mm laterale si 8mm fundul cu intaritoare si lipit cu silicon negru.
Este folosit doar jumatate de luna si mai are garantie 11luni.
Pret: 220lei sau schimb cu-n acvariu de peste 280L. 
|
 |
|
Maniacs wrote:Anubias si microsorum iti recomand si eu, se afla si in planul meu pentru chiclide, o buturuga cu cele 2 tipuri de plante ...
Da, asta am auzit ca sunt indicate pt bazine cu africani....acum intreb: Cine are de vanzare? 
|
 |
|
|
 |
|
Cine are de vanzare plante care sa reziste africanilor sa-mi dea un PM 
|
 |
|
Mai baieti voi ce vreti sa puneti acolo?  tone?
Pai ce a facut @ceejay e camera pt protectie impotriva cutremurelor (fireste...daca scoate rafturile  )
Un acvariu de 300L mai mult de 350Kg cu tot cu instalatii si bolovani nu cred ca are.
Tinea si fara dublarea placilor verticale 
|
 |
|