?tiu ca nu prea aveai corali în el, alea 2 l?mpi î?i ajungeau?
Eu am un acvariu de 160cm lungime ?i nu ?tiu dac? am nevoie de 3 sau 4 l?mpi.
Cu privire la vânzarea acvariului.... Cred ca de 4 ani am acvariu Marin ?i verific bursa zilnic ?i î?i spun c? nu s-a vândut nici un acvariu complet. Alea mici ?i ieftine da... Alea scumpe ?i bune nu Deci zic sa faci pre? pe bucata ?i ordinea vânz?rilor....
praXis wrote:Noroc ca am citit si eu, m-am cam razgandit cu comanda...
Nu tb sa fi asa radical. Sincer sa fiu care mai sunt magazinele din Bucure?ti care vând corali? Dac? ii tai de pe lista de unde mai ei? Ii bag în categoria Bucure?ti de?i sunt din chiajna
Coralis sunt de rahat ?i vand pe?ti bolnavi.... Pe?ti mor?i în acvariu, tone de aiptasia prin acvarii etc... Ce am luat de la ei au cr?pat ?i când le-am b?tut obrazul au zis ca nu ?tiu sa aclimatizez pe?tii... In fine...
Tropheus.ro are numai pe?ti de la dejong adu?i la comanda. Iti arde buza dup? un goby ?i nu ai timp sa comanzi... Deci ii scoatem din schema
Pepika.ro nu e specializata pe saratele....
Acum sincer sa fiu nu ?tiu de ce mai este mai este blocat topicul asta pe prima pagina... Exista un motiv anume? Are cineva motiv sa le fac? reclama negativa?
?tiu ca tr?im în era antena 3... Interesele strica ideeile/lucrurile de calitate. vad ca formul a r?mas doar sa cumperi ceva ?i restul discu?iilor de esen?? v?d c? sa se muta pe grupurile de pe whatsapp, e p?cat sincer....
Vreau sa fac un upgrade la flow si ma gandesc sa iau pompele de valuri Maxspect Gyres.
Pe internet vad numai chestii bune despre ele...ca fac super flow, ca sunt fiabile, ca au un controler interesant....samd.
Voi ce parere aveti?
Nu vreau sa discutam despre Jecod CP ca am cumparat una si dupa FIX 3 zile a crapat .
Eu tind sa iau un Maxspect ca pot sa zic ca mi-a placut ce flow facea Jecod CP si cea originala este mult mai puternica iar daca pe un controler pui 2 pompe poti sa te joci cu ele destul de mult (filmul 3)