[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
350ron transport asigurat pentru cele doua pompe
450ron transport asigurat
bre am o anemona pt tine ca stiu ca tare iti doreai, daca iti mai doresti normal
si eu abea acum am vazut ca ai plecat spre mare, tare te-as fi debarasat eu de ceva lps din ce ai acolo
e simplu ..... opresti skimmeru

lasand gluma laoparte si eu sunt interesat de review
sunt deschis si la schimbul lte echiopamente
am trecut prin 2 zile in care aveam gris cu moorish nu moorish cu gris acum mai are doar cateva puncticele, de mancat nu prea imi dau seama ce mananca pt ca la mese sta in spatele bazinului si prinde pe acolo, sigur mananca mixtura de fructe de mare facuta cu atat de mult usturoi ca pute juma de casa a usturoi dupa ce bag eu in acvariu am observat ca se da si la jbl maris , dupa cativa fulgi l-am surprins alergand prin bazin si gustand apoi scuipand doar o mica parte din ei. Ideea e ca are BURTA! sii asta nu poate decat sa ma bucure.
Nu acelasi lucru pot sa il spun de clown tang care desi nu mai este alergat si a fost acceptatt in comunitate nu pune botu decat pe pietre pe ici pe colo, nexam mancare si deja a inceput sa se stafideasca
Aneomna rosie este mega stresata de unu din clowni care aproape in fiecare seara ii rupe cate un tentacul doi ce ii gasesc prin corali a 2-a zi , astazi am incercat sa le hranesc si nici una nu a acceptat , tind sa cred ca crevetii de ii aveam la congelator au prins gust de .....porc si nu mai sunt buni, diseara repet cu creveti proaspeti sa vedem .
asa a fost in ultimele zile? regurgiteaza? gura respectiva e p=afara?
Eu am vrut sa iau la un mom dat o anemona de genu din buc si am inteles ca se intampla la importuri recente sa isi "umfle buzele" daca nu e bleachuita si daca inca nu s-a rupt nimic din ea eu as mai lasa-p poate inca se adapteaza
stai cu bunghiu pe ea
bai ce as baga si eu cateva exemplare da mi`e ca imi darama coralii de nu ii am lipiti, cum ti se comporta in bazin, calaresc la fel ca hermitii normali sau?
pai eu am cerut un eggcrate , si m-am lipit si de eggcrate patratele de la Ricardo si placa cu cerculete de la Dragos

deeeeeeeci am unde sa imi fac crescatorie , cat stai in ct?
kirucd wrote:Pai de ce vrei sa renunti la piatra vie din refugiu?

In principiu as fi vrut sa imi fac o mica crescatorie, de acolo si nevoia de placile alea cu cerculete. Cea mai importanta faza este ca ajut un prieten sa isi starteze un bazin de 400L ce ii da drumu cu piatra uscata. O sa ii duc ce am eu prin refugiu sa mai adaugam surplus de bacterii.

Astazi moorishul a inceput sa guste din mysis si artemii, gusta, scuipa iar gusta si unele le inghite .....sa speram ca o sa fie bine

L.E. newcomer ....baby green buble anemone

image
era prin spate, mancare nu mananca, in schimb si el e calare pe pietre dupa copepode/amfipode.....astazi chiar l-am vazut cu tupeu intorcandu-se cu repeziciune catre unu din clowni cand a dat sa il impinga de langa anemona lui
In primele 4 zile avea aripile albite de cat ll`a fugatir yellow-ul . Acum s-au imprietenit, sper sa se intample la fel si cu clown tang-ul

l.e. am inceput de ieri seara sa ii mai arunc cate o piatra din refugiu pe seara in bazin , piatra care e plina de miscatoare, si toata noaptea are ce face . Nasol e ca peste vre`o sapt maxim o sa renunt la tot ce inseamna piatra vie din refugiu, sa ma rog in proportii foarte mari si sa vedem atunci ce si cum, exista o sansa sa il cam dezechilibrez pe tovarasu bazin
de astazi incep si eu sa ma chinui cu un exemplar superb de moorish, cum l-am bagat in bazin in urmatoarele 5 minute a inceput sa "curete" piatra prin spatele bazinului, teoretic separat fata de mancatul de pe pietre cica ar manca si mysis maruntit , deocamdata la mine nu a vrut. Ma incanta faptul ca este destul de grasut .....vom vedea

Click pt 100%

image

image

image

Ca si Cadou , neprevazut, a aparut si un clown tang de 4 cm care momentan e alergat de hepatus si yellow , inca e prin spate si nu am reusit sa ii trag nici o poza, sper totusi sa fie acceptat cum a fost si chelmonul Surprinzator tangii nu au nici un stres cu moorishul , ba din contra inoata pe langa el fara nici un stres

De cateva zile bune am si una bucata scoica multumita colegului Cristi
image
ce in unele zile se albastreste in altele nu .....mai avem ceva nou prin bazin dar toate la timpul lor

Ciuperca verde xxl + piatra - 100ron
image image image image image image image

Frag dublu monti digitata verde - 70 ron aproape s-a dublat de la poza
image image

Parazooanthus 65 - 100ron 2 pietre
image image

Ciuperca rosie cu puncte alb/bleo - 45 (a mai aparut un pui mic langa ea
image image

zooas verde + roz - 100ron
image image image image

Funghia roz - 65 ron (funghia este in revenire dar pentru ca scheletul a fost acoperit de alge si mizerie cresterea testului este mult mai lenta - cand a ajuns la mine era doar jumatate funghie jumatate schelet, se poate observa cresterea)
image image image image

kenia tree 30ron fragul (copacelul)
image

Pulsing xenia - 20ron fragul (un "copacel" cu 2-4 brate)
image

Ciuperca verde (acum maro/roz a fost bleachuita si incepe sa isi revina) - 25ron
image

GSP destul pret in functie de cat se doreste
image

GSP cu bile albe la fel destul in functie de cantitate
image

Trimit prin curier sau microbuz acolo unde este posibil, preturile pentru mai multe bucati se mai discuta, sunt deschis si la schimburi cu diferite specii ce nu le am
mai adaugam si transportul inclus la banii acestia, hai copii sunt deschis si la ceva schimburi cu ceva vietati
like like like, bravos hai ca arata bine bine, intreabarea mea ar fi dc ai optat pe a face coloane pe centru si nu cumva din spate in fata, bazinul se poate vedea si de pe laterale? adica din ce vad pare a fi langa un perete
este cumva luat de la andy?
500ron impreuna
pune [img] in loc de [url] daca e link direct catre poze
iar ca ordine se pune [url]link[/ url] adica cel cu" / " la sfarsit
acvarist daca vrei sa schimbi atunci pune din capul locului ca vrei sa schmbi si nu sa donezi, una este sa donezi alta este sa schimbi cu alte produse de acvaristica

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: