Pentru ca a trebuit sa merg la munca azi de la 0730 am venit acasa cu chef "de bataie"

mai ales ca am impresia ca tocmai ce mi-a mancat asta noapte primul melc de substrat.
M-am pregatit de ieri cu 2 bucati din asa ceva - ca sa nu mai pun coralii direct pe nisip + doua sticle de apa minerala + o sticla de otet
Am dat jos toti coralii - i-am chinuit iar pentru ca cei mai multi se incrustasera deja. Pavona nu am putut sa o mai desprind si am rupt cateva urechi dar foarte foarte greu
Am scos constructia cu totul din apa si la primul shot de apa minerala monstrul si-a aratat capul. Nu am poze cu momentele astea pentru ca nu am vrut sa il pierd, sa se retraga cine stie
cum in interior si sa nu-l mai pot scoate. In plus eu centram eu dadeam cu capul si tot eu eram si in poarta
In fine. Dupa prima sticla turnata am in cuva victime colaterale - multe si destul de mari
In schimb dihania era inca cu capul afara si se misca circular.
O turnat si a doua sticla si tot nimic. Am incercat sa-l extrag usor cu penseta dar era ancorat bine de tot si mi-a fost frica sa nu-l rup.
La final am turnat cu seringa de 50ml otet prin gauri direct deasupra lui si i-am dat si un shot "in fata".
Spectacolul a fost total. A deschis o gura ernorma de unde a scos 4 sau 5 colti ascutiti de forma semicirculara aranjati pe toata circumferinta gurii.
Dupa cateva minute am incercat sa-l extrag iar pentru ca am vazut ca era deja inert - nu mai "clipea"

. De data asta a iesit usor.
Cam asta ramasese din el
Observati cat de groasa e portiunea extrasa. Coada pe care i-am rupt-o acum o saptamana era mai subtire fiindca era probabil elongat la maxim.
Eu zic ca nu a mai ramas niciun segment inauntrul pietrei. Ultimele doua inele sunt mai mici in circumferinta [au si o culoare usor diferita] semn ca isi refacea coada