Message |
|
Dragos Matei wrote:poti te rog sa-mi dai o solutie pentru o suprafata de ~20cm / ~40cm cu o adancime de ~30cm si avand in vedere ca sursa de lumina vreau s-o "atarn" la ~15cm deasupra luciului apei, apa in care vreau sa plantez mediu si nu vreau mai multe alge decat plante :-)
fara suparare dar suprafata se poate masura in cm2 (centimetri patrati)... eu cred ca te referi la o suprafata cu latura de ......
|
 |
|
schimb molly lira juvenili aprox. 2cm cu plante sau diverse prod acvar.
sau vand la 1.5lei/buc
vaabil doar in Iasi
mesaj pm
parintii sunt in poza

|
 |
|
|
 |
|
aaa ... si recent au fost la Arcapet din Iasi (la domnul Ovidiu - pe Str. Stefan cel Mare) SAE (erau juvenili de 4cm la 4lei/bc) ... poti tine sub control algele si cu cativa alga-eaters ... eu de cand am luat 4 pui SAE (si dupa o sapt. inca 2) - parca am bagat aspiratorul peste algele din acvariu
|
 |
|
la inceput am folosit algacid de cate ori si nici un rezultat ... recomand curatenie mai frecventa, atentie cu lumina, fertilizanti si aditie co2 ... deasemeni e posibil sa nu ai o filtrare biologica pe masura
|
 |
|
Cristi25 wrote:Pai daca este din SUA ce are ? Tot asa il cumperi de pe ebay cu 2$ transport.
Eu am luat produse din China si in 3 saptamani au ajuns la un const de transport de 2$.
pai iti trebuie card .. iar nu stiu exact de care ... si ca sa fac unul doar pentru o cumparat de 1mil nu se prea merita
cat despre costul transportului si vama (din sua) cred ca ajungi cu mult mai mult
|
 |
|
am gasit si eu produsul pe siteuri din sua ... dar nicaieri in europa ... ca sa nu mai zic de romania ... poate daca cineva cunoaste pe cineva din sua si poate aduce de acolo mai multe bucati
|
 |
|
Vand/schimb reactor CO2 - recomandat pentru filtre externe cu debit minim de 900l/h (cel de la care l-am luat a zis ca e un model mai vechi de la Aquamedic, si a functionat pe un JBL 1500).
Il vand deoarece eu am doua filtre externe, ambele cu debit doar de 700l/h (astfel eu am preferat sa imi cumpar un reactor CO2 Sera Flore 500) - si cu toate a aste a functionat in parametri normali (facea difuzie completa), dar recomand atasarea reactorului la un filtru are are un debit de minim 900l/h.
Dimensiuni: diam. conectare furtun 16mm; lungime totala=36cm; lungime cilintru reactor = 30cm; diamtru=8cm; latime totala=13cm;
Reactorul are cilindri cu diamtrul si lungimea lor de aproximativ 3cm pentru o difuzie completa.
Pret: 150lei (nu include taxa transport) - trimit oriunde in tara prin posta romana sau fan curier. Deasemeni pot accepta schimb cu produse pentru acvarii plantate.
Poze:
|
 |
|
BROs wrote: Ultra Bright T5 6X24W 60cm
=> solar => fierbi oua in acvariu
|
 |
|
opincarul wrote:Intr-o luna si jumatate cred ca a schimbat apa cel putin de 3 ori si/sau puiul a murit.
probabil pe puiul ala la tras curentul pana ii s-au umflat ochii ... pentru un acvariu ca al tau filtrul e cam putenic, creaza curenti prea puternici pentru gubi ... ii slabesc
|
 |
|
|
 |
|
Doresc sa cumpar SERA Flore 500 (CO2 Active Reactor) - astept oferte pe pm
ps: sunt din Iasi
|
 |
|
Cosmin wrote:Poate ne vedem duminica viitoare sa iti dau niste moss sa prinzi de cioata,l-am tuns aseara si iar nu am ce face cu el.
Daca te hotarasti sa mai pui o buturuga,spune-mi ca-ti gasesc eu,numai sa o pui  .
mersi Cosmine ... ne intalnim ... chiar imi doresc sa pun moss, si daca mai gasesi si o cioata care sa se incadreze pe partea stanga, tot asa cu ramuri, adica sa nu fie lemn de volum ... primesc cu mare placere
asta care o am acum cred ca e dintr-o radacina, cumva.
si ca sa nu uit sa stii ca iti cresc puisorii de guppy ... greu dar cresc, ca sa nu uiti ca ii ai promisi
in rest mai vbim
|
 |
|
multumesc pentru urari tuturor, si sfaturile sunt binevenite 
|
 |
|
@mariachi: multumesc, cat despre acvariu, e pus in sugragerie (care e pozitionata spre nord), si mai e si balconul care umbreste, astfel nu are deloc lumina directa de la soare, de fapt chair are putina lumina ambientala. Am probleme cu algele, nu mari, dar asta nu e de la pozitia acvariului la geam, mai multe alte cauze (e proaspat start-at acvariul etc.) ... dar le rezolv eu in timp ... nu vreau sa aplic metode rapide.
|
 |
|
|
 |
|
@stefanp: - da cum de nu ai pus colierele care ti le-am dat eu???
- esti multumite de reactor? functioneaza?
|
 |
|
stefanp wrote:Multumesc si eu, trebuie sa recunosc ca am ramas putin surprins de increderea in a trimite banii in avans, nefiind chiar o suma mica.
Plantele vor ajunge maine la colegul Eugen Stanga, in schimbul unui reactor extern DIY.
am plantat ce mi-ai dat si sunt foarte frumoase. mersi incodata.
|
 |
|
pana cand are valabilitae butelia?
|
 |
|
 frumos comenariu si multumesc
|
 |
|