[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex.REX
Forum Index » Profile for Alex.REX » Messages posted by Alex.REX
Salutare tuturor! De curand am cumparat cateva exemplare de guppy, dintre care o femela cred ca e gestanta. Am citit pe forumuri cam ce semne trebuie sa prezinte o femela gata sa nasca si am ajuns la concluzia ca ar fi aproape de nastere. Am mutat-o intr-o maternitate. Acum astept si sfatul vostru, vreu sa stiu daca e posibil sa nasca in urmatoarele ore/zile sau am introduso prea devreme in maternitate. Voi incerca sa atasej o filmare sa vedeti exact in ce stadiu se afla femela. Multumesc si astept sfaturile voastre.
Salutare tuturor! Caut sa cumpar eleocharis parvula in bucuresti. Daca are cineva de vansare astept un raspuns pe PM sau un mesaj la nr. 0748.114.599 ( va sun eu dupa). Multumesc si astept oferte.
intradevar pestii arata bine, sanatosi...felicitari. ai putea incerca sa arunci si o cioata printre plante ar da bine spor in continuare.
Testele sunt de la JBL. Iar biluta alba este deasupra solzilor si este perfect rotunda...
Salutare tuturor si scuzati-ma ca nu v-am raspuns abia acum am vazut postur-ile voaste.
acvariu: 240l plantat.
filtrare: 2 filtre externe 1X JBL e901i 1X TetraTex ex700 si un filtru intern JBL i100.
temperatura apa: 28 grade
Problema pestilor si a crevetilor morti cred ca am depistat-o cat de cat; cand faceam curat in acvariu, faceam dupa-amiaza, dupa tratarea apei puneam si fertilizantii pt. plante, cred ca datorita fertilizantilor scadea oxigenul din apa, intre timp a aparut si o instalatie CO2, am mai patit-o de cateva ori dar fara pierderi, de atunci fac fertilizarea dimineata si nu am mai avut probleme.
In schimb am alta problema, dimineata cand am dat mincare la pesti am observat la 2 neoni ceva probleme:
1 neon avea pe corp o biluta alba de 0.5-1 mm seamana cu o biluta mica de polistiren - pestele vioi, mananca si nu are probleme cu innotul
al 2-lea neon are la fel pe corp 2 umflaturi mici si rosii, ca doua cosuri la fel si acesta nu are probleme cu innotul si hranirea. Am incercat sa le fac cate o poza dar nu am reusit.
parametrii apei sunt urmatorii:
NO3: 10
NO2: 0,5
GH: 14
KH: 6
PH: 7,2
Cl2: 0
Nu stiu daca am facut bn dar le-am crescut aerarea si le-am administrat multicura de la easy-life, nu cred ca-i afecteaza si pe ceilalti pesti??? astept ceva sfaturi si indicatii, nu plang acum dupa 2 neoni dar nu vreau sa infectez tot bazinul, mai ales perechea de ramirezi. multumesc mult!
ms. aqua basic-ul l-am pus pentru bambus iar pe viitor vor urma si ceva plante pitice, momentan am pus ce am gasit prin acvariul mare
Nu stiu dc. s-au incarcat pozele intoarse daca ma poate ajuta un administrator sa le editeze asi fi recunoscator. Scuzati claritatea pozelor sunt facute cu tel. si apa era inca tulbure. Astept critici, sfaturi, idei noi s.a.
Salutare tuturor! Weekend-ul acesta m-am hotarat sa schimb acvariul crevetilor...de la un acvariu (borcan) de 5l am trecut la un nano de 30l.
Acvariu: Aquael shrimp 30×30×35 cu filtrarea din dotare (un mini-filtru cu burete)
Lumina: lampa led din dotare 11w, pt. moment cred eu ca este suficienta.
Substrat: JBL aqua basis si manado.
Decor: fundal negru o cioata micuta cu moss si cateva pietre si 3 fire de bambus . Pentru inceput cam atat despre noua casa a RCS-silor.
se poate inchide, din pacate pestii nu au putut fi prinsi si donati asa ca ma las pagubas... multumesc!
Donez 2 exemplare CAE perfect sanatosi, marimea 4-5cm, pestii se ridica din Militari Residence in spate la Auchan (Militari). Mai multe detalii pe PM. Valabil doar pentru Bucuresti, nu trimit in tara, pestii sunt disponibili pana Duminica, dupa aia plec din Bucuresti.
Mi-ai zis, intradevar cioata e centrul acvariului, iar cu tufele... nu am plantele necesare sa formez tufe, ma chinui cu plantele care le am. Incerc sa umplu partea din spate cu plante, partea din fata cu ceva gazon (creste destul de greu) iar tufele de care zici nu stiu cu ce plante asi putea sa le fac...daca ai ceva sfaturi pentru reamenajare sau plantele necesare formarii tufelor respective; te ascult cu interes. ms
Salut, ms pt apreciere. Ce ai vazut tu nu e pangasus, e ceva asemanator se numesc silver shark, sunt marisori dar au stopat cu crescutul. In general sunt pesti pasnici nu ma deranjeaza si mai ales ca au fost alesi de nevastamea si nu-i pot da...altfel, mancare rece o saptamana )) stima!
...
Culori de toamna
Din pacatr reactorul nu functioneaza, cred ca IN-ul trebuia sa fie undeva in laterel. Apa nu are destula forta sa invarta elicile, cred ca daca jetul de apa vene din lateral aveam mai multe sanse sa am efectul dorit. Pentru moment stopez lucrul la el si raman pe reactorul vechi. O zi buna!
In partea de jos este prins cu un colier si un strat subtire de silicon.

Forum Index » Profile for Alex.REX » Messages posted by Alex.REX
Go to: