[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex.REX
Forum Index » Profile for Alex.REX » Messages posted by Alex.REX
Am cump?rat si proiectorul unul de 10w care merge doar pe lumina mov pt plante in paralel cu lampa originala a acvariului. Acum sa vedem daca va fi si vreo schimbare la plante, sper sa nu fie in rau
Salutare tuturor! Am un nano de 30l cu creveti si cat de cat plantat, la capitolul lumina a venit cu o lampa led de 11w. Am vazut in comert proiectoare led rgb cu telecomanda (se poate modifica culoarea led-ului). Aveti idee daca sunt ok? A mai folosit cineva? Astept cateva pareri. Ms mult
multumesc mult foarte util link-ul m-am lamurit
Buna ziua! Am cumparat de curand cativa creveti de la un coleg acvarist, la care s-a adaugat si un pot de string moss, problema e ca nu am gasit nimic despre el (conditii de crestere, lumina , temperatura, se prinde de vreun decor sau nu?) Ma poate ajuta cineva? Poate ati mai avut si aveti idee cum se ingrijeste. Multumesc!
La specia asta ma gandeam si eu, am vazut pe youtube sunt foarte intetesanti. Ma multumesc si cu o singura pereche doar vreau sa schimb putin aspectul ca de cioate sunt satul. Iar ala mare nu ma lasa nevastamea sa il fac cu ciclide, deci daca reusesc sa fac ceva cu cel mic e ok. Ms mult pt sfaturi
Atunci raman la creveti
Nu vreau mai mult de o pereche. Cel mare e plantat, asta mic tot plantat. Vreu sa-i schimb aspectul celui mic; un nisip alb, cativa bolovani 1-2... mam saturat de lemne )
Salutare dragi colegi! Detin 2 acvarii unul de 240 l plantat si unul de 30l. Cel de 30l era destinat crevetilor, dar in momentul de fata nu mai am decat 3 creveti si cativa pui de guppy care in curand le voi face viteza si lor. Ma batea gandul sa fac un nano cu ciclide pitice. Credeti ca este posibil? Astept ceva pareri cu ce a-si putea baga in el.
-acvariu aquael 30l
-lampa led 11w
-filtru hang-on atman hf 300
Ok ms mult!
Salutare tuturo! Cred ca am ceva probleme ca cateva exemplare de corry panda. Mai exact in timp ce innoata se mai intorc pe o parte si se freaca de substrat; de mancat m?nânc? si sunt destul de activi...
acvariul are 240l, plantat iar valorile apei sunt urmatoarele:
- NO3 : intre 25 si 50 ( cam mari cred)
- NO2 : 0
- GH : intre > 7°d si > 14°d
- KH : 6°d
- PH : 6,8
- CL: 0
Ceva sfaturi, ma poate ajuta cineva!? Multumesc!
Ms mult. Da sunt in ambele parti...
Dupa o pauza de cateva saptamani am zis sa mai revin cu ceva noutati. noutatile ar fi cateva exemplare de scalari si evolutia acvariului in sine. insa dupa cumpararea scalarilor mi sa pus pata sa schimb intreg decorul din el. si mai exact, pana de sarbatori voi incerca sa fac un biotop doar cu scalari si neoni. ape limpezi!
Ok. Ms mult pentru ajutor
Este ocoperita, insa nu mi se pare sa fie foarte umflata la burta, este neagra la spate burta mare dar nu exagerat de mare...acum nu stiu astept si voi vedea.
Este ocoperita, insa nu mi se pare sa fie foarte umflata la burta, este neagra la spate burta mare dar nu exagerat de mare...acum nu stiu astept si voi vedea.
E neagra si umflata, dar mi s3 pare ca e foarte agitata in maternitate.
Scuzati claritatea

Forum Index » Profile for Alex.REX » Messages posted by Alex.REX
Go to: