| Message |
|
|
|
adevarat...astept sa-mi vina standul, si dupa cred ca am sa iau o decizie voi reveni si cu poze, problema e si bugetul dupa investitia cu noua locuinta nu mai raman prea multi bani pt. un acvariu foarte scump, si nici nu mai am rabdare sa astept. pers cu care am vorbit pt. acvariul la comanda cere 630lei la dim: 110x41x60 funt dublu si intarituri in partea de sus, sticla de 10mm, acum nu stiu ce sa zic daca e ok ca pret sau nu, in comparatie cu cel de 200l din hornbach care costa 360lei cu intarituri in partea de sus...
|
 |
|
|
|
ms pt sfaturi, problema e ca nu pot face acvariul la dimensiunile standului ma refer la latime. standul va fi pozitionat pe hol si va veni la fatada cu stalpul de rezistenta, daca il fac de 45 latime nu mai am loc pt furtunele de la filtrele externe. capacul va fi facut la comanda din comatex: 4 neoane t5 de 39W si 2 coolere.
|
 |
|
|
|
rog administratorii sa mute topic-ul la rubrica corecta, din greseala l-am postat la acvarii marine, scuzati!!
|
 |
|
|
|
buna seara dragi colegi! spre rusinea mea nu am avut activitate prea intensa pe forum (program lung la servici=timp putin). in fine, gata cu scuzele si sa trec la subiectul principal pt. mine. in scurt timp ma voi muta in casa mult visata si bineinteles vreau si acvariul mult asteptat (momentan am unul de 60l).
buuun...acvariul care doresc sa-l achizitionez ar fi unul dintre cele doua variante:
1. acvariu hornbach 200l dimensiuni L:100 l:40 h:50 pret 360lei
2. acvariu la comanda 270l dimensiuni L:110 l:41 h:60 pret 630 lei in ceea ce priveste alegerea inca nu sunt decis avand in vedere si bugetul de maxim 1000lei pt tot proiectul acvariu+capac (astept si sfaturi din partea dvs.)
a 2-a problema pt. mine este standul pt acvariu, acesta va veni odata cu mobila din casa. standul va avea urmatoarele dimensiuni: L:130 l:45 h:90; blatul sus/jos vor fi din pal dublu stratificat, lateralele la fel+ in interior inca 2 "laterale" sa le zic asa tot din pal dublu stratificat, partea din spate a standului va fi din pfl. credeti ca va rezista? sau trebuie si partea din spate intarita?
astept pareri, sfaturi,critici...o seara placuta si sper ca nu v-am plictisit, ape limpezi!
|
 |
|
|
|
schimb 1 pereche gurami galbeni, 1 pereche velifera (albi), si 1 buc. platy balon pe plante pitice (ex:moss, gazon etc.). Pt. detalii la nr. de tel. 0744.680.396 sau PM, doar in bucuresti.
|
 |
|
|
ms mult pt informatii, am sa incerc sa atasez o poza cu pestele si de sus. sincer nu stiu ce este, era singurul exemplar 
|
 |
|
|
|
ms mult. am cautat de mi-au sarit capacele si nu am gasit nimic.
|
 |
|
|
|
buna seara! am cumparat de curand un peste "sanitar" si nu stiu ce specie este? poate stie cineva?
|
 |
|
|
|
vand 1 pereche de gurami galbeni, pestii au ajuns la maturitate si se imperecheaza, sunt perfect sanatosi. pret 25 lei sau schimb pe plante pitice sau moss. pentru cei interesati sau pt. mai multe detalii ma gasiti la 0744.680.396 sau PM.
|
 |
|
|
nu le face nimic nici nu le ingrijeste nici nu le mananca... icrele sau facut albe si asta a fost tot 
|
 |
|
|
|
am revenit cu aceiasi problema. am pus perechea de gurami in alt acvariu pt. depunere. masculul si-a facut cuibul, femela a depus, am scos femela din acvariu si am sperat ca masculul isi va face treaba, dar a 2-a zi cuibul era stricat si icrele pluteau in deriva. tin sa mentionez ca temperatura apei este de 27-28 grade, acvariul acoperit, plante de suprafata, si nu am pus in timpul depunerii pompa de aer in functiune. chiar nu stiu ce se intampla??? astept pareri de la cunoscatori. multumesc mult!
|
 |
|
|
|
e prima data cand depune, cuibul nu l-am deranjat, masculul inca este agresiv dar nu are grija de icre. acvariul mic este pus langa cel principal si cand vede femela face ca toti dracii in geam...
|
 |
|
|
|
salut mai ai pesti de vanzare?
|
 |
|
|
salut! de cateva zile am pus intr-un acvariu separat de 25-30l o pereche de gurami, temperatura apei 28 grade. dupa depunerea icrelor am scos femela din acvariu. problema este urmatoarea: au trecut cam 30 ore, cuibul nu mai exista, icrele plutesc la suprafata apei. credeti ca mai eclozeaza?  astept pareri. multumesc
|
 |
|
|
Doresc sa cumpar plante, diverse sortimente. Anunt valabil pentru cei din Bucuresti.
Astept oferte, poze daca se poate pe adresa de mail: blanariu_alexandru@yahoo.com /PM sau ma puteti gasi la numarul de tel: 0744680396.
Multumesc si ape limpezi!
|
 |
|
|
ms pt. sfaturi, inca un neon il voi atasa cat de curand, dar despre bomba de CO2 sincer nu stiu ce sa zic??? nu am folosit pana acum, nici nu prea stiu cum se foloseste si mi-e frica sa nu fac vreo prostie si sa-mi moara pestii. daca ma ajuti cu cateva indicatii  te ascult cu placere. ms
|
 |
|
|
In mare parte nu, doar pentru una am dubii, cea alba daca se poate observa in poze
|
 |
|
|
Pana acum a fost pasnic, nu a avut nici o problema cu ceilalti pesti
|
 |
|
|
|
Am avut mai multe plante dar mi-au putrezit, mai am cateva intr-un acvariu separat incerc sa le pun pe picioare (cu fertilizant Tetra Plant PlantaMin). Ms mult pt. sfaturi.
|
 |
|
|
buna seara! Detin un acvariu Juwel Monolux60 (Lxlxh) 61x36x31, filtru intern: HYDOR Crystal K20 DUO II cu pompa: 450l/h 5w, incalzitor: HYDOR Hydromatic 250w, pompa de aer Resun AC9600, 1,5l/min., iluminare: 1x15w (T8). Ca pesti am: 3 xifo (1mascul+2 femele), 1 pereche de xiphophorus maculatus (plati albi) , 1 pereche plati apus de soare, 1 pereche plati rosii, 1 betta, o pereche moly bolon, 2 sanitari si 1 ancistrus (cam multi  pentru volumul acvariului).
Azi am observat ca masculul de xiphophorus maculatus imi "alearga" prin acvariu perechea de moly balon (tin sa mentionez ca perechea de moly balon nu este bolnava); cu ceilalti pesti nu are nici o treaba. Stie cineva ce se petrece?
Multumesc frumos!
Toata stima!
|
 |
|
|