[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cotty
Forum Index » Profile for cotty » Messages posted by cotty
m-am hotarat sa mi-l schimb cu unul intern Fluval.AM pus un post cu o intrebare la info parca.Cine vre sa imi raspunda.Mersi
Daca imi inlocuiesc filtrul meu cu burete bolborositor (no name) cu un filtru intern Fluval,cum trebuie amplasat ca sa nici nu imi deranjeze plantele de apa jetu?.O sa mai am nevoie de aerisire ? cam ce capacitate de filtrare sa aiba 3X capacitatea maxima pe ora sai 1/3 X capacitatea maxima pe ora? [/img]
era o reteta cu drojdie de bere o cana de zahar si o sticla de 2L 3sfert apa in mare asta e.....Eu am vazut ca avea un singur furtun sticla avea un capc gaurit si un singur furtun fixat cu superglue
Am vazut poze pe forum cu o reteta de C02 Diy .capatul furtunului se baga in substrat sau pur si simplu in apa?
exista vre-un crescator de vivipari frumosi in zona Cluj Alba Iulia ,Brasov,Tg Mures.As fi interesat de o colaborare 0720 546 333
dah despre filtru asta ,Face tgreba buna daca ai pompa puternica.Oricum eu zic ca mi-ar mai trebui unu
Fitrul meu este burete intr-o cutie de plastic no name. ma gandeam la un filtru intern aqua el.Am auzi ca cica acvariul meu de 90 L ar fi cam mic pentru el ca are jet puternic.....nu se gasesc de marimi mai mici
salutare,.... am mai scris cate ceva pe a anunturi vanzari,nu cred ca v-am spus de acvariul meu.
In primul rand ma tot chinui si nu resusesc sa pun poze pe forumul asta ,mi-a raspuns cneva si mi-a zis ca ar trebui sa repare mosu galeria dar de 2 zile nu se intampla nimica.Oricum nu am cine stie ce acvariu (dupa posibilitatzi si spatiu ca sunt stud si stau in chirie ) ).Am un acvariu de 90 de L(substrat pietris marunt,plante ceva anubias,echinodorus pitic si ceva iarba, o buturuga, niste muschi care ma chinui sa il prind de buturuga si nu reusesc nici cum) Pesti :un banc de neoni si niste vivipari imi plac foarte mult viviparii ,am vreo 20 dintre gupy moli xipho si platy,am un coridoras si 2 ancestrusi.
Am avut inainte scalari s gurami dar nu i-am mai putut tine ca nu se alegea nici o pereche si se bateau prea rau intre ei si i-am despartit.Imi plac foarte mul speciile care le-am spus mai sus.Acvariul meu are capac de sticla pe sine si un neon de 50 .Pesti au lumina cam 14 ore pe zi.
AM o intrebare : se poate ca neoni sa nu stea prea bine cu viviparii?,si va intreb cam ce filtrare am nevoie?
Eu am o pompa care mi se pare ca are capacitate pentru un acvariu de 70 de L maxim.trebuie neparat sa imi iau una mai mare.Filtru am un burete in cutie de plastic.Ma gandeam sa imi iau unul din acela care este cu jet ce zicetzi?
caut mascul de xipho verde cu coada neagra sau femela verde cu coada neagra.daca vrea cineva sa vanda as fi recunoscator.in Cluj la petshopuri se vand numai porcarii nu mai gasesti un peste fain numa la crescatori care mai pun si suflet nu numa vor sa faca bani vanzand pesti bolnavi 0720 546 333
Are cineva ceva mascul de xipho si vrea sa il vanda,Ceva mai special stiu eu voalat cu coada neagra,voalat cu pete negre ,xipho vrede cu coada neagra.sau femela xipho verde cu ocada neagra.pentru clujeni ofer 2 beri si un pret cat se cere.0720 546 333
salutare , am si eu o intrebare pentru clujeni daca sunt multzi pe forumul asta , unde gasesc si eu niste gupy adevaratzi ,eu stiu mov albastru ,rosu complet,cobra,mari si sanatosi?
Eu am o manie cu pestii astia de vreo 13 ani si nu gasesc in tot Clujul pesti faini,ma nou in marile pershopuri se vand si bolnavi si si mici.innebunesc de ciuda.ma poate cineva ajuta?
vreau sa imi cer scuze pentru cei care citesc mesajul cu titluyl "cel mai nou pe forum " ,l-am scris cand era 3 si ceva dimineatza eram foarte obosit ,scuze pentru marile greseli de ortografie ,ma grabeam.
Astept inca raspunsuri (cum merg neonii cu viviparii?) sau (Este normal ca la inceput sa ti se ingalbeneasca putin apa de la radacina?) Mersi
Salutare ,am ales un forum pentru lipsa de comunicare despre hobby=ul meu cu persoanele care le cunosc in mod direct care nu sunt pasionate .Plus caut tot timpul lucruri noi care sa ma ajute sa imi inoiesc aspectul acvariului.pentru inceput citesc multe mesaje s multe intrebari si raspunsuri si ale celor noi darsi ale celor mai vechi in acest hobby.
Am un acvariu de 90 de L (substat pietris marunt,o radacina care putin iimi ingalbeneste apa,plante anubias echinodorus pitc ,filtru cu burete in cutie de plastic,incalzitor cu termostat 100W,pompa de aer cred ca este pentru capca maxima 70 de L,capac de sticla cu neon 50 cm, pesti vivipari pt ca am o pasiune pt ei,moli xipho,gupii plati + ancestrusi si corydorassi ceva neoni) .Am avut scalari si gurami dar mi-a fost ciuda ca nu s-au ales nici o pereche si au ineput sa se bata ca erau mari i-am vandut,dar vreau sa imi fac alt acvariu sugetsii sa iua mici de la inceput sau sa iua direct o pereche mare(as mai vrea sa stiu cam ce decor ar merge la scalari ce fel de substrat plante etc....)
As vrea sa stiu daca porcedez bine in prima luna si reimprospatez apa la 10 zile cu 20 % din cantitatea maxima (pricina cu radacina care imi ingalbeneste putin ca este noua),daca pompa de aer este o problema mare ca are capacitate de max 70 L.
-daca este vreo poblema ca tin neoni cu vivipari toata lumea din afara imi zice ca nu,..... avea nevoie de alte opini pt ca imi plac si neoni la nebunie.
Multumesc
Vand acvariu 40 L vechime 7 luni .Dotari:tablou lipit pe spate,termometru lipit lateral stg jos,banda neagra pe margini .... un estetic placut de altfel numa bun pentru incepatori sau pt cine cauta acvariu de scos la reprodus.Pret 30 RON Sunt din Cluj dar oferat este valabila pentru orcine din cate stiu mai circula trenurile in tara asta.Tel 0720 546 333

Forum Index » Profile for cotty » Messages posted by cotty
Go to: