[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cotty
Forum Index » Profile for cotty » Messages posted by cotty
auzi faza cu ce fel de mancare le dau si daca e ciclat acvariu nu ma mai lua cu deastea ...ca nu is chiar incepator si te asigur ca apa este statuta si toate celelalte sunt facute ca la carte.....ii rau ca nu am incalzitor cu termostat.... nu am de ala de pe vremea lu "ceasca" stai linistit...Puii mai mananaca din cand in cand si cate o portie de artemia s niste tubifex uscat...Eu pur si simplu nu pot sa identific boala asta este problema mea de fapt
acvariu 40 de L in care am numai guppy 2 perechi mari si restul sunt pui 2-3 generatzii dar nu sunt multzi ca au trait doar cei care au resuit sa se ascunda.Filtru: noname burete ,substrat pietrs granulatie 2-3 mm .plante am ceva Elodeeea,si Ludwigia....Nu am un termostat acuma dar temperatra este undeva intre 22-25 de grade.Pate fi o problema aceasta dif de tem de 1-2 grade in anumite perioade ale zilei?.....
altceva .Apa o reimprospatez o data la saptamana in jur de 15 L....cama atat
pui de gupy cu coada stransa si aripioarele apropiate .... s-ar putea sa moara......ma ajutatzi cu ceva link sa citesc daca este vb de ceva boala si sa vad ce sa le dau va multumesc
toata lumea vb de artemia si de eclozare si de culturi ,bun..... imi zicetzi va rog ce inseamna mai exact aerare cum se face corect,este bine daca am pus direct la o pompa si la capat am pus piatra sa iasa bule.... nu prea inteleg cum se face aerarea corecta la eclozare.
dau la schimb vivipari: molii negre moli galbene xipho rosu si negru,ceva gupii,platy plus characidae:6 neoni si ceva decoratiuni si un filtru intern noname pe.... o pereche de Scalari depunatori sa nu fie insa prea batrani .
Daca sunt doritori astept mesaj pm eventual ceva poza cu scalarii
am de dat 2 femele xipho rosii, un platydoras galbui cu aripioarele si coada neagra,o femela de molie galbena,...... as vrea un mascul de molie galbena daca se poate .De preferat cine ii vrea maxim 3 saptamani de acuma daca nu i duc la petshop
Azi mi-am adus o noua planta valisneria spiralis si ancistrusii au fost urgent pe ea si cu ventusele au facut o treaba urata pe unele frunze le-au gaurit.M-am suparata rau.Nu stiu de ce ca mai am ceva valisneria spiralis n acvariu de mai mult timp vreo 2 luni,aia acuma are multe frunze rupte pe la varfuri dar ngaurite ca si cum ar fi mancate.
Din ce cauza se manifesta asa?
Am o problema,... mi-am plantat acvariul cu echinodorus pitic si ceva iarba micutza in fatapeste tot aproape,In spate am valisneria elodeea.Cand sa imi curat acavriul imi dau seama ca nu mai pot asa usor ca o sa imi deranjez plantele.Cum imi voi mai curatza substratul.Poate cei care au acvariul plantat ma pot ajuta .
o poza ar ajuta mai mult.Daca nu este batuta de alta femela sigur are ceva boala dar trebuie sa dai mai multe detalii,despre acvariu si poate o poza sunt multzi expertzi pe forum care te pot ajuta.
Care va tundetzi plantele din acvariu si avetzi de donat ceva elodeea sau valisneria pitica ,sau alte plante ma ofer dau pesti la schimb,daca se cere vivipari
La un acvariu de 90 L si 60 de cm lungime cam ce neoane as avea nevoie ?
Mentionez capacul meu are suport pentru un singur neon.Este problema daca am unul singur mai puternic sa trebuie sa fac cumva sa pun ma multe neoane.Am citit mai multe posturi si am vazut ca unii au cate 2-3 neoane de diferite firme si puteri....
Atzi cam deviat de la subiect.Daca tot postatzi ajutatzi-ma si pe mine.
Va multumesc
Am citit si eu posturile voastre,pentru ca ma intereseaza niste tipuri de neoane.
Eu am un Acvariu de 90 de L nu stiu exact exact ce neoane ar fi potrivite putere si ce firma.Acvariul are lungimea de 60.Si deocamdata este mai saracut in lante dar urmeaza acuma sa il fac si de aia am nevoie de neon bun.Capacul meu de le acvariu are suport numa pentru un singur neon.

Vroiam sa va rog sa imi zicetzi si mie in afara de magazinele de la regionala ,cel de pe buld Eroilor si cel de la Central ce petshop mai este sau magazin de acvaristica fain ,adica sa aiba pesti frumosi si sanatosi ca ce am vazut la astealalte nu sunt multumit ,sunt pestii totzi bolnavi si isi bat joc de ei
http://www.acvariu.ro/coppermine/albums/userpics/11804/normal_Labeo.jpg
un labeo la produs
cat oferi pe unu de 80 de L cu capac de sticla pe sine. intereseaza-te cam cu cat se vinde
acvariul meu,cam sarac in plante deocamdata no money....O sa dau mai multe detalii cand este finisat

image

:-p
ama avut 3 si nu au avut robleme ei cu pesii ceilaltzi neoni plus molii,intre ei se mai cipeau din cand in cand
am avut si eu ,de fapt priena mea intr-un acavriu de 40 de l un coral micut ca decor.Ea era inebunita dupa corali desi eu i-am zic ca nu merge pentru apa dulce .AM avut vivipari in acvariu ala dar nu am avut proleme cu apa nici cu pestii .Nu imi placea in schimb ca dua un timp s-a murdarit.
P.S.:Uita-te la pozele de la galerie si o sa itzi treaca faza cu coralul cand vei acvarii superbe,adevarate jungle.Prietena mea o renuntat de mult cand a vazut pozele.
nu merge linku cu tabelul bolilor.
imi place mult cum l-ai aranjat? cum ai spalat piatra aia si cu ce ai tratat lemnu...? sa mai pui ceva poze daca iti pui o lumina mai puernica....as vrea sa vad mai bine pentru ca am si eu un acvariu de 40 de L in care scoeam scalari dar acum nu il mai folosesc ca am dat scalarii.

Forum Index » Profile for cotty » Messages posted by cotty
Go to: