[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
la marimea acvariului eu zic sa pui 2 ! si sa lasi gauri de aerisire !
oricum ca sa mai scapi de amperaj poti folosi in paralel un bec. Eu asa am la munca.
Luat un transformator si are amperajul prea mare pt CD player si conectat la un bec de lanterna ( mai marisor ) si merge fara problema
Un ventialtor de 120mm lucreaza la 12v 0.13amperi iar de 80mm fiind cel mai mic 12v 0.12amperi deci cam asa lucreaza !
Daca poti cauta un electronist sa iti faca asa ceva si te costa putin .. sau poti cumpara o sursa si sa o conectezi la ea !deoare Sursa Scoate 12V continuu si canale diferite amperajul stiu caare 2 canale cu amperaj mic si restu cu amperaj de 2 -3 amperi
cred ca ma duc si iau cate o sticla de sifon 3000lei 2litri
si asa ajungem la balamuc
Merci George ! dar sa vedem .. oare se strang 5 persoane ?
asta ma intereseaza si pe mine! ca droser c e folosesti ?
Ai si soclu de vinzare sau .. suportul in care intra Neonul ? Ca eu am gasit doar de la 3mil in sus
degradata usor !
A fost la tratament cu neritine sa scap de alge paroase ca nu am vrut sa o arunc .. si a mai fost usor atacata de pomacea + a stat sara vro saptamana intr-o galeata pana am terminat de replantat acvariu.
Dar ideea de frunze se vede ! Nu e ascutita in varf ! iar la lumina multa are nervurile rosi !
Din cate stiu la echinodorus frunzele mici sunt rosi .. si pe urma isi schimba din culoare !
Proverbul ala din stramosi !

"curisoii mor repede "
Merci !
eu caut pana in maxim 7kg ... o sa caut si prin oras kiar daca nu stiu unde ! cred ca o sa iau Pagini auri in mana !

Imi zicea cineva ca ar merge butelia de gaz! dar nu l-am crezut .. e adevarat ?
nu ma poate ajuta nimeni ?
de 7l stiu eu cu 3mil cu reductor !
dar mi se pare prea mare sa vedem poate daca o sa am si bani de sarbatori mai multi e ok ! ca pe langa Co2 treb sa comand si Reactor sau reductor bun !
pai .. de asta mi-e fica ! sa nu Cada din picioare si altele !
Am vazut cat de mare e cea de 7kg si mi se pare MULT prea mare ! de aceea caut mai mica !
Daca face bum nu mai imi iau ! Imi cumpar pastile de CO2 de la Sera dar nu cred ca va creste asa frumos eusteralis-ul.
Vedem ce gasim !
Si una de 1kg m-ar multumi !
de tinut tine ! eu am 130x50x60 ( 60 h ) cu geam de 10 si intarituri tip H si longitudinale !
Gandeste-te asa !
Ia 2 bucati identice de placaj ! si incearca sa le indoi cu aceasi forta una pe orizontala si una pe verticala ! ( ma intelegi despre ce vb )
Vei vedea ca daca puneai intaritura pe orizontala nu vei mai avea probleme deloc ! deoarece nu ai cum sa indoi pe orizontala !
Eh sa speram ca nici asa nu vei avea probleme !
e foarte greu sa le scoti fara sa zgari sau sa spargi ceva asa ca na
Succes in continuare !
Cumpar Butelie Co2 cu reductor !
Nu vreau foarte mare ca nu am kef sa facu boom.
Ceva de cateva kg .. pana in 5kg !
Goale sau pline !
Nu inteleg de ce intariturile Longitudinale le-ai pus Verticale si nu orizontale ! ?
Buna ziua / seara ( dupa gust )
Am un echinodorus .. mai mult ca sigur e echinodorus dar nu stiu ce tip de echinodorus este !
Poate puteti sa ma ajutati ?

Daca este prea mare poza rog moderator sa o puna sub forma de Link !
O seara buna

image

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: