[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar butelie Co2  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Reductorul este separat si va pot oferi un reductor foarte bun de la Aqua-Medic, pretul lui fiind 85 Euro cu TVA inclus.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

si asa ajungem la balamuc

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
Mitica
Member

IP:

La balamuc ajungi si cu urmatoarea reteta:
1.Drojdie+zahar+gelatina. Debit prea mare da robinetul mai incet =>pericol sa iti explodeze sticla.
2. Debit prea mic=> da robinetul mai tare. Ai grija de pelicula de la suprafata care apare de la reteta.. scoate apa de la suprafata zilnic (asta cu pelicula ma dispera cel mai tare)
3. Debit foarte mic.. lasa ca merge si asa.. scade concentratia de co2, plantele nu mai cresc la fel
4. Drojdia s-a epuizat.. dute la punctul 1 si repeta totul
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

cred ca ma duc si iau cate o sticla de sifon 3000lei 2litri

[WWW] [Yahoo!] [MSN]
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

g.g wrote:Va aduc eu butelii de CO2, 4 l, ......, culoare rosie, ..........
Eu le folosesc fara probleme chiar la acvarii mari, se pot umple la orice centru de CO2.

sunt butelii pt "acvariu" sau pentru extinctor? am vazut ca buteliile de CO2 sunt gri. la lucru am la un dulap cu materiale (unde e nevoie de o protectie contra incendiilor) o butelie gri si vreo 4 rosii. o sa verific maine cu ce sunt umplute. nu de alta dar m-as baga si eu la una.

Acvariul meu
[Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Mai fratilor sunt rosii ca asa vor muschii mei. Le pot comanda verzi, galbene, cu buline, cum vreti voi. SUNT BUTELII DE CO2, rezista la 200 BAR. Ce reaqu' parca am fi prosti. Ce ma intereseaza ce aveti voi prin rastelele de la munca.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

eu stiam ca sunt anumite standarde referitoare la culorile buteliilor functie de gaz si destinatie. daca producatorul le face in alte culori inseamna ca nu respecta standardele. si asa aia care incarca buteliile sunt cam ciudati. daca apari cu o butelie rosie la ei te pot refuza politicos.
oricum multam de raspuns! a fost foarte orientativ.

Acvariul meu
[Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Nu am vrut sa fiu nepoliticos, insa "Lider-ul national in tehnologia buteliilor", sunt sigur ca stie cum arata o butelie de CO2. Din moment ce au certificat de calitate si conformitate, in plus au si factura, nu vad care e problema daca sunt negre sau rosii.

Dar m-am hotarat, va las pe voi sa va procurati buteliile pe care le doriti, de acolo de unde doriti! Mult succes si ochii mari ca cepele sa nu va pacaliti, ca va da reaqu unu un extinctor vopsit negru, ca cica asa e standardul.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
Sfarsitorul
Member
[Avatar]

IP:

@ bilti
Omule, chiar daca buteliile de care spune G.G. ar fi pt. extinctor unde e problema? Majoritatea extinctoarelor folosesc CO2 pt. vehicularea spumei sau pulberii, deci sunt compatibile 100% cu CO2. Capisci?

Nil mortalibus ardui est. (Horatiu, "Ode")
[Email]
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

@chitron. te rog fii mai explicit. nu am inteles ce vrei sa zici sau la cine faci referire. daca faci referire la mine sa stii ca am o cultura foarte bogata si cei 7 ani de acasa asa cum se poate vedea din majoritatea posturilor mele.
@sfarsitorul. te rog sa-mi spui ce meserie ai. dupa ce zici nu te pricepi la butelii. o butelie care nu este folosita corespunzator poate sa-ti zboare creierii pe pereti.
sunt aici unii oameni care pot sustine cea ce zic eu.

@gg. poate nu m-am exprimat eu bine. intentia mea nu a fost sa-ti denigrez marfa (nu am fabrica de butelii deci nu sunt "concurenta") am vrut doar sa fiu bine informat si nu trebuie sa privesti acest fapt ca pe un atac. apreciez munca voastra si stiu ca nu v-ati imbogatit de pe urma ei fiind mai mult pasiune. pasiune pe care o impartasesc si eu.
aici majoritatea oamenilor fac propaganda (Sandu e unul dintre ei si pe bune dreptate) produselor de calitate. acelasi lucru il vreau si eu.

Acvariul meu
[Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

bilti wrote:@gg. poate nu m-am exprimat eu bine. intentia mea nu a fost sa-ti denigrez marfa (nu am fabrica de butelii deci nu sunt "concurenta") am vrut doar sa fiu bine informat si nu trebuie sa privesti acest fapt ca pe un atac.

Nici eu nu am fabrica de buteli, doar le achizitionez de la unul dintre cei mai buni producatori si vand catre cei pasionati o marfa de calitate.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
aripel
Member

IP:

copiii nu va mai certati degeaba
Intr-adevar exista norme de culoare, are dreptate bilti. Aceeasi institutie care iti da certificat de calitate si conformitate spune ca:
- rosu = acetilena
- galben = gaz metan
- albastru = oxigen si C02
..sa luminat misteru...

aripel is here
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

bilti wrote:daca faci referire la mine

Nu, nu la tine face referire ci la ideia aditiei de CO2 cu sifonu`...

bilti wrote:...aici majoritatea oamenilor fac propaganda (Sandu e unul dintre ei si pe bune dreptate) produselor de calitate. acelasi lucru il vreau si eu.

Tocmai d`aia gandeste-te ca erau butelii pe care le-am laudat si eu.
Chestia cu culorile e relativa.
Dreptate ai legat de Standarde (ISO...alea alea)...dar George a zis ceva: daca muschiu` meu de client o vrea produsa roz in picatele vargate cu mov asa o vopseste ala pentru mine. El a avut un lot vopsit in rosu.
Fara sa vreau sa mai fac tam-tam pe subiect...si reclama moka firmei incheiem aici subiectul si hai sa nu mai ardem gazu` de pomana, cei care vor, sa treaca concret la actiune, restul tinde sa devina discutie sterila si ma furnica`n tasta sa inchid topicul

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

SUBSCRIU la ideea lui CHITRON eu platesc pe 1 an in avans

Ogar batrin dar.... cu miros fin
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

http://butelii.uv.ro/TechnicGaz_files/Butelii2.htm

[WWW] [Yahoo!] [MSN]
aripel
Member

IP:

LooSeR wrote:http://butelii.uv.ro/TechnicGaz_files/Butelii2.htm

ai aflat ceva preturi? ca pe site nu am gasit...

aripel is here
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

le-am trimis mail dar cred ca degeaba le-am trimis

[WWW] [Yahoo!] [MSN]
l3n3a
Member
[Avatar]

IP:

Am primit oferta de pret de la ei iar pretul unei butelii 4L (cu detaliile tehnice de pe site) - 260 RON fTVA.

Just me!
[Yahoo!]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Vine cu reductor sau doar butelia ! daca e doar buteli\a prefer sa o iau de la gg

[WWW] [Yahoo!] [MSN]
l3n3a
Member
[Avatar]

IP:

Pretul este doar pentru butelie.... reductorul este alti bani, alta distractie (285 RON fTVA - dar nu cred ca se ridica la nivelul unui reductor de la Aquamedic). Si nu stiu daca aceasta fabrica vinde la bucata (eu am primit oferta de marfa pe societate si probabil si-au imaginat ca le iau citeva zeci de bucati d'aia au fost asa cooperativi).

Just me!
[Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: