| Message |
|
|
|
am un oscar clasic iar de cateva zile ia aparut o rana la bot un fel de herpes si e din ce in ce mai mare ... de mancat nu mai mananca .. voi reveni cu o poza .multumesc mult
|
 |
|
|
multumesc mult , si-a mai revenit a inceput sa manance si nu mai e chiar asa speriat, imi pare rau de ce-l care a murit il aveam de aproape 3 ani 
|
 |
|
|
|
da asta trebuia sa fac si sa nu fii dus pestii la petshop sa aibe grija altii de pestii mei ! dar m-am gandit ca e un petshop ( clinica veterinara)
|
 |
|
|
probabil de la stres a murit si celalat  dar nu stiu era cam tulbure apa in care ii tinea  ii hraneam cu scoici cu mai multe varietati dar vad ca nu mai pot sa ii dau ca se sperie  mai pun deasupra apei tetra min sper sa isi revina treptat si parca imi sta itr`o pozitie cam ciudata cu capul in jos...
|
 |
|
|
am fost plecat 1 saptamana la munte si mi-am lasat oscarii la un petshop sa aibe grija de ei ,este vorba de un oscar clasic si unu red" dupa 1 sapt cand am ajuns acasa am sunat la petshop sa ii anunt ca ma duc sa iau pestii m-au anuntat ca 1 din oscari a murit ,e vorba de oscar-ul red!culmea era mort ce-l care nu avea nici o problema , am trecut si peste asta l-am luat acasa pe ce-l clasic dar de atunci nu imi mai mananca e speriat nu stiu ce are  (( imi mancau din mana acum se sperie la orice miscare!!!
|
 |
|
|
am fost plecat 1 sapt de acasa si mi-am lasat oscarii la un petshop sa aibe grija de ei !! si mi-a omorat 1 oscar iar celalat nici macar nu mai mananaca  nus ce sa ii fac...
|
 |
|
|
am observat ca uni dintre oscarii mei se freaca de pietre.... oare de ce? 
|
 |
|
|
prea frumos , pacat e scump rau 
|
 |
|
|
cine imi poate dona si mie cateva plante de supravata (am o pereche de oscari si imi trebuie  )
|
 |
|
|
|
adik 10 mil?
|
 |
|
|
si inca ceva, as dori sa cumpar si eu un acvariu de vro 200-300 litri, poate are cineva pe acasa vrunu si sa plictisit de el si vrea sa scape de el 
|
 |
|
|
revin si eu dupa o perioada indelungata  acum 2 ani de zile am avut 4 OSCARI + 2 NIGRO intr`un acvariu de 100 litri, am ramas cu 2 oscari si un nigro, este vorba desre un clasic oscar si un red oscar.Pana acum mi-a fost mila sa dau nigro dar am zis sa scap de el daca e cineva din cta interesat?
alta problema, de vro 2 zile au inceput sa se comporte destul de ciudat,unul din ei a inceput sa sape in pietris langa filtru , ia pietricele in gura si le muta  am observat ca vroia sa mute chiar si filtru  )) celalat vad ca e cam lenes sta de paza,problema e ca nus sigur care e mascul si care e femela dar cred ca ce-l care sapa adika e o ea.?
|
 |
|
|
|
da am fost azi la un pet shop si am vb si ma duc acolo pai si cum fac scot ramele din pamant le spal iar dupaia le bag intr-un borcan gol ?
|
 |
|
|
|
sunt bune ramele de pamant ?
|
 |
|
|
asta e
Si ce pot face acum cu ei ?
|
 |
|
|
|
pai ce sunt multi 6 pesti la 100 litri?
schimb cam 15 litri la 3-4 zile
|
 |
|
|
|
Deci ...
Am 4 Astronotus ocellatus de culori diferite
1 pereche este de culare neagra cu dungi maroiar a 2 a maro complet cu negru la cozi
Mi-a murit unu din perechea a 2 a si am marime cam 10 cm , mai am in acvariu o pereche de Cichlasoma nigrofasciatum albino tot cam la aceasi marime (nu am avut probleme cu ei cam agresivi ) acvariu 100 Litri
Am observat la Astronotus ca le cad solzi iar la ce`l care a murit avea si un strat mucilacinos pe el
|
 |
|
|
|
am niste Astronotus ocellatus!
Mi-a murit 1 dintre ei am gasit ceva pe el asa mucilaginos alb asa cine ma poate ajuta si pe mine?
edited by koala : ... ti-am modificat titlul postului
|
 |
|
|
ii poti trimite prin posta la constanta 
|
 |
|
|
da am observat care este masculu are o frunte  zici ca este cocoasa :p
la femela daca este femela nu prea are cocoasa si este mai mica nu se umfla ca masculu si dupa cate observ masculu este cel care pazeste cuibul iar femela sta intr-un decor cand da masculu peste ea fuge repede in decoru respectiv
mi-a facut gauri cam mari si a ajuns la geam are ceva?
cam cum arata icrele daca e ?
la cat timp dupa depunere eclozeaza?
Mai adaug ceva :
La femela nu se cunoaste galbenu respectiv si care este cauza de o fugareste?
|
 |
|
|