[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ajutor pls  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
cristi_Cta
Junior member

IP:

am un oscar clasic iar de cateva zile ia aparut o rana la bot un fel de herpes si e din ce in ce mai mare ... de mancat nu mai mananca .. voi reveni cu o poza .multumesc mult
[Yahoo!]
cristi_Cta
Junior member

IP:

am revenit si cu o poza ..
http://img218.imageshack.us/my.php?image=qph0000dg4.jpg

astept raspuns multumesc mult!
[Yahoo!]
cristi_Cta
Junior member

IP:

vad ca nimeni pe aici ,cred ca ar trebui sa imi raspund singur! multumesc mult
[Yahoo!]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

cristi_Cta wrote:vad ca nimeni pe aici ,cred ca ar trebui sa imi raspund singur! multumesc mult

daca tu spui ca cineva poate spune ce are pestisorul tau din poza pe care ai pus-o, il felicit. te inteleg ca esti nerabdator si ai vrea sa iti spuna cineva ce sa ii faci, da nu cred ca o sa ajunga nimeni la raspunsul corect doar din poza ta.

Da si tu ceva detalii: cat spatiu ai in acvariu, alti locatari, nivelul( daca ai avut ocazia sa masori) la nitriti si nitrati, la cat timp schimbi apa, ce schimbari majore s-au petrecut recent in acvariul tau, ce hrana folosesti...

a, mi-am adus aminte, pune si tu o poza mai clara!

http://www.seachem.ro
[Email]
alef0
Member
[Avatar]

IP:

cristi_Cta wrote:vad ca nimeni pe aici ,cred ca ar trebui sa imi raspund singur! multumesc mult

Amice, aici lumea intra cind are timp si raspunde daca stie. Nu este nimeni platit pentru asta. Asa ca te superi degeaba.
Revenind la subiect poate fi o infestare cu Columnaris sau o boala de carenta. Din poza aia nu-si poate da nimeni seama despre ce e vorba.
[WWW]
cristi_Cta
Junior member

IP:

imi cer scuze, dar sunt ingrijorat ca de 1 sapt nu mai imi mananca.. nik , alti locatari nu mai are e singur intr`un acvariu de 100 litri ,locatarul are cam 15-25 cm .. nu stiu sigur.. schimb cam 40% din apa /sapt il am de aproape 3 ani si nu am avut probleme majore cu el ,voi incerca sa pun o poza mai clara va multumesc mult!!
[Yahoo!]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

poate si niste teste de nitrati/nitriti/ph....

...
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: