[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristi_Cta
Forum Index » Profile for cristi_Cta » Messages posted by cristi_Cta
Astept poze ca m-am tot uitat la ei si nu am vazut nimik deosebit doar ca sunt galbeni peste tot .
Si am mai observat ca unu dintre ei pazeste o zona si nu il lasa pe celalat sa se apropie si mai mereu e cu coama ridicata iar celalat o are lasata
a si trebuie sa astept sa depuna icre ca sa stiu care este mascul si care este femela
stiu ceva sigur ca unu este mai agresiv sau insistent cum spui tu si il alearga prin acvariu si se baga intr-o ascunzatoare si dupaia la el de acolo se da la el ce caricaturi sunt .
Noaptea am observat ca stau impreuna .
Si are ceva daca au ajuns la geam dupa cat au sapat un pietris deci mi-au facut la gropi acum astept sa vad ce se intampla
Cam la cat timp depun icre?
dar am stat cred ca ore si tot nu mi-am dat seama care este mascul si care este femela ca imi este teama sa nu cumva sa am 2 masculi sau 2 femele.
Dupa cate stiu la masculi inotatoarele impare sunt mai mari decat cele de la femela dar dupa cate am observat dimensiune sunt la fel
Am gropi prin pietrisi destul de mari au ajuns la geam geam
cred ca o sa ii numesc gropari
asa arata: image
Pai ..
cand se intalnesc se ridica creasta pe spate urechiile la fel sunt destul de mari '' nu sunt subtiri cum am mai vazut sunt destul de lati, fruntea cam rotunda
si il trimiti prin posta?
am si eu o intrebare am niste ciclide albe nu stiu cum se numesc si am 2 .
De unde i-am luat mi-a spus ca sunt femela si mascul sunt destul de mari dar nu stiu care este femela si care este masculu ca mi-a facut gropi prin pietris si se tot alearga prin acvariu cand se intalnesc

Forum Index » Profile for cristi_Cta » Messages posted by cristi_Cta
Go to: