Nici macar nu emite o lumina albastra... e o lumina alba . Nu o tin un filtrul cu bacterii pentru ca am atat filtru intern doar pt filtrare mecanica cat si un filtru extern plin cu siporax. Deci putine sanse sa distruga bacteriile. Cat despre bacterii nu stiu ce sa mai cred ... sora mea are un acvariu cam de vro 6 luni cu guppy si un caras este de 35L si nu are nimic pt filtrare biologica ci doar un filtru cascada cu un burete si pestii sunt bine sanatosi chuar sau inmultit considerabil... deci acvariul ei sfideaza toate legule acvaristicii....
Se refera la acel adaptor electric de pe cablu/alimentatorul... cred ca acela nu este impermiabil de aceea il gasesti aproape de stecher. Totusi eu voiam pareri despre tipul asta de lampa....
Eu nu am introduso direct in acvarou ci am puso in filtrul intern in locul incalzotorului.... totusi putina lumina patrunde si direct in acvariu. Cat trebuie sa o tin aprinsa in 24/h?avantaje si dezavantaje? Am luato pentru ca am ceva alge si am observat in substarat ceva ce seamana cu niste viermi fff subtiri albi.
atunci ce spuneti de tub neon germicidal g15t8 acesta este un tub uv sterilizator ce se foloseste in spitale... am si eu unul nu stiu exact cum se foloseste dupa cate am citit acest tub bombardeaza cu particule de mercur.... ar fi util in a dezinfecta un acvariu??' ce parere aveti, multumesc.
am uitat sa va spun ca am luat si un litru de sera siporax si in pachet am gasit si o sticluta cu sera filter biostart... astea ar fi ceva activator de bacterii???
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
The problematic instruction:
----------
==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm]
----------
Java backtrace for programmers:
----------
freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428)
at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199)
at freemarker.template.Template.process(Template.java:259)
at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Messages posted by n3bunyky
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor