Buna.... De doua saptamani ma chinui cu un acvariu si vreau sa reusesc sa ii dau de capat... am cumparat si construit din auzite si citite tot felul de lucrusoare pentru acvariu si vreau sa le enumar sa vad daca mai trebuie ceva sau nu

(sper ca ca voi auzi ca este deajuns ceea ce am cumparat si ca nu mai trebuie nimic.. ca de altfel imi bag casa la amanet

)) ) :
-Acvariu aprox. 100l (95l mai exact) construit din sticla de 6mm peretii.. iar fundul din sticla duplex.. tot de 6mm... lipit cu silicon "Ceresit Glass CS 23";
-Am facut si niste rame (sus si jos) care se asorteaza cu mobila;
-Cum bine se stie

).. renumitul meu background homemade,,

);
-Incalzitor HYDOR THEO 150 W.... sper ca nu e prea puternic...am luat un termometru digital de la JBL sa verific mereu apa...;
-Filtru intern Resun SP-1100L (stiu ca mai bine optam pentru unul extern.. dar e diferenta mare de bani intre cele doua.. sper ca voi lua unu extern cu timpul);
-Pompa aer Resun Suprass Air Pump Air1000 si o piatra de aer de 30 cm lungime ( vreau efect de perdea de bule

);
-Substrat JBL Manado ....voi mai adauga si niste nisip in acvariu...;
-Bacterii de la JBL;
-Ingrasamant de la Tetra PlantaMin...;
-Solutie apa efect cristal Tetra CrystalWater;
-Solutie anti alge de la Tetra;
-Tratament pentru apa de la robinet Sera Aquatan (acum voi umple acvariul cu apa plata (am cumparat..si am carato pana la etajul 3

() dar pe viitor poate folosesc aceasta solutie sa schimb 10-20% apa pe sapt);
Capacul e inca in constructie....din placi de PFL...Cu autocolant sa semene cu mobila si ramele deja puse... va avea 2 coolere conectate la un adaptor...pentru evitarea condensului.. 2 neoane .. unu pentru zi si unul UV(BlackLight) pe care il tin noaptea)
Vreau sa imi plantez acvariul... am avut niste plantute in vechiul meu acvariu dar mi'au murit...astept acum sa pun acvariu la punct ..dupa imi voi lua iar
Sper sa nu am nevoie de Co2...am sa caut niste plante easy....
Vreau sa imi ziceti daca imi mai trebuie ceva la acvariul meu