[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sunt incepator doresc niste sfaturi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
tudoricazapata
Junior member

IP:

nu pot pune poze din diverse motive, imi poate recomanda cnv niste plante easy care nu necesita aditie de co2? si cv sa mearga la full led?

Orice om are o poveste!
[Email] [Yahoo!]
Faye
Senior member
[Avatar]

IP:

Shaba wrote:
Anubias, egeria, ludwigia, cabomba, java moss ... astea sunt plante easy, care pot fi crescute si cu lumina mai slabuta, si fara aditie de CO2.

Uite, ti s-a raspuns deja.

Bidonul 2016-, Borcanul 2014-2016
375L: 6 scalari, 2 thorichthys ellioti, 2 ancistrusi, 6 ramirezii electric blue, 1 sewellia lineolata, 28 cory panda, trilineatus, davidsandsi, duplicareus
tudoricazapata
Junior member

IP:

vroiam sa m-ai stiu niste pareri de asta am intrebat inca odata!

Orice om are o poveste!
[Email] [Yahoo!]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Te rog nu mai desparti cuvintele "m-ai" "a-si" si etc degeaba,aceste cuvinte se scriu impreunat,iar cele care trebuie sa le desparti le scrii probabil impreunat.
Eu iti recomand sa nu iti iei nicio planta,un acvariu hardscape fara plante,arata bestial.Pentru mine !

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
tudoricazapata
Junior member

IP:

eu am cerut o parere despre plante, vreau plante dar nepretentioase! daca cineva vrea sa ma ajute sa o faca, nu sa imi tina ore de lb. romana! si crede-ma ca stiu cand si cum se scrie "m-ai , mai" "asi - gresit legat" "a-si corect dezlegat" http://scri.ro/asi-sau-a-si-229.html

singur lucru pentru care am gresit , este ca sunt repezit! si nu stau sa vad ce si cum am gresit!

This message was edited 1 time. Last update was at 12/07/2015 20:13:42

Orice om are o poveste!
[Email] [Yahoo!]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Te-ajut cu ce pot,dar ajuta-ma si tu.Si te rog crede-ma,ca nu sti cand si cum se scrie corect.Dar haide sa nu dezvoltam.Pur si simplu am oripilatie vizuala cand vad aptitudini gresite de vocabularistica in cuvinte ce nu trebuie despartite.Si daca tot vrei sa o tinem on,ia-ti o creanga,si pune-ti niste moss pe ea.Il legi cu nylon de pescuit de creanga respectiva.Cat despre site-ul respectiv,vezi bine,observa,ca tu scrisesi mai sus cat si la inceputul topicului exact ce e scris cu rosu.End of story cu acest subiect.Cel putin din partea mea

[Email] [Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Sa rezumam:

tudoricazapata wrote:Buna seara tuturor, a-si dori si eu

Exprimare corecta.

tudoricazapata wrote:vroiam sa m-ai stiu

Incorect, cratima nu are ce cauta acolo.

paradoxx wrote:Te-ajut cu ce pot,dar ajuta-ma si tu.Si te rog crede-ma,ca nu sti cand si cum se scrie corect.Dar haide sa nu dezvoltam.Pur si simplu am oripilatie vizuala cand vad aptitudini gresite de vocabularistica in cuvinte ce nu trebuie despartite.Si daca tot vrei sa o tinem on,ia-ti o creanga,si pune-ti niste moss pe ea.Il legi cu nylon de pescuit de creanga respectiva.Cat despre site-ul respectiv,vezi bine,observa,ca tu scrisesi mai sus cat si la inceputul topicului exact ce e scris cu rosu.End of story cu acest subiect.Cel putin din partea mea

Nu te supara, dar fraza e plina de greseli gramaticale si de punctuatie. Iti las placerea sa le descoperi singur
Cum era vorba hipsterului cu par lung? "Cel fara de pacat dintre voi sa arunce cel dintai piatra".

Plm boss..

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Au inceput ca si mine!

My nano reef

[Email]
Faye
Senior member
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Sa rezumam:

tudoricazapata wrote:Buna seara tuturor, a-si dori si eu

Exprimare corecta.

Nea liliacule, da-ti peste dejte.
Corect ar fi fost "As dori si eu."
Forma dezlegata se foloseste la persoana a treia. Ex: E normal a isi(a-si) dori un acvariu mai mare.

375L: 6 scalari, 2 thorichthys ellioti, 2 ancistrusi, 6 ramirezii electric blue, 1 sewellia lineolata, 28 cory panda, trilineatus, davidsandsi, duplicareus
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Mi-am dat, am gresit, plm

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Faye
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu da prea tare. Ca toti le-avem pe-ale noastre. Pe mine ma bat "furtunele", desi stiu ca forma corecta e "furtunuri", pur si simplu nu-mi suna mie bine.

paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Faye wrote:Nu da prea tare. Ca toti le-avem pe-ale noastre. Pe mine ma bat "furtunele", desi stiu ca forma corecta e "furtunuri", pur si simplu nu-mi suna mie bine.

Asa am eu faza cu "monezile"cand se zice mai nou"monede"
Cum sa zici monede cand ele sunt monezi ????

This message was edited 2 times. Last update was at 12/07/2015 21:18:43

[Email] [Yahoo!]
tudoricazapata
Junior member

IP:

daca forumul asta este de lb. romana atunci e clar! pe forumul asta vezi doar ironii si persoane care incearca sa se dea mari corectand pe altii! pacat , foarte pacat!

Orice om are o poveste!
[Email] [Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Ai dreptate in privinta asta, dar nu strica sa ne exprimam corect, indiferent unde ne aflam. Ce zici?

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ScapyAlx
Junior member
[Avatar]

IP:

Dar nu se da nimeni mare... pur si simplu au vrut sa te ajute .. ai mai avut o greseala care a fost trecuta cu vederea.."vroiam".. normal se scrie voiam... whatever... nu te supara.. au vrut si inca vor sa te ajute .. daca nu pot cu acvariu.. pot cu romana... si chiar trebuie putina romana .. fara suparare
[Email]
tudoricazapata
Junior member

IP:

fiecare scrie cum poate cat stie! ca daca stau bine si ma uit pe topicuri si voi aveti greseli de exprimare, scriere!

Orice om are o poveste!
[Email] [Yahoo!]
tudoricazapata
Junior member

IP:

paradoxx wrote:
Te-ajut cu ce pot,dar ajuta-ma si tu.Si te rog crede-ma,ca nu sti cand si cum se scrie corect.Dar haide sa nu dezvoltam.Pur si simplu am oripilatie vizuala cand vad aptitudini gresite de vocabularistica in cuvinte ce nu trebuie despartite.Si daca tot vrei sa o tinem on,ia-ti o creanga,si pune-ti niste moss pe ea.Il legi cu nylon de pescuit de creanga respectiva.Cat despre site-ul respectiv,vezi bine,observa,ca tu scrisesi mai sus cat si la inceputul topicului exact ce e scris cu rosu.End of story cu acest subiect.Cel putin din partea mea

de exemplu paradoxx care a tinut sa ma corecteze, dar in acest paragraf sunt mult mai multe greseli facute decat am facut eu! hai sa incheiem subiectul ca nu are rost sincer, deci pana la urma cine ma poate ajuta?

Orice om are o poveste!
[Email] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

paradoxx wrote:Asa am eu faza cu "monezile"cand se zice mai nou"monede"
Cum sa zici monede cand ele sunt monezi ????

Monede - se foloseste atunci cand ne referim la valuta (monedele altor state), sau cand ne referim la numismatica (am cumparat 2 monede, vechi, de argint).
Monezi - se foloseste atunci cand ne referim la diviziuni monetare curente (uite o hartie de 1 leu, te rog sa mi-o schimbi in 2 monezi de 50 bani).

In rest, e de preferat sa scriem cat mai corect. Pe motiv ca "ne mai citeste si copiii si trebuie sa are ce invata da la noi"

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
tudoricazapata
Junior member

IP:

ce imi trebuie sa realizez o bomba de co2? homemade? simpla pentru 63 l semi-plantat!

Orice om are o poveste!
[Email] [Yahoo!]
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Cireste aici: http://acvariu.ro/forum/posts/list/24062.page

Mama prostilor e mereu gravida!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: