[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ScapyAlx
Forum Index » Profile for ScapyAlx » Messages posted by ScapyAlx
http://lovedennerle.acvablog.ro/ro/stiri1/48-plante-dennerle-in-vitro-in-reteaua-animax-romania
nee .. nu consum cafea.. ba chiar o detest...asa ca nu imi da cu palpitati ))..plus ca am fost la o festivitate in italia unde erau prezentate acvarii.. plante.. pesti.. era si un concurs de betta....arata si cum se amenajeaza acvariile pe loc.. era super... era acolo si un acvariu de 3-5 tone )
voi incerca sa i'au legatura cu el... si daca pot sa le vad e si mai bine!!... nu am mare experienta sau cunostinte de plante .. ar fi super.. oricum trebuie sa iau magazinele la rost pana gasesc crveti si inca un peste doi care sa ii pot alatura grupului meu de guppy si cory
Dar mai e valabila oferta?.. ca vad ca e de ceva timp pe site
Nu am spus ca tin mortis sa le cumpar de la magazin... dar sa cumpar ceva daca tot vin in buc!! ))... de la nenea victor sau ori ce nene sau tanti.. numai sa am ce pune in acvariu .. am spus ca fara plante.. creveti si niste pestisori nu plec de acolo )
sector 1 cartier pajura... la 5 minute de mers pe jos de Piata Presei
mai bine nu ma risc.. apropo.. am cautat magazinele pe net.. iar pe site nici urma de plante.. help!.. vin pe 25 in buc si vreau plante! (
da' brava!!!... nu sunt din buc.. ma duc in vacante cam cate 2 sapt.. am apartament acolo pregatit pentru facultate... cam pe unde se situeaza... a da.. si inca o intrebare.. pot pune cory guppy si beta in acelasi lacas?
apropo.. este vre'un magazin prin bucuresti .. de unde pot cumpara plante.. sa le vad eu cum si care sunt?
dar nu il acopar..pun pe o "piatra" 2.... asa aruncate )...
vreau sa imi pun o radacina .. si sa pun muschi.. si vreau sa pun si pe background...iar gazon.. sper sa il gasesc pe cel ce nu are nevoie de co2
"gazonul" sau "muschiul" are nevoie de co2?
aha.. am inteles...multa bataie de cap... cand eram mica parea usor.. dadeam mancare la pesti si atat).. mama facea tot.. cat stia)
imi placea ideea la inceput.. mai ales ca mama mi'a cumparat un acvariu micut la 5 ani ... ala a fost scos din uz de nenumarate ori.. mama nu se pricepea.. eu eram prea mica.. dar acum vazand ca sora mea vrea si ea unul... am spus sa facem unul mare mare.. sa furam si sa bagam toti pestisorii in el ).... dar acum nu prea mi se mai pare roz ideea cu acvariu.. dar lasa.. i'am facut moftul acum.. ma va tine peste 20 de ani pe canapea la ea in casa ca nu voi avea unde sa stau.. daca se va intampla asta ))
http://www.dedeman.ro/focsani/neon-master-tl-d-super-80-30w-865.html
In genul acesta am gasit.. ce parere ai?
pai am gasit spectru 6500k .. in comert.. le pot lua pe alea?
Pai la mine sunt deja 0.. dar il am la ciclat de 2 sapt... cu testele pentru mine e usor.. am multe... bunica a fost chimista.. si am tot felul de ustensile + testere .... verific apa in fiecare zi... iar pH imi da 7... no2 imi da 0... iar amoniacul 0,5
pai am inceput lucrarea de 2 saptamani.. Duminica trecuta l-am pus la ciclat.. deci o saptamana de acum in colo inseamna ca e ok....App.. un sfat cu neoanele?... trebuie unul luat special de pe un site de specialitate...sau pot folosi si pe cele din comert.. am citit ca trebuie sa am grija la caldura.. sa depaseasca 2.000 dar nu mai mult de 8.000.. lumina solara parca dadea 10.000....deci imi pot usura munca sa iau unul din comert?
Am sa incerc sa achizitionez unul cred ca la inceputul lunii viitoare... momentan il folosesc pe asta de la fostul meu acvariu
Il voi lasa la ciclat o saptamana...cam asa....
Deci ideea mea cu "perdeluta de bule nu e buna" (...si imi placeaaaa!.. mai bine pun plante artificiale ca sa ramana perdeluta... dar nu imi place artificialul... am sa vad eu ...Deci si prin urmare am luat ce imi trebuie acum ..yey.. multam site'ului.. ca de pe el m'am inspirat... Multumesc :*
Ape limpezi

Forum Index » Profile for ScapyAlx » Messages posted by ScapyAlx
Go to: