[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kosmyno3
Forum Index » Profile for kosmyno3 » Messages posted by kosmyno3
vb aia...mai adaug dragoste si mai ramane sa sper ca o sa am si eu gazon...
La-a 2 luni de la plantarea,, Rotala rotundifolia ", urmeaza curand a 3-a defrisare si replantare, vreau sa trec cu ea de mijlocul acvariului. In sfarsit dupa 1 an jumate de acvaristica reusesc sa cresc cu succes o planta, fie ea easy sunt fericit .
Ce gazon imi recomandati langa Rotala ?

50 L, 2 T8 (sun glo 15w+reflector si Aquastar 15w ) bomba cu acid citric(1 bula pe secunda) si 2,5 mml de easy life profito.. sambata si miercurea
oare ce melc este micutul asta?
Sincer ...imi doresc doar un colt de natura...dar ca romanul sa o spun pe romaneste, fonduri insuficiente, deci vreau sa fac din kkt bici ....
Multumesc de incurajari
Ultima incercare de aquascape, daca nu imi iasa... ma las de gradinarit. Am sa incerc sa tin un mini jurnal al noului setup.Cum spuneam, daca nu evolueaza cum trebuie am sa imi iau niste ciclide pitice sau un oscar.
macar de samanta
multumesc lui Paul_C pentru ele
eh.. am mai adaugat niste plante de suprafata, si am sa mai adaug curand 1,2 plante. Ca fauna mai am... 2 cory si 3 neoni si o sa mai iau inca vreo 5 neoni .... Mai trebuie sa pun si material filtrant, inca nu am pus. Ma indrept incet spre ceea ce spuneai anul trecut cand am inceput
primesc si 2 neoni sau cv planta la schimb..
cam asa arata acum speram si zile mai bune
poate din cauza ca am pus fertilizant si am prea putine plante, nu am sa mai pun
2 t8 de 15w plus 1 refelector la 54 L
precizez... nu mai adaug easy carbo
aici pare maro,,
AJUTOR.. De 1 sap jumate am inceput sa bag Co2 de la o bomba cu citrice, cam o bula pe secunda. La inceput am lasat lumina aprinsa cam prea mult cred 10-12 ore si m-am ales cu GDA, pe care oricum il aveam asa ca am trecut de ieri la 5 ore de lumina . Ma asteptam sa vad cum plantelor mele le merge din ce in ce mai bine dar nu prea e asa. La inceput am crezut ca se usuca dar apoi am rupt o frunza si am vazut ca o o alga neagra care in acvariu pare maro si se razuieste usor de pe frunza
...cred ca o sa fac un reglaj fin. 2 bule pe secunda, numaratorul de bule
Lipitura.... in 2 zile o sa fie beton Bison montage kit
difuzorul.. filtru de tigara slim
Am facut si eu o instalatie pentru bomba cu citrice...maine o sa ii dau drumul. Nu am pus valva de siguranta... nici nu cred ca o sa pun, nu prea vad cum sa coboare apa
face rau acvariului?

Forum Index » Profile for kosmyno3 » Messages posted by kosmyno3
Go to: