[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kosmyno3
Forum Index » Profile for kosmyno3 » Messages posted by kosmyno3
cam asa arata acvariul acum...modificari mari nu sunt
.......................
Ce alge sunt astea si cum scap de ele?
............................
.............
sper ca l-am plantat bine
Am facut mici modificari, am pus si niste gazon marsilea..sper ca o sa ii mearga bine doar cu easy carbo si profito.
ce zici? risc tare cu el inauntru?l-am izolat binisor nu cred ca are pe unde sa intre apa
esti mai descurcaret decat mine.... arata si bine..
20 lei adezivul cu care am lipit pvc de acvariu si 25 de lei socluri cu protectie la apa, 25 balast plus pvc, 25 neon.. infine... ieri am cam reusit sa zgariu acvariu cum l-am sters cu un burete de spalat vase.
multumesc.. tocmai am terminat schimbul de apa.. daca imi permiti o mica sugestie.. muta plantele din spate mai in dreapta.. si pune in locul ala niste Eleocharis sp. iar in fata putin gazon si l-ai transformat intr-o adevarata jungla.
am facut balastul cu banda ca sa il izolez putin..Frumos.. dar mi se pare prea plin, am avut si eu plante multe si mari dar acum sper sa pun gazon si sa il inverzesc tot.
pe rahatul asta de neon improvizat .. am cheltuit 1 milion.. deci da.. costisitor hobby
Fiind acvariul mic.. prefer plante mai putine si mai mici. Am de gand sa pun gazon marsilea am inteles ca e cel mai easy si nu necesita sistem Co2.
PAI?? am auzit ca face bine la pesti si curata apa
Incep prin a va saluta.Ma numesc Cosmin si sunt din Cluj-Napoca. Detin acest acvariu de 54 L din luna ianuarie. Multe s-au intamplat cu el timp de 9 luni. Imi place sa invat experimentand asa ca invat din propriile greseli( deci foarte multe greseli).

Marina Aquarium 60x30x30 cm
SUNSUN FILTRU EXTERN NANO HW-603B
1 neon T8 + 1 reflector venit cu capacul si inca 1 neon T8 instalatie home-made (15w amandoua)
Substrat JMB MANADO

FAUNA- NEONI, GUPPY, XIFO, PLATY, CORYDORAS, MELCI COMUNITARI

MANCARE- TETRA MINI GRANULES

SARE NEIODATA LA FIECARE SCHIMB DE APA (25-35 % o data pe saptamana)

EASY-LIFE - easycarbo si profito pentru putinele plante pe care le am

Forum Index » Profile for kosmyno3 » Messages posted by kosmyno3
Go to: