Message |
|
Schimb filtru resun SP 1100 L functional, in stare foarte buna, fara medii de filtrare, cu AquaBall ! ofer diferenta !
|
 |
|
Vand tot de pe likul http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/28402.page !!!
Preturi negocialbile !
sau
300 Tot ce am !
|
 |
|
nu stiu daca poti pune aceste solutii impreuna........cert e ca trebuie sa mai pui un " i " in cuvantul " soluti " de la titlu ;)
|
 |
|
La tara la mine, de cum incepe primavara, apar si unele pante pe helesteu ! ca de exemplu plutica, piciorul cocosului, si alte plante care plutesc !
intrebarea ar fi : pot lua plante de pe helesteu ca sa le pun in acvariu ! nu foarte multe ! cateva frunze, un nufar ceva ! e vreo problema ?
|
 |
|
ancistrsi , otto, sae pui ! folositi PM !
|
 |
|
|
 |
|
cristian1223 wrote:Ce e ala HOB?
Citeste articolul si vei vedea !
|
 |
|
salut ! imi poti da si mie o piatra, doua ? iti pot da niste guppy daca vrei !
|
 |
|
stefanp wrote:Ce sa zic, acvariul arata ok, e bine ca ai deschis un jurnal, te putem ajuta mai usor.
Dupa cum a spus cineva mai sus, pietrisul ala e cam mare, n-ar fi rau sa-l inlocuiesti cu unul cu granulatie mai mica. Pietrele le-ai testat sa nu fie calcaroase?
LE: Acvariul poti sa-l umpli pana mai sus.
Da, am testat toate pietrele si pietrisul mi se pare ok pentru ca au crescut destul de frumos plantele in el si nici cu algele nu am avut vreo bataie de cap ! orricum multumesc pentru apreciere !
|
 |
|
Ancamarketing wrote:Cresit CS23 e ca ptr acvarii, 24 e sanitar si e toxic ptr pesti. Poate nu ai tastat corect, sper ca ai folosit de care trebuia.
Ce ai in filtrul Resun? Sa pui la interior ceva ptr filtrare biologica, acele bio balls din doatre nu te ajuta.
Scuze am tastat gresit ! 23 era da ! Si in interiorul filtrului am un burete si niste bile negre - filtrare mecanica si biologica !
|
 |
|
Inca o poza !
|
 |
|
1) Prezentare si Decor
Acvariu 65 x 35 x 30 geam de grosime 6 mm lipit cu Ceresit CS 24 - aproximativ 70 litri
Pietris fin granulatie 2-5 mm
Pietre de munte, pietre de rau
2) Echipamente
Filtru intern RESUN SP-1100l
Incalzitor EHEIM 100 w
Aspirator substrat TRIXIE
Pompa aer RESUN 1000
Termometru
Mincioc
Acvariu secundar 30 x 20 x25
3)Echipamente flora
Capac homemade
Neon T5 30 cm
Tetra Plantamin
4) Flora
Cryptocoryne wendtii brown
Anubias
Hygrophilla polysperma
Java Moss
Valisneria
Bacopa amplexicaulis
Limnophila aromaticas
5) Fauna
4 Fantome negre tetra
5 Guppy+ pui
5 Endleri+pui
2 Corydoras albino
1 Hoplo
10 RCS
2 Pomaceea+pui
Melci Neocardina
|
 |
|
schimb cativa pui de guppy+ 1 paracheirodon inessi (neon)+ danio rerio pink pe plante easy !
|
 |
|
Unde se pot gasi Guppy Double sword,
Upper sword,Lower sword.Lyre tail ! multumesc
|
 |
|
Am vazut acest clip pe youtube ! este ceva anormal ce gasim in acest bazin sau credeti ca ar trebui schimbata situatia radical ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5V86bdGS6_s
|
 |
|
Mai bine stateam in banca mea ! mai bine nici nu ma apucam de acvaristica ! daca stiam ca necesita atata bataie de cap mai bine nici nu incepeam asta !
Deci, am largit gaurile de la acest spray bar asa cum a zis koala ! acum in fiecare gaura poti baga degetul cu usurinta ! priviti acest video si spuneti-mi daca este normal ca pestii sa inoate in acest mixer !
http://youtu.be/KN5ntc7g9Tw
|
 |
|
Sa traiti ! ;)
|
 |
|
Ce parere ai Koala ? sunt si eu baiat cuminte si ascult de sfaturile celorlati ?  ) ! Multumesc frumos ! o sa incerc si asa
|
 |
|
traiasca toti cunoscatorii ! pana la urma am reusit sa fac spraybarul ! ma gandeam ca o sa scoata pe gaurile alea apa intr-o liniste nemaipomenita ! de unde... plantele si pestii sunt ca intr-un mixer ! 
|
 |
|
 )))
|
 |
|