[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare !  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
chaseyoung
Member
[Avatar]

IP:

La tara la mine, de cum incepe primavara, apar si unele pante pe helesteu ! ca de exemplu plutica, piciorul cocosului, si alte plante care plutesc !
intrebarea ar fi : pot lua plante de pe helesteu ca sa le pun in acvariu ! nu foarte multe ! cateva frunze, un nufar ceva ! e vreo problema ?
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

acum multi ani mergeam in Herastrau-Baneasa si luam plante din lac. Le tineam un timp in permanganat de potasiu si apoi le puneam in acvariu. Era tare interesant ca odata cu plantele vedeam o groaza de chestii vii in apa pe care apoi puse impreuna cu plantele, le mancau pestii. Ideea e ca unele pot dauna pestilor altele nu. Fiecare face pe riscul lui

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
geani
Membru de baza

IP:

Nu stiu ce plante ai tu acolo dar eu am avut in acvariu Ceratophyllum demersum si crescut foarte bine, este invaziva, Potamogeton perfoliatus sau o varietate asemanatoare, asta a crescut mai greu. Plantele le luam din baltile din Bucuresti.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: