[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: chaseyoung
Forum Index » Profile for chaseyoung » Messages posted by chaseyoung
Cumpar acvariu nano, de preferabil de firma, si guppy linii cat mai pure (blue moscow, red albino)
buna ideea cu polita . va multumesc mult !
Buna seara la toata lumea. Am si eu nevoie de cateva raspunsuri de la oameni care se pricep cu adevarat.In primul rand doresc sa sparg peretele dintre bucatarie si sufragerie si sa pun un acvariu in locul nou format. Peretele are undeva la 30 cm latime si vreau sa aiba lungimea cam de 1 metru si 50 cm. inaltimea sa fie cam de 40, 50 cm.
1. ce sticla se recomanda sa folosesc
2. credeti ca voi avea probleme cu el avand in vedere lungimea si inaltimea asa mare ?
3. o familie de ciclide sau o pereche de scalari ?
ape limpei tuturor si va multumesc !
Am o intrebare : As vrea sa dau pestilor mei drept hrana musculita de otet/ musculita beata ( Drosophila melanogaster ) pe care o sa le prind cu plasa din borcanul pe care l-am pus la fermentat cu mere. Nu as vrea sa imi imbolnavesc pestisorii cu cine stie ce patogeni/boli si va intreb daca dupa ce prind musculitele si le bag la congelator, mor si germenii din ele ? Sau care ar fi solutia mai safe ? Va multumesc !
Ape limpezi !
Am de dat 4 carasi ca cel din poza la 5 lei bucata sau fac schimb cu alte specii de pesti (sumatran, vivipari, sanitari )
Cumpar carasi pentru acvariu. M-ar interesa mai mici sa fie.
Cumpar barbus tetrazona / sumatrani. Astept oferte, de preferabil din Bucuresti !
Cumpar filtru Eheim Aquaball 60 sau 130 !
Va multumesc !
Merge la acvariu cu capac ?
O sa imi faca dezordine in acvariu ? Pentru ca este foarte puternic. Pentru acvarii de 160 de litri am mai facut o prostie odata... Si am luat unul pentru 150 si m-am chinuit ca naiba cu el ! Ramane 160, deci ?
Momentan nu am atatia bani incat sa cumpar unul extern. Stiu ca sunt cele mai bune dar deocamdata ma rezum la cele interne ! Deci, pe care dintre cele doua mi le recomandati ? Pick up 60 sau 160 ?
Pentru un acvariu de 54 de litri, sa cumpar un Eheim pick up 60 care este pentru 60 de litri sau Eheim pick up 160 care este pentru 160 de litri !
Pentru un acvariu de 60x30x30 , 54 de litri, ce filtru imi recomandati ?
Pai sunt melci vii !
qwerty wrote:Salut. Incearca sa schimbi pietrisul, este prea mare si sa scotii cochiliile de melci de acolo.

De ce sa scot melcii ?
2
Acvariul acum !
Ai pm !
Schimb pietrele si vita de vie cu pestisori !

Forum Index » Profile for chaseyoung » Messages posted by chaseyoung
Go to: