[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pixy
Forum Index » Profile for Pixy » Messages posted by Pixy

La momentul de fata ideile lui despre acvariu sunt marete, gen "acvariu pe tot peretele" si alte din astea pe care nu le va avea curand pentru ca momentan sta cu chirie. Stiu ca ii place si d-aia vreau sa aiba unul. Dimensiunile pe care le alesesem sunt potrivite pentru camera lui si pentru ce va avea in viitorul apropiat.

Eu nu o sa ii iau decat acvariul urmand ca el sa isi puna in el ce vrea (pesti, plante, substrat etc). L-am tras putin si de limba (dar nu vreau sa il trag prea mult ca isi da seama si chiar vreau sa fie o surpriza) si se pare ca vrea sa aiba si multe plante (ca asa a avut el mai demult si zice ca ii placea foarte mult), deci intradevar ar avea nevoie de mai multa lumina. Nu vreau sa ii iau orice sau ce "cred eu ca ar fi un acvariu" (cum a zis Val ) d-aia va intreb pe voi.

Am intrebat la magazinul unde vazusem acvariu si nu il mai au pe stoc. Deci alte recomandari?
Buna tuturor,

Vreau sa fac cadou un acvariu unui prieten foarte apropiat care este innebunit dupa pestisori in acvariu. El este cunoscator si a mai avut acvariu. Eu insa nu am atat de multe cunostinte, dar cu ocazia asta ma informez.

Am citit destul de multe despre acvaristica, dar nu am experienta practica asa ca vin in fata voastra pentru a va cere un sfat.

Am gasit pana acum acvariul Acvariu Eheim Aquastar 60 l

Pret: 323,32 RON
Capacitate: 54 L
Dimensiuni: 60 x 30 x 30 cm Greutate: 12,5 kg
Echipat cu accesorii Eheim.
Contine :
- Capac ce include 1 tub de 15 W ;

- Incalzitor 50 W ;

- Filtru intern 2007

Va rog sa imi spuneti ce parere aveti, daca ati avut experiente placute/neplacute sau daca imi recomandati altceva de pret si dimensiuni apropiate. Filtrul este ok? Mai ii trebuie ceva fara de care nu poate pune pesti in el (asta infara de substrat si plante)?

Va multumesc anticipat si astept nerabdatoare raspunsuri cat mai multe!

Forum Index » Profile for Pixy » Messages posted by Pixy
Go to: